Jump to content

Jarv!s

Medlemmer
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alt kan egne seg til en skoleveske, men spørsmålet er jo om du har lyst til å bruke et relativt dyrt merke som skoleveske. men ut ifra målene, blir det trangt med en 13 tommer mac i den med evt lader osv. Ville kanskje heller investert i en OK skoleveske, og heller kjøpt meg en Mulberry veske som du kan bruke ellers.
 2. Hei. Er på jakt etter en lagerløsning, der alt kan gjøres via et nettbrett. Ønsker å sette et nettbrett ved reolen, der de ansatte kan sjekke inn eller ut utstyr de har med seg. Mine krav: Enkel inn og utsjekk (så man ikke trenger å stå mer enn 30sec for å scanne inn og ut) Grei pris i måneden, helst gratis men forstår at ingenting er gratis Kan sette på varsling hvis vi ser at vi har mindre enn 10 av et produkt f.eks. Har sjekket snipeIT men virker som det er mest mot IT verdenen, så ønsker helst noe som kanskje være mer mot VVS verdenen.
 3. Hva du jobber som: Leder for byggfirma VVS Hvor gammel er du: 30 Hva tjener du i årslønn: 750 000 i fastlønn. Hvor mye betaler du i skatt: Tabelltrekk Utdanning: Videregående med fagbrev innen IT Goder: Fri mobil og hjemmekontor, kan lage nye løsninger for bedriften
 4. Er kanskje de dårligste bokserne jeg har brukt. At dette er noe som "prises" så opp i himmelen for "ballene" må være det største tullet. Det er ikke et premium produkt, og kvaliteten er heller ikke noe å skryte av. Jeg testet dette for noen år siden, og da gikk sømmen langs rumpa, som gjorde den ekstremt ubehagelig der også. Men stoffet på bokserne var utrolig dårlig! Jeg holder meg til Bjørn borg eller dressmann sine! Ballene mine har like god "boplass" i de andre bokserne.
 5. Hei. Er jo ikke til å legge skjul på at man har en del hjemmekontor om dagen, og ønsker da å ha et brett / bord på fanget når jeg sitter i sofaen eller lenestolen. Har søkt litt på nett, men finner ikke noe som virker OK. Har du noe tips eller triks for hva som kan brukes? Ønsker jo noe som ikke gjør at jeg vil være helt svett på beina etter noen timer med jobb! Takker for all hjelp!
 6. Vil vel ikke kalle det egoistisk å ikke være medlem av LO eller andre forbund, når man ikke har behov for det. Grunnen til at jeg vil gå ut av LO er at jeg ikke lenger jobber i et internasjonalt firma. Firmaet jeg jobber i dag er en del mindre, og sånn som det er her vil jeg nok ikke ha behov for å være LO medlem. Kan hende jeg vil gå inn i noe annet på sikt. Som sagt, det var ikke for å henge ut et fagforbund eller lignende, men det var for å gjøre andre også oppmerksom på hva et medlemskap koster, og at man tar bank utgifter i tilegg
 7. Jeg har selv SPB1 og er LO medlem. Jeg ser ikke alltid at det lønner seg å være medlem, da du skal betale en prosent av lønna til LO for å få lavere lån osv. Ja, du får en rekke andre fordeler og, men når alt kommer til alt så tror jeg det blir mer eller mindre likt. F.eks jeg betaler over 12.000,- i året til LO for å få "laveste" rente hos SPB1. Jeg har selv måtte pushe dem flere ganger da renta ikke har vært så lav som dem har lovet. Så for hver måned jeg betaler la oss si ca 11.000.- i lån så betaler jeg nærmere 12.000,- i lån hvis jeg legger inn mnds avgift til LO. Jeg blir å melde meg ut av LO når jeg finner en bra bank, som dekker mine behov. Da jeg ikke har hatt behov og vil ikke få behov fra LO.
 8. Jeg har en som ikke er patched, men er usikker på om det er dumt av meg å selge. Hva pleier slike å gå for hvis man selger brukt?
 9. Hei! Jeg har fått i jobb å se om vi kan finne et system hvor håndverkere for tildelt arbeidsordre på telefon/nettbrett. Har sett litt på forskjellige løsninger i dag, handyman og håndverksdata, men dette er løsninger som er lite tilpasningsdyktige men også virker kompliserte. Noen der ute som vet om et system som fungerer bra? Er avhengig av at det er en appløsning, og ikke må bruke nettleser. Hele poenget med en slik løsning er når en montør er ferdig og trykker "send" så er fakturaen 90% ferdig utfylt for kunde.
 10. Hei. Takker for svar så langt! Dette er en bedrift ala kjells markiser. Men ikke kjell i dette tilfellet, da jeg hadde hørt mye d**** om dem. Men trodde virkelig dem skulle være en del raskere enn hva jeg har opplevd hittill.. produktene er spesialbestilt etter vårt behov og ønsker.
 11. Hei. Har kjøpt gardiner og annet på mål fra en relativt kjent aktør, med leveringstid på 4-6 uker men... Nå er dem på overtid, selvom jeg egentlig ble muntlig "lovet" 3 ukers levering... Men i fakturaen er det uansett 4-6 uker, greit nok det.. Nå er det over 6 uker siden og jeg har purret en gang på dem... Er utrolig kjipt, da jeg bor i nybygg uten solskjerming eller innsynskjerming.. Hva kan man kreve nå som den er over tiden? Dette er et kjøp på godt over 30k....
 12. Hei. Hvis du evt går for å kompensere dette, så vil jeg si 299,- er maks. Da et batteribytte hos apple nå koster det!
 13. Hei. Er det noen som har erfaringer rundt https://app.nettbil.no ? Ser dem har mange gode reviews på facebook, men er jo så klart litt i tvil
 14. Har du prøvd å "installere" thunderbird og legge til mailken helt på nytt?
×
×
 • Create New...