Jump to content

TheNewbie

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøper aldri en remaster fra Blizzard igjen etter skuffelsen med WC3.
 2. Myth og Myth 2 for veldig lenge siden. Warcraft3 Frozen Throne lenge. Nå er det PUBG. Hva som gjør de bra er i hvert fall at alle er online mot andre spillere, ikke mot kunstig intelligens. Meget bra spill, mange spennende oppgjør!
 3. Her er det jeg har: CPU: I7-7700K @ 4.2GHz GPU: GTX 1070 Ti RAM: 16GB DDR4 2666 MHz Vurderer å gå for dette skjermkortet: ASUS GeForce RTX 2080 SUPER DUAL EVO Om det blir mye bedre eller ca. det samme er jeg fortsatt usikker på. Blir vel å oppgradere da:)
 4. Jeg må hjem og sjekke CPU:) Jeg tror jeg har en i7, men vet ikke hvilken. FPS snitter ca. 70.
 5. Jeg spiller først og fremst PUBG. Mitt nåværende grafikkort er Nvidia GTX 1070 Ti. Jeg har også en 27 tommer rask skjerm, og spiller på 2K God spill-PC forøvrig. Spørsmålet er, vil jeg merke forskjell om jeg går til Nvidia RTX 2080 Super?
 6. Jeg spiller fortsatt online på battle.net av og til, utrolig hvor lenge dette spillet har vært populært. WOW er jo bare kjedelig i forhold til WC3! Det er vel ikke så mye å si nei, håper det kommer før nyttår!
 7. Er det overhodet noen andre enn meg som gleder seg til WC3 Reforged som skal komme i år? Det er skuffende lite nytt fra Blizzard, men håper det kommer på slutten av året!
 8. Så du mener Civ V og gta V (+ online) er dårlige spill? For å være helt ærlig har jeg ikke spilt noen av de, mulig jeg skaffer meg de nå
 9. 1. Myth serien fra Bungie 2. Warcraft2 (inkl.Frozen Throne) 3. Diablo3 4. MS Golf Links 5. Wolfenstein Felles er at alt må være multiplayer mot hverandre, til nød samarbeid ala Diablo. Det finnes ingen nye, gode spill etter Diablo3!
 10. Jeg har en fin skjerm, Dell Ultrasharp 27. Det lagger bare når det er mange spillere og monstre på en gang i Diablo3, men det er jo irriterende da. Og til jul kan det jo bli flere spill...
 11. Ok, takk. Full oppgradering eller ingen da. Jeg lagger i Diablo av og til, også skal jeg kjøpe meg COD Black Ops og tror det vil lagge mer der?
 12. Jeg har akkurat kommet til level 60 med Monk og 50 med Barbar, men vet fint lite om hva som lønner seg. Etter å ha lest litt her inne har jeg satset på Dexterity for Monken, og Strength og Vitality for Barbar. Det er alt... Fortell litt mer om must-have skills for Barbar og dual-wield med whirlwind! (Forresten, jeg bruker ikke shoppen, bruker kun våpen jeg finner eller lager hos smeden)
 13. Ok takk, takk, da blir det 5870 hvis jeg orker å vente, hvis ikke blir det 4890 som er å få tak i nå.
 14. Takker for raske svar, men jeg tenker jo at dette skal holde noen år, derfor skrev jeg: Radeon HD 5870. Men det får jeg kanskje ikke tak i på en stund? Hva er det beste jeg kan få tak i nå?
 15. Jeg har en spill-pc som har blitt for gammel, MW2 virker ikke p.g.a. manglende støtte for "Virtex Shader 3.0 or better". Jeg har følgende oppsett: Grafikkort: Et ATI x850 (som må byttes!) Hovedkort: ASUS A8N SLI, se her: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=e1h9...&templete=2 PSU: Corsair 450W Ram: Corsair 2GB PC3200 Kabinett: Full size ASUS Tanken min er å kjøpe et topp grafikkort nå, og oppgradere resten etter jul. Hvis jeg kjøper et Radeon HD 5870 kort nå, vil det fungere i oppsettet mitt, og vil jeg kunne spille MW2 brukbart inntil videre? Hvor får jeg tak i et bra kort i Oslo fort som f...?
×
×
 • Create New...