Gå til innhold

GABRIEL980

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GABRIEL980

  1. Min venn har skaffet seg Windows på Mac. Jeg tror han bare leverte den på elkjøp slik at de installerte for ham. Når han starter opp maskinen kan han holde inne Shift og så får han valget om å starte maskinen med Mac HD eller Windows.

     

    Hva koster dette totalt å gjøre med min Macbook Pro?

  2. Hvis jeg kjøper en ny SLim Xbox, kan jeg overføre Live Profilen min fra Xbox Eliten min til den uten å miste gamerscore eller noe annet?

     

    Ja. Du bruker ett program på xbox 360 sine sider. Det står tydelig forklart der. Alle lisenser samt bruker med gamer score blir flyttet til den nye xboxen. Nr står bak på boksen. I Tilegg kan du kjøpe et transfer kit til rundt 150 spenn som overfører alt fra den gamle hardisken til den nye så slipper du å laste ned alt på nytt.

     

    edit leif

     

     

    Link til å kjøpe denne kabelen?

  3. Personlig synes jeg at det er trist at mange spill ikke tar mer enn 10 timer å gjennomføre.

     

    Men ett spill jeg kan anbefale om du vil ha en dags moro er Need for Speed: Hot Pursuit. Det er et bilspill som sprenger action-barometeret. Det skal likevel sies at det ikke er noen nevneverdig historie i spillet, så en kan like godt spille det i flere økter. Det er uansett et fenomenalt spill innen arkadebilspillsjangeren.

     

     

    Jeg har faktisk ganske lyst på Hot Pursuit. Hvis gameplayen er rask og spennende/morsom, er jo det fantastisk! Vet du prisen for HP på gamestop?

×
×
  • Opprett ny...