Gå til innhold

g0ose

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

Innlegg skrevet av g0ose

  1. Blir litt problematisk med to kontrollere siden det er bare 2 stk PCI-16x på det valgte hovedkortet, og jeg hadde planer om å bruke en av dem til RAID-kortet og den andre til nettverkskortet. Forresten, hvordan type kabel må jeg bruke?

     

    Takker for svar uansett.

  2. Hei, jeg leter etter et RAID-kort med mulighet til 16 hardisker (trenger også kabler som passer), for bruk på en lagringserver. Om noen har litt info eller forslag om oppsettet eller RAID-kort, ville det ha vært meget flott.

     

    Setup:

    • HK: ASUS P8B75-M LE
    • CPU: Intel Celeron G540
    • NIC: HP NC375T
    • RAM: Kingston ValueR 8GB
    • SSD: OCZ Synapse Cache 128GB (for HDD)
    • SSD: Samsung SSD 830 Series 256GB (OS)
    • HDD: 16xWD Green 2TB
    • Kabinett: RPC-3116

  3. http://www.netshop.n...0000187314.aspx Blir vel sammenlignet med GTX 560 TI og HD 6870. Men klokker bedre. Vet ikke noe om kortet med stock kjøler. Du nevner ikke noe om eyefinity,skal du ha det?

    Uannsett er AMD det billigste valget når det kommer til flerskjerms valgt.

    Jeg har Eyefinity, men PC-en skulle jo egentlig nesten bare brukes til HTPC på en 37" TV og en sjelden gang LAN (da kjører jeg Eyefinity). Vil jeg klare meg med et kort på 2 gb til det, hvis det er tilfelle så er det jo nesten en selfølge å gå for det billigere 7850-kortet. Den PC-en jeg bruker til vanlig er rett og slett for tung til å dra med meg på LAN, kunne jo likså greit vært boltet fast i gulvet.
  4. Jeg tenkte jeg skulle bruke PC-en til HTPC og LAN-PC, og jeg lurer på om 2GB er litt for lite for Eyefinity med en oppløsning på 6034x1080..? Jeg fant ikke et 7850 med blowerfan, gjorde du? I så fall, link i vei! :w00t:
    Hvor mange skjermer og hva slags skjermer bruker du for å få 6034x1080?!
    Jeg bruker tre skjermer på 22" fra Samsung.

     

    Med 2011,3333333333333333x1080 i oppløsning? ... :p

    Wow, du tok opp kalkulatoren du og? Ble fort litt mistenkelig når du skrev "?!" etter oppløsningen. Mener å huske at det var oppløsningen, men jeg har ikke mulighet til å sjekk for øyeblikket.

     

    Sikker på at det ikke var noe 5760x1080, da? 1920x1080 er vel den mest brukt skjermoppløsninga idag. Uansett, 2gb VRAM til den oppløsninga der er veldig på grensa. Personlig ville jeg gått for 3gb.

    Muligens at det er rett... Har du forslag til noe skjermkort da (helst et som utfyller alle kriteriene)? Så på AMD HD 7870 referansekortet, og ble nesten litt forelsket. Er det noe med tilsvarende ytelse på nvidia-siden som kanskje utfyller kriteriene?
  5. Jeg tenkte jeg skulle bruke PC-en til HTPC og LAN-PC, og jeg lurer på om 2GB er litt for lite for Eyefinity med en oppløsning på 6034x1080..? Jeg fant ikke et 7850 med blowerfan, gjorde du? I så fall, link i vei! :w00t:
    Hvor mange skjermer og hva slags skjermer bruker du for å få 6034x1080?!
    Jeg bruker tre skjermer på 22" fra Samsung.

     

    Med 2011,3333333333333333x1080 i oppløsning? ... :p

    Wow, du tok opp kalkulatoren du og? Ble fort litt mistenkelig når du skrev "?!" etter oppløsningen. Mener å huske at det var oppløsningen, men jeg har ikke mulighet til å sjekk for øyeblikket.
  6. Hei!

     

    Jeg trenger et nytt skjermkort som jeg skal ha i min lille Shuttle-PC, men jeg finner ingen skjermkort som jeg ser passer helt til bruken. Sånn som jeg ser det, har jeg to alternativ, 6970 eller 7970. Problemet er at 6970 er for langt (28,7cm) og at 7970 er ALT for dyrt. Ville helst at skjermkorte ikke skulle koste mer en 2000 kr, noe som eliminerer begge skjermkortene uansett. Liker XFX sitt bidrag med denne: XFX Radeon HD 6970

     

    Specs:

    -Kraftig nok til krevende spill

    -Ikke lenger en 27,5 cm

    -miniDisplayport

    -Blowerfan

    -HDMI

    -DVI

     

    Kom gjerne med forslag til skjermkort, slik at jeg slipper å miste nattesøvnen. :confused:

  7. Du kan jo begynne med hva spillserver du hadde tenkt deg.

    Diskene kan du sette opp i raid 0.

    For å styre serveren bruker du vnc.

    For å dele filene med andre pc'er/mediasenter kan du bruke samba.

