Gå til innhold

Vital

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vital

  1. Hei.

     

    Det er lov å endre mening i forhold til valg av yrke. Mange har gjort det før deg og mange vil fortsette å gjøre det. Er det musikk du vil jobbe med så Go for it !

     

    MEN... om du har fagprøve om 1-2 mnd og du har vært lærling i 3 år så vil det være ekstremt synd om du ikke tok fagbrev. Tar du ikke fagbrevet vil de siste årene være bortkastet på mange måter. Jeg foreslår at du biter tennene sammen og jobber hard for å fullføre dette. Om du etter fagprøven ønsker å jobbe med noe helt annet så gjør det, men vit at du har fagbrev å falle tilbake på.

     

    Slutter du nå, jobber med musikk i et år og ønsker deg tilbake på elektrikersporet så blir det mye opphenting på deg om du da må melde deg opp til fagprøve på ny.

     

    Lykke til !

    • Liker 1
  2. Økonomisk sett har jeg tidligere klart meg bra fra sesong 2 og utover pga tilskudd fra eieren så mitt "store" problem er fortsatt å finne en spiss til rimelig penge ved oppstart av sesong 1. Som nevnt tidligere 1.5 mill £ i transfer (Her kan jeg helt sikkert strekke beløpet litt ved å legge inn avbetaling på 12 mnd) og 33.000£ i ukelønn for nøkkelspiller.

     

    Innspill motas med takk.

     

    Skal sjekke opp Vavlac Kadlec, men han var kanskje litt ung var det så?

  3. For å si det sånn så har det ikke rabbla like mye for Liverpool (eller andre klubber) i FM som i virkeligheten så kommer nok ikke noen 35 mill £ bud på bordet :)

     

    Uannsett så vil jeg beholde Carroll og Editor er ikke en option for meg.

     

    Og hvorfor i alle dager er ikke editor noe option ?

    Den er jo til så man skal kunne oppdatere FM til å likne mest mulig på real-life..

    (Eller jukse, lage egne ligaer, osv, osv...)

     

    Joda.. klart jeg kunne lagt inn denne overgangen, men jeg foretrekker å holde meg til savens utvikling selv om denne overgangen ville vært i tråd med realitetene. :)

  4. For å si det sånn så har det ikke rabbla like mye for Liverpool (eller andre klubber) i FM som i virkeligheten så kommer nok ikke noen 35 mill £ bud på bordet :)

     

    Uannsett så vil jeg beholde Carroll og Editor er ikke en option for meg. På tidligere saves med Newcastle har jeg fått invilget peng til spillerkjøp etter 1. sesong så da har jeg klart meg fint. Utfordringen med Newcastle ved oppstart for meg er at 1. sesongen er på alle måter en etappe sesong uten mye spenning pga begrensninger i økonomien. Det tar meg det første året å selge unna rasket som tynger lønnsbudsjettet for å få litt mer spillerom på overgangsmarkedet.

     

    Har startet opp flere ganger og det kan virke som jeg har klippekort på 12. plassen hvert år sesong 1. Jeg spiller ok i forsvar og de fleste målene mine kommer fra vingene mine, Gutierez og Ben Arfa, i tillegg til jevn putting fra sentral midtbane. Spissen min, stort sett Carroll, er veldig beskjeden med mål og det er derfor jeg føler at det er her jeg først og fremst trenger en god signering. Gi meg en kar med 15 - 20 mål så snakker vi i det minste Europa League i sesong 2 :)

  5. Hei

     

    Jeg trenger litt tips i form av spillerkjøp med Newcastle laget mitt. Jeg skal starte nytt game og jeg har ok dekning de fleste steder untatt på spiss plassen min. Jeg spiller 4-5-1 så spissen er ganske viktig å få på plass :)

     

    Jeg har 1,5 mill £ tilgjengelig for spillerkjøp , men et stramt lønnsbudsjett. 33.000£ i uka er det meste jeg klarer å få ut av styret for en nøkkelspiller.

