Gå til innhold

StinaStina

Medlemmer
  • Innlegg

    554
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StinaStina

  1. Jeg har store problemer med å forholde meg til far til mine barn. Etter at vi gikk for godt fra hveandre i fjor, så ble det utrolig vanskelig å ha dialog med han.

     

    Han ville at det skulle bli slutt, og ønsket ikke å ha et liv med meg mer. Han fant seg en ny dame med en gang, og de er nesten flyttet sammen. Synes dette var veldig tungt og tøfft for meg.

     

    Han behandlet meg ikke bra i forholdet, og nå oppfører seg veldig dårlig.Han snakker kun om seg selv hele tiden. Dvs, han klager over at han aldri har tid til seg selv og dama - noe han har. Det er meg som ikke har tid å date, fordi jeg holder på med barn på store deler av min fritid. I tillegg så er jeg ganske sjokket over hvor lite medfølelse han viser ovenfor meg. Hvis jeg føler meg dårlig og syk, og spør om han kan ta hensyn å hente barna slik jeg får roen, og om han kan hjelpe meg med noe, så sier han nei bestemt. Han har ikke tid til det sier han. Jeg får ordne i alt selv.

     

    Er veldig skuffet over hans oppførsel mot meg. Jeg har blitt veldig deppa, og har problemer å holde kontakten med han, så nå sa jeg at jeg ville bryte den, jeg er så skuffet.... Men hva med barna da? Jeg kan liksom ikke bare bryte kontakten... Noen som har vært igjennom samme vanskelige følelser og kan tipse meg litt om hvordan jeg skal håndtere disse situasjonene....

  2. Sant det :) Føler jeg har vært litt "lett på tråden" men prøver nå å gjøre meg mer kostbar. Har hatt veldig behov for å komme meg for å komme over eksen min- far til mine barn. Var veldig vondt da jeg forsto at han ikke brydde seg om meg. Føler jeg ble litt svak etter det, men skal prøve å bli litt bedre kjent med gutten før jeg går til sengs med han. Holde litt tibake...

  3. ja, jeg får vel ta det som et kompliment uansett... Noen sier at det ikke er et kompliment at menn prøver seg sexuellt på første date... men regner ikke med at så mange prøver seg hvis jeg ser altfor jævlig ut hehe.

    Selv om det alltid går s h it , så får jeg vel ta det som et kompliment uansett.. men... har bestemt meg for å herretter la mannen jobbe for å få meg. Vil ikke gå til sengs på første eller andre date lenger. jeg må jobbes for :)! Føler mange har situasjoner som de ikke er ferdig med, og bare leker seg, så det gjelder å sile :)

  4. Enig nomore. Jeg er livredd for å få sparken.... men samtidig så vet jeg at jeg ikke gjør alvorlige feil. Jeg sliter bare i kommunikasjonen med hun ansvarlige der jeg jobber. Hun kritiserer meg urettmessig , og føler hun er ute etter meg.... Så uansett hva jeg gjør, så er hun ute etter meg....

     

    Men.. det kan være godt å ta ut sykemelding, siden jeg har mye stress i livet mitt. For det reduserer meg jo litt, og det er jo sant. Men lett å tenke at jeg bør skjerpe meg.... dvs.. at jeg bør håndtere problemene mine bedre og bare jobbe.... Men det er ikke lett .... og det er vondt å slite med angst , seg selv og depresjoner.

  5. Vet ikke helt hva jeg skal føle heller... Jeg har nettopp testet meg for alle sexuelle sykdommer pga disse mennene... Det har blitt en del som prøver seg på første date, og jeg har vært svak, og håpet at de var som meg... altså at de følte interesse for meg siden de ville i senga..... Nå begynner jeg å lure på hvorfor alle menn kun vil bruke meg...Stiller spørsmål til om jeg er dårlig i senga , noe i veien med mitt utseende, eller om det er personligheten min.

    Har møtt mange menn og alle sier at jeg ser pen ut, og attraktiv ut.... og alle viser interesse for å få meg i seng..... Men ...... de viser ikke interesse for noe annet.... Blir litt oppgitt av det der... Forstår ikke menn alltid, men håper jo at jeg kan lykkes i kjærligheten tilslutt...

  6. ja har kjørt meg helt ned i kjelleren... har slitt lenge, gått på jobb selv hvor tøfft jeg har hatt det, men nå møtte jeg fullstendig veggen.... Jeg har ikke våget å tatt opp det med behov for sykemelding med legen... Eneste jeg har bedt han om er å sjekke om jeg er syk på noen som helst måter. Tok haugevis av blodprøver, De sier at de er fine.

