Gå til innhold

aleknitti2

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aleknitti2

  1. Kjempenyheter om dette stemmer :D Fortsatt tomt fyll i lommene mine når Note'n ligger der, så dette blir optimalt!
    det du egentlig sier er at du ønsker å proppe lommen din med en mobil??Personlig er 5,5 MAX av hva jeg vil legge til øret. Det skal tross alt se normalt ut. Å legge ett nettbrett til hodet å snakke via det ser direkte fjottete ut :-)

     

    Har ingenting å si at lommen fylles, nei. At det ser dumt ut er noe jeg bryr meg fint lite om. Brukeropplevelse er mye viktigere enn hvordan ting ser ut!

    • Liker 2
  2. Tja kanskje jeg skal gi det en sjanse, men hvordan er det med spill på Ubuntu? Kan nemlig hende det blir litt BF3 og Portal 2 gaming av og til :p

     

    Snakker du om DV5'en nå? for innenfor realitetens grenser vil den ikke klare å dra BF3 på low engang.

    Har testet og den klarar å kjøre BF3 på low med overkommelig FPS :) Er faktisk ikke så halvgærne specs på den med tanke på alder: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&dlc=en&docname=c01510187&lc=en
  3. Vista : S

     

    Da hadde jeg fått tak i win 7.

    Men ikke lastet den ned fra nett(torrent) og brukt en aktiveringssoftware, for det er ikke lov.

    Vista er da ikke fullt så gærnt som folk skal ha det til. Med siste Service Pack vil jeg påstå at det er ganske så stabilt i grunn!
  4. Til den bruken vil nok ikke SSD gi så voldsom gevinst, men når du trenger ny disk likevel er SSD det rette å gå for. Når du først skal reinstallere, hvorfor ikke teste ut Ubuntu 12.04 noen dager? Hvis jeg ikke tar helt feil vil alt unntatt trådløs-kortet fungere "ut av boksen". Trådløs-driveren installeres på 5 minutter via kablet nettverk. TRIM-støtte er på plass med en enkel kommando.

    Tja kanskje jeg skal gi det en sjanse, men hvordan er det med spill på Ubuntu? Kan nemlig hende det blir litt BF3 og Portal 2 gaming av og til :p
  5. Driverne laster du ned fra HP sine nettsider.

     

    Hva skal du bruke PC'en til?

    Ja skulle vel ikke være så vanskelig :)

    Pc-en skal tas i bruk igjen til høsten, etter et år i dvale, da jeg skal begynne å studere. Den kommer vel for det meste til å bli brukt til litt skolearbeid i form av word og exel og så blir det vell en del nettsurfing. HDD-en som er i pc-en per dags dato har fått seg en kakk etter et smell i bakken, så ny er helt på sin plass. Har en stasjonær gaming-pc som jeg per dags dato bruker en OCZ Agility 3 som systemdisk og tenker å bruke denne på laptopen og la den stasjonære få en liten oppgradering i form av Samsung 830.

  6. Du kan klone hele disken, men anbefaler reinstall.

     

    Last ned OS hvor du vil, torrents/ MS og legg inn den, så bruker du lisenskoden du har.

    Tror jeg går for reinstall. Så da kan jeg laste ned Vista på nytt fra Microsoft sine hjemmesider som en iso-fil, legge det på en CD eller USB-penn og boote fra denne? Vil drivere for trådløst nettverkskort og diverse som HP har lagt inn som standard følge med hvis det gjøres på denne måten?

    Regner med det er produktnøkkelen under pcen som er lisenskoden!?

     

    Hvis du først skal gi den nytt liv bør du samtidig skaffe deg en Windows 7 Home Premium lisens i tillegg, og så installere alt på nytt.

    Vet det er en fordel med Windows 7 med henhold til TRIM, men orker ikke betale 800 for ny lisens!
  7. Hei.

     

    Jeg har en gammel HP pavilion dv5 som jeg nå ønsker å gi nytt liv ved å bytte ut den mekaniske harddisken med en SSD fra Samsung, 830.

    Det jeg lurer fryktelig på er hvordan jeg får OS-et (wondows vista) over på SSD-en.

     

    Er det noen som har gjort dette før og som kan forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette? Er ikke nøye om jeg må installere OS-et på nytt!

     

    På forhånd tusen takk for svar :)

  8. For en stund tilbake(ca 1 år) kjøpte jeg meg en WD My Passport SE 750 GB som jeg opprinnelig skulle bruke for å lagre opptak fra min tv på. Dette fungerte knirkefritt. Men nå her jeg fått meg dekoder har dermed ikke bruk for opptaksfunksjonaliteten i mitt tv. Defor ønsker jeg heller å benytte HDD-en i samsvar med pc'en i stedet. Problemet er bare at HDD-en ikke dukker opp i windows explorer og jeg har ingen anelse om hvorfor, eller kan jo ha noe med at harddisken er formatert til bruk i samsvar med mitt tv, men skulle jeg ikke da få muligheten til å formatere disken i windows ved et senere tidspunkt?

    Disken dukker for øvrig opp i enhetsbehandling :S

     

    Noen som vet om det finnes noen form for programvare som gjør at jeg kan sette disken tilbake til factory defaults?

     

    Håper noen som er litt flinkere enn meg på dette feltet kunne ha kommet med tips om hva jeg eventuelt kan gjøre for å få harddisken til å fungere som en normal eksternharddisk.

     

    På forhånd tusen takk for svar :)

  9. Nå høres jeg sikkert ut som furumets minst datafrelste noensinne, men jeg har ikke peiling på hva NCQ er og hvordan jeg fikler med dette!?

     

    Etter å ha lastet ned drivere fra hjemmesiden til Gigabte har jeg klart å halver oppstartstiden til SSD-en, noen som jo er positivt. Eneste jeg undrer på er hvordan i all verden AS SSD og ATTO fremdeles viser så og si samme resultater.

  10. Det burde det, for vi snakker om SATA6GBPS og SATA3GBPS.

    Det er mulig prosessoren flaskehalser deg, men det ville vært utrolig.

     

    Kjør en test av HDD på Crystaldiskmark også da, alt ser ut som om det fungerer som det skal med unntak av at den kjører på SATA 3GBPS-hastighet. Om du ikke merker forskjell på SSD og HDD er det noe galt, for ingen HDD klarer over 1MB/s i 4K Read.

    Etter å ha testet HDD-en ser jeg nå at det er en ganske stor forskjell i ytelsen disse i mellom.

     

    Kan det være begrensninger i SATA-kabelen jeg bruker som gjør at jeg får hastigheter i SATA2 området?

×
×
  • Opprett ny...