     

    Har noen forslag til gode spillerkjøp, evt lån som kan hjelpe meg å sikkre litt flere mål?

     

    Carroll har en solid hodespiller, men er dårlig på avslutninger og har lite hurtighet så jeg trenger en spiller som er litt mer "måltyv".

  6. Serveren tar skikkelig god form nå og jeg er ikke annet enn imponert over kreativiteten til folk. Brukte en god time i går på bare å løpe rundt og kikke på andres byggverk.

     

    Så over til et nybegynner spørsmål. Jeg ser jo at jeg er den eneste som løper rundt uten en skin til karen min. Kan noen gi meg en kjapp forklaring på hvordan jeg legger inn et skin?

  7. Svaret jeg fikk var at om jeg skulle få 6 måtte han høre meg i de to kapitlene, viss ikke ble det 5. Etter streiken kom eksamen, og jeg lot være å ta muntlig i de to prøvene pga alt for mye psykisk stress mht eksamen osv.

     

    Du får korrigere meg om jeg tar feil, men slik du fremlegger det så virker det som om du har fått anledning til å få en 6`r i faget, men at du har valgt å la være. Jeg kan ikke se at psykisk stress pga ekamen er en årsak til å ikke ta den muntlige høringa.

     

    At du var syk to ganger og at streiken kom er selvfølgelig veldig uheldig og gjør det vanskeligere å opprettholde en 6`r, men jeg kan ikke se at du har et klagegrunnlag basert på det du skriver så lenge faglærer har gitt deg anledning til å ta de 2 prøvene du gikk glipp av.

  8. Det første jeg tenker på er vertfall statskanal med lisens vs reklame finansiert tv.

     

    Det er vel den største mest åpenbare forskjellen. I tillegg har du tv3 og andre kanaler som sender fra England og kommer inn under annet regelverk enn hva f.eks Tv2 gjør.

     

    NRK har f.eks strenge krav til programtyper. det skal være X% barnetv, X% på nynorsk etc etc. Tv3 kan til gjengjeld gjøre som de vil og gjør det ved å sende amerikanke sitcoms og reality tv det meste av dagen.

     

    Det var mine 2 cent :)

  9. Vet dere hva.. Jeg melder meg ut av hele denne diskusjonen. At det eksisterer fremmedfrykt og skepsis i Norge det er vi alle klar over, men en neandertaler diskusjon på linje med hvor denne tråden er på vei det melder jeg pass på.

     

    Til alle dere som nå mener jeg overser de store farene etc etc.. Jeg melder meg frivillig som det første kristne offer når muslimene tar over Norge.

  10. Herregud.. hvor paranoid går det nå ann å bli.

     

    Det norske flagg skal endres til tilsvarende muslimsk. Om dette seriøst er en problemstilling som plager deg så anbefaler jeg deg å ta deg en fin fjelltur eller lignende og få deg frisk luft for makan til ignorant påstand skal man se lenge etter.

     

    På en annen side. Du hadde blitt en knakende god VG reporter.

  11. Joda, er enig det, men antar at det TS mener med spørsmålet er om man kjøper seg bolig og ikke har noen BSU sparing, kan en da opprette BSU kontoen, sette inn 20.000 og bruke de neste dag på boligen og få skattefradraget.

     

    At en bør spare hvert og alt det der er selvfølgelig det beste.

  12. Haha.. det var en vanskelig en :)

     

    FPS har selvfølgelig flere spill og også lengre fartstid så i antall solgte spill er det vel FPS.

     

    MMOPRG krever onlinespilling og som oftest abonnement så dermed setter det litt begrensninger der, men det er klart at et spill som Wow har vel flere spillere enn et enkelt FPS.

     

    Det kommer rett og slett ann på hvordan du definerer størst tror jeg ;)

×
×
  • Opprett ny...