Gå til innhold

ezzential

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ezzential

  1. Siden jeg har datamaskinen min på mitt eget rom får jeg internett gjennom faren min sin maskin. Vi har ISDN, og har ikke særlig lyst til å kjøpe ISDN-router.

     

    Problemet er at jeg hverken kan sende noe over IRC eller være server over nett (sikter til Battle.net som ikke krever noe særlig av linja). Jeg har testa å bytte ut switchen, hverken jeg eller faren min har firewall og vi kjører begge XP pro. Ingenting jeg så langt har prøvd har funka.

     

    Hva kan være problemet?

  2. Jeg har en Plextor Plexwriter 48/24/48A. Jeg har kjøpt noen 800mb cd-r plater for å brenne mp3 på, jeg bruker Nero 5.0 til dette. Jeg setter 800mb plata inn i brenneren, men når jeg skal brenne kommer det opp en melding hvor det står at det er for lite plass på plata. Det stemmer ikke siden jeg bare skulle brenne 790mb, og ikke 800mb. Er det noen innstillinger jeg må fikse på for å få ordna sånn at jeg kan brenne 800mb plater?

  3. Uhm... jeg kjenner meg igjen i en del av de der tingene, men jeg spiller mest custom games. Jeg spiller mest 3on3 (ok da, bare 3on3) når jeg spiller AT, og jeg er alltid orc.... Jeg tør å creepe og alt det der, sender bare 5 peons for å hente gull, og en del mer for å hugge ved (har alltid over 1000 ved), har en del venner som nesten bare spiller wc3, så jeg vet at det ikke lønner seg å "basecampe".... :)

×
×
  • Opprett ny...