Gå til innhold

SubHumanAce

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SubHumanAce

  1. Skjønner ikke hva folk her klager over. Hvis noen ønsker å bruke en årslønn på kabler de synes låter bra så la de nå bare gjøre det. Er frivillig hva man bruker penger på. Jeg er ingen ekspert, men jeg har testet ZenSati-kablene de skrev om i siste "Fidelity" og det er ikke BITTELITT tvil om at de låt HELT annerledes enn flere andre kabler som også ble testet. Forskjellen var så stor at jeg trodde noen tullet med meg og hadde byttet hele anlegget. Personlig ville jeg ikke kjøpt kabler til 100.000 hvis ikke anlegget mitt kostet det tredobbelte, men alt dette har med personlige preferanser og prioriteringer å gjøre. La folk bruke penger på hva de vil, de som kaller folk for "syke i hue" som kjøper slike ting tror jeg egentlig bare er litt misunnelige...

  2.  

    Hmm. Nei, egentlig ikke. Hvorfor vil du slette mail fra serveren? Det er jo helt tåpelig. :ermm:

     

    Om det er tåpelig eller ikke kan jo uansett ikke du svare for i min situasjon?! Det er ikke alle som har samme bruksmønster og ønsker likt som deg eller?!

    Jeg setter pris på saklige tilbakemeldinger om funksjonalitet, men konklusjoner om hva som er tåpelig og ikke blir ganske umodent i en slik sammenheng. Og for meg er det et absolutt poeng i å laste ned mailen uten å etterlate kopi på serveren!

  3. Har hatt Desire en mnd's tid og er i grunnen veldig fornøyd. Men jeg er mye ute på veien, og har behov for epost. Men èn ting irriterer meg - når jeg har lastet ned mail på pc'en forsvinner disse fra mobilen. Jeg ønsker at det skal ligge igjen en kopi på mobil, så jeg fort kan få tilgang til info uten å måtte dra frem PC'en. Men jeg finner ingen funksjon for dette. Er det jeg som ikke finner det, eller finnes det ikke?! Er det evt. noen apps på Market som har denne funksjonen?

    Dette er ikke en feil med telefonen, det er oppsettet på PCen din som er helt på styr. Du bruker POP som sletter mailen fra mail serveren. Om du absolutt må bruke POP, så har du en opsjon som heter "leave mail on server". Check it.

     

    Nei, jeg bruker IMAP. Jeg ønsker at når mailen lastes ned på PC'en skal den hente alt på server og ikke la det ligge igjen kopi, men jeg ønsker samtidig at HTC'en skal beholde en kopi av mail jeg har lastet ned i løpet av dagen når den synker. Dermed vil jeg alltid ha en kopi av mail "mottatt mellom 8 og 16" på mobilen selv om den synker med mailkontoen.

     

    Skjønner? :-)

  4. Har hatt Desire en mnd's tid og er i grunnen veldig fornøyd. Men jeg er mye ute på veien, og har behov for epost. Men èn ting irriterer meg - når jeg har lastet ned mail på pc'en forsvinner disse fra mobilen. Jeg ønsker at det skal ligge igjen en kopi på mobil, så jeg fort kan få tilgang til info uten å måtte dra frem PC'en. Men jeg finner ingen funksjon for dette. Er det jeg som ikke finner det, eller finnes det ikke?! Er det evt. noen apps på Market som har denne funksjonen?

×
×
  • Opprett ny...