Jump to content

bahamuten

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About bahamuten

 • Birthday May 11

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, du er ikke den eneste. Oppgave C og D måtte jeg rase gjennom den siste timen :s Følte ikke jeg fikk svart godt nok på noen av oppgavene egentlig. Når kl. blei 14:00, og vaktene sa "slutt å skriv", gjorde jeg oppg. D.
 2. Jaja, det får gå som det går! Bør vel legge meg nå visst jeg ikke har tenkt til å forsåve meg (klassisk). Takk for "praten" og takk for alle tilbakemeldinger LYKKE TIL ALLE SAMMEN!
 3. Over til varmekabel oppgaven. Hvordan ville dere utført jobben sett at det er brudd i den ene kabelen. Nå tenker jeg i forhold til om kunden har fliser eller belegg på gulvet.
 4. hehe "branntjuvhorehelvett" og "husfolk" 15A i nybygg ja...
 5. Tips: Vennligst trykk på "svar" knappen på den posten du vil kommentere, da blir det lettere å følge (er kanskje bare jeg som ikke klarer å følge helt med i "timen" heller)
 6. Skal være en maksgrense i antall meter fra hovedbygningens, antatte, ringjord. Jeg har ikke funnet ut av det, så visst noen har fasiten hadde det vert greit å visst
 7. Denne kan vel ikke legges i jord? Nå antar jeg jo da at garasjen står noen meter fra hovedbygningen og at kabelen da må graves ned...altså PFSP
 8. Over til varmekabel oppgaven. Hvordan ville dere utført jobben sett at det er brudd i den ene kabelen. Nå tenker jeg i forhold til om kunden har fliser eller belegg på gulvet. PVXP til brannsløyfene ja.
 9. Skjønner hva du mener:) kunne klart seg med 2 kurser i "psykologtilfellet" Men når jobben først skal gjøres kan en jo like greit legge opp en egen kurs til stikkontaktene. (eller kanksje bare til en av dem). Da er hvertfall muligheten der...(hadde jeg sagt til kunden)
 10. Da er det vel best å ikke velge varmedetektor da, eller.... I forhold til å ikke ha en underfordeling i garasjen; hvordan ville du gjort det? Sett at garasjen er frittstående selvfølgelig
 11. Var ikke meningen at hun/han skulle gjøre dette selv. Trodde ikke det var nødvendig å skrive det...
×
×
 • Create New...