Jump to content

TheNewbie

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøper aldri en remaster fra Blizzard igjen etter skuffelsen med WC3.
 2. Myth og Myth 2 for veldig lenge siden. Warcraft3 Frozen Throne lenge. Nå er det PUBG. Hva som gjør de bra er i hvert fall at alle er online mot andre spillere, ikke mot kunstig intelligens. Meget bra spill, mange spennende oppgjør!
 3. Her er det jeg har: CPU: I7-7700K @ 4.2GHz GPU: GTX 1070 Ti RAM: 16GB DDR4 2666 MHz Vurderer å gå for dette skjermkortet: ASUS GeForce RTX 2080 SUPER DUAL EVO Om det blir mye bedre eller ca. det samme er jeg fortsatt usikker på. Blir vel å oppgradere da:)
 4. Jeg må hjem og sjekke CPU:) Jeg tror jeg har en i7, men vet ikke hvilken. FPS snitter ca. 70.
 5. Jeg spiller først og fremst PUBG. Mitt nåværende grafikkort er Nvidia GTX 1070 Ti. Jeg har også en 27 tommer rask skjerm, og spiller på 2K God spill-PC forøvrig. Spørsmålet er, vil jeg merke forskjell om jeg går til Nvidia RTX 2080 Super?
 6. Jeg spiller fortsatt online på battle.net av og til, utrolig hvor lenge dette spillet har vært populært. WOW er jo bare kjedelig i forhold til WC3! Det er vel ikke så mye å si nei, håper det kommer før nyttår!
 7. Er det overhodet noen andre enn meg som gleder seg til WC3 Reforged som skal komme i år? Det er skuffende lite nytt fra Blizzard, men håper det kommer på slutten av året!
×
×
 • Create New...