Gå til innhold

torerik

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torerik

  1. Takk for svar :)

     

    Da har jeg forsøkt å sette meg litt inn i ting, og har egentlig endt opp med enten noe ala Fujifilm Finepix F11/F30 for størrelse eller Canon Powershot A630/A710IS for funksjonalitet. Begge disse faktorene klarer jeg strengt tatt å vurdere, så det står på bildekvalitet, som er vanskeligere å lese seg til..

     

    Tips? Jeg skal jo helst ha kamera til normalt bruk også liksom, ikke bare nærbilder på stativ..

  2. Hei

     

    Jeg leter etter et kamera til maks 2000 som i tillegg til å fungere greit som "vanlig fotoapparat" (du vet, bilder av juletreet og fra ferieturen) tar gode nærbilder? Skal fotografere noen små modeller (nei, ikke mennesker, men slike man bygger).

     

    Må ha mulighet til å justere eksponering og hvitbalanse og sånn (er helt lost på faguttrykk, vet bare hvordan ting fungerer på de kamera jeg har brukt tidligere). Er slike ting standard på alle kamera i denne prisklassen?

     

    Har fra før erfaring med Canon, så har tenkt på Ixus 60. Andre kandidater?

  3. Så la være å kjøpe dem. Og topic handler ikke om hvor mange varer som de selger for over 200kr heller, men at de har veldig lave priser på masse varer og at jeg har opplevd glimrende kundeservice.

    6311595[/snapback]

    Jeg har da heller aldri forsøkt å få tråden til å handle om hvor mange varer de har som koster over 200 kroner. Jeg poengterte bare at det hadde vært bedre for oss om de hadde hatt flat frakt ekskludert fra prisen på varene.

     

    Pakker (spesielt store) fra cd-wow kan forresten ende opp med å bli svært sene i postgangen fordi de ikke skriver verdi på dem.

  4. Når det gjelder musikk og film så koster det meste under 200kr på denne butikken, bortsett fra større samlepakker. Joda, du kan sikkert bestille en bil, den koster nok over 200kr, men det var altså ikke greia her, vet du.

    6304292[/snapback]

    Jeg har ingen problemer med å surfe rundt på cd-wow.com og i løpet av veldig kort tid finne et tosifra antall produkter jeg kunne tenke meg som ikke går under grensa.

  5. Om du klarer deg med micro ATX er det helt klart en fordel, da disse kortene finnes i stort utvalg og kan benytte vanlige prosessorer. Ellers er kanskje Mini ITX er alternativ, men så vidt jeg vet selges de kun fastmontert prosessor, og hastigheten er visst ikke allverden.

  6. Synd, Trist, Leit. Reglene står på siden, det er du som har bæsja på leggen. Nytter ikke å syte her.

    6208120[/snapback]

     

    JokerNord hadde vel neppe håpet på at det skulle nytte å syte her. Det at reglene står på siden vil ikke si at man ikke kan kritisere eller stille spørsmålstegn ved butikkens praksis.

     

    Jeg er helt enig, det kan bli vanskelig for en veldig liten bedrift å måtte forholde seg til slike regler. Dessverre havner små bedrifter, og spesielt enkeltmannsforetak, i en gråsone hvor det kanskje hadde vært mer fornuftig å operere med de private reglene for retur.

     

    edit: typo.

×
×
  • Opprett ny...