Gå til innhold

A.J Green

Medlemmer
  • Innlegg

    3 811
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av A.J Green

  1. Vi får sjå! Hvordan liker du Paul Brown Stadium?

    Har ikke så mye erfaring med andre stadioner i NFL (ingen utenom PBS faktisk)

     

    Jeg satt i corner endzone for 2 år siden, det var ikke så fantastisk. Når jeg skriver satt så mener jeg egentlig stod, min søster og jeg ble hetset så fort vi fant setene våre og satte oss ned. "You can sit next week against the Texans" ble det ropt til oss med ganske mye styggere språk enn jeg bruker her. Det var high fives all around når bengals scorte, men å sitte var visst som å banne i kirken.

     

    Nå satt jeg på det tredje nivået mellom 40-50 yard linen, rad 3 så ikke så veldig langt opp. Fikk med meg mer av spillet og det var faktisk akseptert å sitte til tider, selvom man selvsagt stod når det passet seg. Langt færre rasshøl der... 2ishZS4s.jpg

     

    Neste kamp jeg ser vil jeg helst se fra Box seats...

  2. Var på kampen her i hjemmebyen min. Jævlig bra kamp! Bengals spiller bra football iår.

     

    Som vi sier-- Who Dey!!!

    Who dey! Jeg så steelers kampen for et par uker siden, god stemning!

     

    Bengals har forsåvit spilt bra mot god motstand, de burde definitivt vunnet mot Chicago, men gjør for mange feil som fører til poeng til motstanderen.

     

    Det er synd at Dalton er en veldig middelmådig QB, jeg er ikke overbevist om at man kan forvente et bra offense uke inn og uke ut med han bak spakene. Forhåpentligvis går det bra, men jeg frykter at det bare vil holde akkurat til playoffs men ikke noe utover det.

  3. Hentet du den på tdc i nydalen? På sporingen min står det nemlig at de bare har mottatt sendemelding, burde jeg ringe og spørre om jeg bare kan komme å hente.den selv?

    Jeg sjekket mine ordre at den var klar for henting, hadde også fått en melding på mobilen at den var klar. Så da tok jeg turen til Nydalen. Er ikke helt sikker på mottatt sendemelding, men jeg tror den allerede er ute av TDC sitt lager. De har hvertfall ordnet frakt til deg osv. Men du kan jo ringe å høre.

    åja jeg er dum, jeg så ikke engang at det var et alternativ å plukke den opp hos tdc -.-

     

    mye billigere var det også :p jaja, får ikke simkortet mitt med det første uansett, så samme kan det vel være.

     

    ps: noen som vet hvor lang tid one call bruker på å sende ut sim kort?

  4. Jeg ser at min operatør Chess tar 200,- kr for nytt sim-kort. Jeg har også bitt meg merke i at det visstnok skal være mulig å klippe/slipe sitt gamle sim-kort ned til nano-sim størrelse. Er det noen her som har prøvd på det?

     

    Jeg Har klipt og slipt simkortet jeg brukte i 4Sen til å passe inn i 5ern. Det var ikke noe problem. Det som kan være lurt er å printe ut en mal på internett, om en skal være på den trygge siden.

    Min fra TDC er også sendt! Hva er faren for at denne siden er svindel? Og hvordan kan de selge uten bindingstid? Jeg trodde ikke Apple tillot noen å gjøre det..

    Jeg har vært og hentet 32GB i dag hos TDC, og der jeg underskrev for mottat pakke så var det en del andre som hadde vært der. Så dette er en seriøs bedrift.

    Hentet du den på tdc i nydalen? På sporingen min står det nemlig at de bare har mottatt sendemelding, burde jeg ringe og spørre om jeg bare kan komme å hente.den selv?
  5. Hei, har en macbook pro her med nyeste mountain lion, men sliter med en ting...

    når jeg ser på flash video så går cpu load i været uansett browser (safari og chrome iallefall) nyeste flash er installert og hardware acceleration er huket av.

     

    Litt slitsomt at cpuen blir 53 grader og viftene spinner som gale for å kjøle bare av å streame litt.

     

    Noen som har noen tips?

     

     

    Hva slags flash innhold snakker vi om her? Trikset mitt er å kjøre ClickToPlugin eller ClickToFlash i Safari så Flash innhold ikke lastes automatisk og det flash innholdet som også finnes i MP4 / HTML5 lastes automatisk i MP4 / HTML5 istedenfor flash noe som knapt stresser systemet i det hele tatt og du kan selv velge om du vil kjøre det rett i nettleseren, laste det ned eller laste direkte i QuickTime, selv foretrekker jeg sistnevnte.

     

    Til Chrome så kan du gå inn i innstillingene å aktivere Click To Plugin der også og legge til utvidelser som HTML5 enabler for YouTube og diverse. Alltids en fordel å sørge for at du kjører siste versjon av Adobe Flash Player og det skal sies at den innebygde flash løsningen i Chrome generelt fungerer enda dårligere i OS X enn hva originalen fra Adobe gjør så i verste fall så kan du deaktivere den innebygde og heller kjøre Adobe sin.

    Vel, takk for tipsene, men det er ikke bare html5 som skal være peanuts for maskinen, det skal flash også være... flash har da vært hw akselerert i mange mange år nå. fatter ikke at laptopen skal jobbe med noe så basic... er det virkelig sånn at flash og os x ikke liker hverandre?
  6. Hei, har en macbook pro her med nyeste mountain lion, men sliter med en ting...

    når jeg ser på flash video så går cpu load i været uansett browser (safari og chrome iallefall) nyeste flash er installert og hardware acceleration er huket av.

     

    Litt slitsomt at cpuen blir 53 grader og viftene spinner som gale for å kjøle bare av å streame litt.

     

    Noen som har noen tips?

  7. Halla folkens, klar for ny sesong? :)

     

    Gleder meg at Game Pass har økt bitraten til 4.5mbit fra 3mbit som var før, er ganske merkbart når man fullscreener. Ikke fullt så kornete lenger.

     

    Ellers er jo coaches film/all-22 en feature som når blir tilgjenglig på alle kamper, ser ikke så veldig bra ut men det er stilig for de som liker å få med seg absolutt alt. Trekker litt ned med muggen kvalitet og 4:3.

     

    Gleder meg helt syyyyykt til å se bengals på tv igjen, thursday night football mot ravens er en utmerket start på det hele!

  8. Hva skal Saints gjøre uten Drew Brees på nåværende tidspunkt? De har jo ingen gode erstattere per dags dato, og de har jo mista første og andre drafts i inneværende år, samt neste år. På toppen av det hele har Peyton og en annen trener (?) blitt suspandert for kommende sesong...

    Heh, holdouts er ikke noe nytt :p

     

    Trenger virkelig ikke bekymre deg for at han ikke spiller i uke 1. Han vil ha mer penger og får det til syvende og sist.

  9. At payton blir utestengt et helt år er da vitterlig mer enn de fleste hadde regnet med. Jeg hadde ikke det iallefall. Så for meg kanskje 6.

     

    Jeg tillater meg selv å overdrive litt, trenger ikke overanalysere det heller.

     

    Tebow-saken så jeg iallefall ikke for meg, hadde ikke i mine villeste drømmer trodd at Rex Ryan var tebow fan, men nå ser det ut som den dealen er null and void uansett..

×
×
  • Opprett ny...