Jump to content

ulv

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. I dag fant jeg følgende (se bilder) på tomta mens jeg luftet hunden, hunden min begynte selvsagt å spise dette... Jeg er litt forbauset over at naboen har lagt igjen dette på min eindom... Jeg kjenner ikke til jaktkulturen og hvordan dette vanligvis gjøres. Er dette normalt, det er vel ikke slik at dette kommer til å forsvinne i løpet av noen dager heller? Jeg har tenkt til å snakke litt med naboen, men ville først høre med hva dere tenker om dette her.
 2. Våknet opp til hyggelig overraskelse idag, motparten betalte kravet jeg sendte i prosessvarsel. CASE CLOSED. VICTORY! Føles fantastisk godt.
 3. Hei Kort bakhistorie; tidligere i år kjørte jeg min bil på offentlig vei og passerte en privatperson som bruke sin gressklipper i grøftekant. I det jeg passerte vedkommende ble bilen utsatt for kraftig steinsprutskade. Skaden er så stor at det er hull i lakken og det må utbedres. Jeg har fått skaden taksert til ca 9000 kroner. Jeg har dashcam video av hendelsen, som viser veldig klart hva som har skjedd, hvor du både ser vedkommende og hører det smeller godt i det jeg passerer. Jeg tok også bilder av området vedkommende klipppet hvor man ser det ligger mye småstein. Da jeg stoppet og konfronterte vedkommende, nektet dem fullstendig på at noe som helst hadde skjedd. Selv om jeg så vedkommende løpe og gjemme seg når jeg stoppet like etter. Jeg vet at motparten vet hva som har skjedd. Alle hører når en stein havner i gressklipperen sin. Jeg har sendt prosessvarsel til motparten om erstatning i henhold til takstering av skaden. Sendte rekommandert brev, så jeg vet motparten har mottatt brevet. Nå nærmer det seg 14 dager og jeg har verken hørt noe eller mottatt kravet. Neste steg er nå forliksrådet. Jeg nekter å gi meg, kjenner det irriterer meg voldsomt denne ansvarsfraskrivelsen vedkommende demonstrerer - nesten som de tror saken forsvinner hvis de ignorerer meg lenge nok, noe som bare motiverer meg enda mer til å forfulge dette. Jeg forstår det slik at forliksrådet i utgangspunktet "ønsker at konflikter møtes midtveis". Like vel ser jeg ingen rom for at jeg skal belastes på noen som helst måte. Saken har pågått i snart 5 måneder, da den har vært inne til ekstrem lang behandling hos forsikringselskap, hvor vi ikke kom noe vei og forsikringselskap til slutt sa de ikke kunne hjelpe men synes jeg hadde en god sak for forliksrådet. Kravet jeg har er først og fremst skadetaksten på 9000. Bilen er også keramisk lakkbehandlet av meg selv, en jobb som tok ca 10 timer. Tenker da også å kreve disse utgiftene dekket (kun 1/4 av arbeidet, da skaden kun er på den ene siden av bilen) da det må gjøres på nytt etter at skaden er utbedret og omlakkert. Hva mer kan jeg føre på kravet? Kan jeg kreve noe i forbindelse med tid brukt på dette? Jeg ønsker å føre opp alt jeg kan, uten at det blir useriøst. Forslag og tips ønskes velkommen
 4. Takk. Der sparte du meg advokatutgifter. Denne malen var nettopp hva jeg var på jakt etter.
 5. Ingen som kjenner til dette? Har vært i dialog med advokat nå, for at de skal ta av seg det formelle. Men det virker ikke så fornuftig å involvere advokat når kravet er så lavt.
 6. Har en sak hvor min bil har blitt utsatt for kraftig steinsprutskade som følge av en privatperson som brukte gressklipperen sin i grøftekanten hvor det var fullt av steiner. Jeg har dashcam video hvor man både ser og hører hva som skjer. Bilder av området personen klippet på, som viser tydelig at det ligger stein og grus i grøftekanten. Jeg har forsøkt å ta saken via IF på bilforsikringen uten hell. Skaden har blitt takstert til ca 8500 kroner, det er hull i lakken som følge av kraftig steinsprutskade. If mente forørvig at jeg hadde en god sak for forliksrådet. Forsøker lese meg litt opp på hvordan dette skal gjennomføres, ser det rådes å sende ut en prosessvarsel. Vil det være behov for dette når motparten allerede har fått mulighet til å gjøre opp for seg via forsikringssaken? Finnes det noen 'maler' der ute på hvordan en prosessvarsel burde se ut? Setter pris på alle tips.
×
×
 • Create New...