Gå til innhold

masseyfergus

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

masseyfergus sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja jeg har kjøpt overgang fra vga til hdmi i den tro at jeg kunne bruke hdmi inngangen nr to. Men det funket jo ikke. Så da må jeg forsøke DP på et eller annet vis.... 🧐🤔
  2. Så utrolig nyttig info dere kommer med. Er evig takknemlig. Vil det si at jeg nå skal få tak i en displayovergang da? Dette var jo helt nytt for meg.
  3. Når jeg plugget i hdmi øverst da funker skjermen. Med en slik overgang på.Men når jeg bruker den som er lengre nede så funker den ikke.
  4. Ja jeg har kjøpt overgang fra vga til hdmi. Så begge er hdmi. Men virker ikke som at den ene hdmi inngangen funker. Har prøvd å søke opp skjem men finner ingen. Har også tatt på utvid men ingenting skjer. Sikkert jeg som er skikkelig grønn på det her. Vet ikke om andre plasser i Windows jeg kan gjøre så mye? Skulle tro at den er kompatibel med to skjermer vel. 🤔🙄
  5. Er veldig takknemlig for hjelp. Kjøpte en Medion stasjonær til min datter. MEDION ERAZER RECON E10 STASJONÆR PC på Power. Hun er ingen spiller. Kun Roblox og litt Minecraft. Men jeg har en skjerm nr 2, en eldre Benq. Plugga i hdmi hull nr 2. Men får ikke signal. Bytter om å da virker den men da virker ikke nyskjermen. Hva er feil? Kan noen hjelpe en uvitende stakkar.
×
×
  • Opprett ny...