     

    Guider til alt dette finner du veldig veldig enkelt hved å klikke deg inn på google.com :new_woot:

     

    Lykke til :thumbup:

    Har planer om to Minecraft-servere, en creative og en survival.

    Hvis jeg bruker "vnc" har jeg kontroll over begge diskene? Planen var å ungå raid slik at jeg dedikerte en disk til hver oppgave (hvis dette er i det hele tatt mulig).

     

    Har sett noen som mener at hvis jeg lager to vituelle maskiner hvor jeg har den ene hardisken på den ene "maskinen" og like så på den andre hvor de er dedikert til forskjellige oppgaver, vil jeg miste en god del ytelse. Er dette tilfellet?

  8. Forklaring:

    Tanken er å kjøre Linux Mint og fjernstyring slik at jeg har kontroll over serveren på min PC i andre enden av huset, men samtidig dedikere den ene hardisken til filagring som diverse filmer og serier mens jeg fremdeles bruker den andre hardisken til å opprettholde en spillserver og webside. Linjen min er 25/5 fra CD.

     

     

    Specs på serveren:

    -2 stk. WD Black 1TB

    -Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

    -Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB

    -Chieftec Nitro Series BPS-650C 650W PSU

    -Intel i5-2320 Quad Core, 3Ghz, 6MB,

     

    Spørsmål:

    -Hvilke programmer er anbefalt for meg på dette oppsettet?

    -Noen som har noen guider liggende som kanskje kan fungere for meg?

    -Problemer med tankeprosjektet mitt?

    -Og sist men ikke minst; har noen tips til navn på serveren og nettsiden? Jeg er totalribbet for ideer. :innocent: (Hva synes dere om "Ludo-gaming" eller "EFG"=Effective Gaming?)

     

     

    Offtopic:

    Og til slutt... Kan noen av dere forklare meg hvorfor at jeg laster ned med bare et par kb/s med BitTorrent etter jeg fikk oppgradert linjen mens jeg laster ned med rundt 2,4 mb/s gjennom andre programmer, f.eks. filer som jeg laster ned fra nettleseren? Jeg har prøvd å Port Forward'e BitTorrent, leter bare etter torrents med seeds over 1000 og unlocket settings i routeren som kan holde tilbake den minste dråpen av hastighet angående torrents.

  9. Jeg kan si de4t slik at jeg tror oppsettet ditt kan bli litt i meste laget hvis det er snakk om x4 32 player servere til bf3/bc2 + to minecraftservere. Jeg tenker mest på at minevraftservere kan bli litt i meste laget hvis de er +10 spillere.

     

    Du har akkurat nok RAM tror jeg men du vil minst trenge en maskin til tenker jeg fordi dette blir nok i meste laget for den prosessoren.

    Har ikke oppdatert denne tråden på en stund, og i mellomtiden har jeg endret litt på setup'en.

     

     

     

    Nåværende specs:

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=988463&su=B4283183-BAE5-43A5-AF4C-7FB26C52435A

    (se bort fra "Kingston DDR3 HyperX H2O 2000MHz 6GB", noe som er til min hverdagslige pc)

     

     

    Har også dyttet bort ideen om BF3 og BC2-server, ettersom (noe jeg ikke var klar over før jeg så den første kommentaren på tråden) det ikke er mulig å få til. Jeg leter nå etter andre spill jeg kan erstatte de med, har tenkt litt på Unreal Tournament 2004 og kanskje en CoD 4-server, men er litt usikker ettersom jeg er ikke akkurat så aktiv på de spillene.

  10. Er det noe problem da? Bruk to av de overgangene sirhedly linket til. Glem det ;) Så innlegget jeg ikke så isted :blush:

     

    Håper brikkene er siste ledd i loopen din. Hvis ikke vil de nok strupe flowen din en hel del.

    Ja, jeg kjører dualloop.

     

     

    Loop 1:

    Vanntank > Radiator (3x120mm) > CPU > Chipset & Mosfet > RAM > Pumpe

     

    Loop 2:

    Vanntank > Radiator (2x140mm) > GPU1 > GPU2 > GPU3 > Pumpe

  11. Det jeg trenger er et eksternt adapter som går over niplen slik at jeg slipper en kabel mellom koblingen og brikkene.

    Det blir ganske vanskelig og få till. hadde det våre rør gjenger på den så kunne du montert en annsats nippel. ville ha tatt overgang.

    Her er to overganger.

     

    http://www.techbay.no/product.html/bitspower-overgang-3/8id-til-1/4id?category_id=104

    http://www.techbay.no/product.html/bitspower-overgang-3/8id-til-1/4id-matt-black?category_id=104

    Er klar over at det blir litt vanskelig å få til, men det må da vel gå på en eller annen måte (Ja, jeg er en slik optimist)!

  12. Du trenger en overgang. For eksempel en sånn sak.

    Jeg har sett på en del slike og det eneste problemet jeg finner med den er at da må jeg ha en slange fra brikkene til niplen som så går til slangen, det vil si at det blir for mye vekt på slangen slik at den faller litt ned (hvis du skjønner), og siden jeg har tre 6970-kort er det så vidt plass for en slange fra brikkene allerede.

×
×
  • Opprett ny...