     

    Eneste er at jeg kan prøve meg tilbake i jobb, og dersom det blir for ille, så får jeg heller gå til legen å fortelle at jeg føler jeg har møtt veggen.....

  7. jeg har vært temmelig utslitt på jobb i lengre tid... Blir stresset i jobben, og en dame jeg jobber med er hele tiden ute etter å prikke på alt jeg gjør. Noen ganger har hun grunn, for jeg glemmer lett pga at jeg er stresset, men gjør ikke alvorlige feil. Men jeg har klart å glemme små deltaljer i arbeidet av og til , altså måten teknikken hun bruker. Hun har alltid vært etter meg, og ser etter meg hele tiden, så det har vært utrolig vanskelig og plagsomt. Dette går ut over selvtilliten. I tillegg til det så er jeg under sterkt press ellers på andre måter, som gjør at jeg blir ekstra stresset. Men bør gjerne ta dette opp med sjefen, men er redd for mer kritikk når jeg takler alt dårlig om gangen. Sjefen er snill og grei altså men vet ikke om han vil forstå problemstillingen.

  8. Ja, vet at jeg burde få en lengre sykemelding, men jeg vil prøve å takle alt dette godt uten sykemelding. Så jeg har lyst å prøve meg i jobb igjen. Har følt etter disse egenmeldingsdagene at overskuddet og energien er begynt å stige littegrann. Var helt sliten, svimmel og totalt nedkjørt.. Har vært hos legen , og sjekket meg for alt, men alle blodprøver og alt er fint sier de. Men har hatt musklaturplager, og småplager som har gjort meg ganske frustrert i tillegg. Og av og til kan det bli mye.... har blitt litt mye stressende situasjoner på en gang for meg. Men jeg ønsker å klare å være i jobb videre uten sykemelding.

  9. Jeg har vært borte fra jobben i to dager nå, og lurer på om det er lov å bruke egenmeldinger når jeg føler meg utbrent? altså om det er god nok grunn til å være syk.. Jeg har har mye stressende belastninger, og har både neon helseplager som knekker meg veldig, samt vært gjennom litt tøffe psykiske belastninger. Følte jeg trengte ro litt, slik at jeg ikke gikk helt på veggen...

     

    Er det en lov om hvordan syk en skal være for at en skal ha rett til å være borte fra jobben, ved egenmelding? Noen som vet?

  10. Jeg har testet meg for alle kjønnsykdommer pga kontakt med menn som ser ut til å bare være ute etter den ene tingen... Har blitt lurt en rekke ganger.

    Jeg testet meg for to dager siden, og spurte i dag om helsesøsteren hadde fått noen svar på testene. Hun sa at alle prøvene var fine. Går det så fort å få svar på slike tester?

    Noen som vet litt om det? og hvor sikre er de?

  11. Ville dere nektet å gitt slipp på en person dere ikke liker?

     

    Jeg er i en slik situasjon, der en mann som bor 110 mil fra meg, nekter å gi slipp , selv om han sier at han ikke liker meg. Han holder hele tiden på å prøve å holde kontakten med meg.. eller få kontakt på alle mulige utenkelige måter.

    Jeg har bedd han forsvinne siden han ikke føler for meg, men han vil ikke.

     

     

     

    .

  12. Han her gjorde jo det greit :) Han synes selv at han var en drittsekk, men jeg synes at han fikk meg til å føle at han brydde seg om mine følelser, og at han var lei seg ... Og det er jo fint at en viser det ihvertfall. Allekan ikke fungere sammen... men han sier at det er helt andre grunner enn det til bruddet... Det er en som han hadde hatt forhold med før som forlot han som er årsaken, og det hadde gått att og frem mellom de... Hvis ikke situasjonen var slik der,... så ville han fortsatt hatt kontakt. Han gjorde det bedre enn andre menn som jeg har hatt ihvertfall. De krangler , blokker og sletter meg på facebook... Mens han her var helt rolig og forståelsesfull for meg.

  13. Ja, jeg føler rett og slett at jeg er en psykopatmagnet. Det er sant. Men det er noe jeg ikke må finne meg i å være. Men jeg har et snillt beskjedent utseende, og det føler jeg trekker psykopatene imot meg....

     

    Jeg tror denne damen er psykopatisk ja. Hun er den eneste personen på min arbeidsplass som jeg har problemer med. De andre er veldig hyggelige.

