Jump to content

Kristina2020

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan bekrefte dette. Det er kun den kinesiske butikken som faktisk eksisterer, og it-tekniker har ingen samarbeid med dem (har vært i kontakt med de).
 2. Tellusphone.no er 100% svindel. Mobilene kommer egentlig herfra: https://www.bsetechnology.com/about-us/. Jeg fikk en mobil som kun virket to uker, og har derfor vært i kontakt med de i faktiske forhandlerne i Kina. Vil på ingen måte råde andre til å kjøpe fra de.
 3. Kan bekrefte at dette ikke er et norsk selskap. Det er kun kinesiske BSE tec, og de har ingen ting med norge og gjøre. Alt på den norske nettsiden er svindel. Bestilte en telefon som sluttet å virke helt etter et par ukers tid. Fikk heldigvis ordnet opp i dette gjennom kredittkortselskapet, men anbefaler ikke andre å prøve.
 4. Dersom du har om ritualer kunne det vel vært innteresant å sammenligne to religioner som f.eks buddhisme der meditasjon er noe av det mest grunnleggende for religionen, men f.eks luthersk kristendom der riter blir tilagt mindre vekt. Vet ikke hva du tenker i forhold til hvordan du skal fremstille det? Har muntlig eksamen problemstillingen jeg har er "Hvilke forklaringer finnes om lidelse og det ondes problem innenfor Buddhisme, Islam og Humanisme?" Noen med forslag til sentrale ting å gå innom el.l?
 5. Har muntlig eksamen på fredag(vg3), og oppgaven er som følger: "Hvilke forklaringer finnes om lidelse og det ondes problem innenfor Buddhisme, Islam og Humanisme?" Noen som vet om noen viktige ting jeg bør ta med, eller som har kommet opp i det samme?
×
×
 • Create New...