Jump to content

Kaffekoppen53

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sant, skjønner at det er helt høl i hue. Jeg skal betale tilbake det jeg skylder, og sånn er det bare. Trengte kanskje bare å starte denne tråden for å få en slags bekreftelse på at det jeg stilte spørsmål om var ikke det fornuftige eller riktige tingen å gjøre.
 2. Nei vil helst unngå det. Jeg skal bli kvitt dette på et vis, er jeg som har lånt penger og skal betale det tilbake.
 3. Ja, er nok det som vil garantert skje.
 4. Jepp, akkurat det jeg hadde i bakhodet. Ender nok ikke godt å blande inn familie/venner i dette. Det beste er nok å betale ned gjeld, og prioritere det først.
 5. Tusen takk. Det var veldig god informasjon!
 6. Bare lufter tanker her, har ikke gjort noe ulovlig
 7. Takk for alle svar, setter veldig pris på det. Er enig med at det er mest fornuftig å betale ned gjelden, også deretter gå til anskaffelse av ny bil etter hvert. Blir nok den retningen jeg skal gå. Ganske kjedelig å få den nye bilen tvangssolgt, om jeg skulle ha kjøpt den fremfor å betale ned gjeld. Men det kan vel gå bra dersom kjæreste/samboer, som ikke har betalingsanmerkninger, kjøper den nye bilen? Dette skjer da ved at jeg overfører pengene til ham/henne, og vedkommende står for kjøp samt tegning av forsikring. Går det?
 8. Det er snakk om en ny bil fra butikk, til rundt 500 000kr.
 9. Det var litt det jeg fryktet. Det blir vel registrert at jeg har gått til anskaffelse av ny bil og det vil vel kreditorene få beskjed om regner jeg med?
 10. Har anmerkninger på diverse forbrukslån, men bare lufter spørsmålet om det er mulig å kjøpe en ny bil om man har full kjøpesum tilgjengelig. For å unngå å søke om billån. Og samtidig lurer på det er noe konsekvenser med kreditorer om man bevisst ikke velger å betale ned gjeld som første prioritert.
 11. Hei. Har en del betalingsanmerkninger, men trenger sårt en ny bil. Vil helst kjøpe en ny, som jeg vil ha i flere år. Er det mulig å kjøpe en ny bil, ved å betale hele summen. Dra bankkortet? Er klar over at med betalingsanmerkninger vil man ikke ha mulighet til å søke om billån. Er det også noe konsekvenser for å kjøpe en ny bil, fremfor å prioritere å betale ned tilbake gjeld/lån knyttet til betalingsanmerkninger? Håper noen har svar.
×
×
 • Create New...