     

    Et eksempel er: en dag så fyllte jeg på noen varer som var på tilbud... fyllte helt fullt, og så kom det kunder som jeg ekspederte rett etter at jeg fyllte varene... Mens jeg hadde en kø med kunder, så begynte noen kunder å forsyne seg av det jeg hadde fyllt på av varer, og da begynte det å minke der littegrann... Jeg sto å ekspederte, og tenkte å fylle på igjen etter at jeg hadde ekspedert, og da kom hun meg i fokjøpet... Med en gang etter at jeg var ferdig å ekspedere.. fikk jeg skikkelig med kritikk av henne om dette med at jeg skulle ha fyllt på varesorten... Og da jeg prøvde å forklare dette: så sa hun at jeg ikke skulle forklare, hun hadde sin mening om dette, og mente at jeg burde ha fyllt på, og nå måtte jeg bare være stille for hun var missfornøyd med meg sa hun. Sånn opptrer hun mot meg... Mens mot andre så ser det ut til at hun har stor respekt....Noen kunder har spurt meg om hun er vanskelig å jobbe med... Jeg har da bare ignorert det de sier og ikke sagt noe om det... Men hun er vanskelig... skikkelig vanskelig... og kunder har sett det. Men kommer til å søke ny jobb pga dette ja. Veldig dumt for jeg trives ellers kjempegodt blant de andre kollegaer der...

  14. Jeg synes det er feigt å slette vedkommende fra face, og være drittsekk uten at det er grunn til å være drittsekk.

     

    Han som jeg hadde kontakt med er jeg fortsatt venner med på face. Og det synes jeg er helt greit så lenge han vil det også. Han sa det selv i det han måtte avslutte det at han ville absolutt være venner med meg på face videre. Han avsluttet det ikke fordi at han hadde lyst.. Han hadde en eks som ville tilbake sa han. Jeg sa til han at han ikke måtte føle seg dum... for følelser og slike situasjoner kan ingen styre... For han følte seg som en idiot sa han... Men han og jeg er ihvertfall fortsatt venner, og det er da bedre enn å skyte hveandre i "leggen" på en måte. En kan være venner selv om en ikke kan ha forhold, mener da jeg :)

    • Liker 1
  15. Jeg er litt sliten på jobben om dagen. Har ei dame som er sjef i den avdelingen jeg jobber som er veldig negativ ovenfor meg. Hovedsjefen sa forleden til meg at grunnen til at hun hadde kommet til han og sagt at jeg ikke fulgte beskjedene hennes, og han sa at jeg måtte følge beskjeder som ble gitt.

     

    Fra min side, slik jeg ser den... så jobber jeg hardt hele tiden. Jeg stresser... jobber, og gjør alt så godt jeg kan. Føler heller at mange av de andre ansatte står å slapper av mens jeg jobber og jobber. Men det er meg som får kritikken fra henne. Hadde jeg oppført meg som de andre så hadde jeg nok hatt sparken for lengst. Men de kritiserer hun aldri.

    På fredagen så kom hun igjen til meg, og sa at dette var ikke holdbart lenger. Dette med meg gikk ikke lenger, sa hun. Hovedsjefen har ikke sagt noe til meg om dette. Men det hun da var missfornøyd med var at jeg ikke gjorde oppgavene i den rekkefølgen hun ønsket. Jeg sa at jeg gjør oppgavene mine, og ser hva som skal gjøres. Jeg føler kritikken er urettmessig, og har flere ganger vært fullt klar over at hun regelrett har kicket på meg for ting som foreks... at jeg ikke har fyllt på en vare.... også har jeg ikke hatt sjansen for jeg fyllte på den varen, og dermed ble jeg fullt travel opptatt med kunder, og da kan jeg jo ikke fylle på varen ....

    Det er et av flere eksempler.

     

    Dette går altså på helsen løs. Skal søke ny jobb. Men trives utrolig bra der ellers. Hovedsjefen er kjempehyggelig, men tror ikke at han ser helt hva problemet mellom meg og henne går i. Også de andre ansatte de er så hyggelige de også, så jeg synes dette er kjedelig. Og jeg blir såpass stresset av dette med å føle seg så udugelig at det går på helsen løs... Hva ville dere gjort med problemet?

  16. Hvis en person blir idømt å betale en erstatning i foreks. tingretten. Og personen ikke har økonomi til annet enn å klare seg, altså at personen som blir idømt erstatningen ikke kan klare å betale den pga at vedkommende har lav inntekt, og klarer kun å betale husleie, og mat hver måned. Hva vil da skje hvis vedkommende får en erstatning på seg, som er for høy tll at vedkommende kan klare å betale? Noen som vet.... Og hva med advokatutgiftene, dersom vedkommende ikke har økonomi til å ha advokat i en slik sak?

×
×
  • Opprett ny...