Gå til innhold

buffer

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buffer

  1. Hvorfor kommer "slett etter merket område" menyen opp sånn helt plutselig når jeg skriver SMS? Det er fantastisk irriterende og jeg kommer ikke ut av den før jeg har trykket 5-6 ganger på avbryt og deretter gå ut av meldingen igjen før jeg får skrevet videre...

    Var ikke slik før siste oppdateringen til 2.3.

     

    Hei. Har samme problemet på min HD, søkte litt på androidforums og det er flere med Android 2.3.3 som er plaget med "Delete by selection" dukker opp. Virker som problemet kommer når du skifter fra Portrait mode til Landscape mode når tastaturet vises.

    Selv bruker jeg å åpne tekstmeldingen, så vri telefonen for å få landscapemode.. Første gangen du da trykker backspace vil denne menyen åpne seg, og hvis du er som meg og trykker den 5-6 ganger med en gang for å slette ett helt ord vil denne menyen stacke seg.

     

    Androidfolka er klar over problemet, men ikke kommet med noen fix enda.

    Foreløpig er vel bare løsningen å skifte til landscapemode før du begynner skrive (dvs før tastaturet vises på skjermen).

     

    Edit: Det samme gjelder hvis man bytter fra portrait til landscape mens man skriver tekstmelding.. Utrolig irriterende.

  2. Versus mode er genialt morsomt, men kjedelig at mange er mer ivrige etter å spille som infected enn survivor! Jeg syntes iallefall det er genialt å spille som survivor når man vet at det er andre som spiller Special Infected som vil gjøre det verst mulig for deg! :-D Men Infected kan lage genialt mye trøbbel for survivors da :) Spillet anbefales på det varmeste iallefall, passer fint for meg som ikke har så mye tid til spilling, men liker å ha noe å slå meg til ro med iblant når jeg kan!

  3. One Piece spill er å få til Ps2;)

     

    Er one piece en serie??

    I så fall...er den verdt å se?

     

    Naruto er dritt kult, men begynner å digge bleach litt mer ass....

     

    Noen som tror spillet er noe særlig fett??

     

    Naruto er bra, Bleach er det beste :D

    Kenichi anbefales også, men serien er ferdig, 50 episoder. Den er genial :)

     

    Men tilbake til spørsmålet ditt, One piece er en anime serie ja, mye genial humor, og bra action! 325 episoder som har kommet, filler-episodene er mindre bra, men mainstory er tøff :)

     

    On topic: Kunne tenkt meg å teste spillet, helt til jeg leste at det var engelsk dub! Ødelegger alt for meg, så står nok over.

  4. hvem i alle dager skal jeg velge i wow... nett lasta det ned.. har hørt at warlock e bra.. men har ein kompis som e paladin og han seie at han e dritbra..

     

    åsså har eg ein kompis som sier at han kommer til å ta druid neste gang for han rule over alle andre... faen nå vet jeg ikke lenger.. var bestemt på warlock menne..... hjelpe meg ? noen??

    9144198[/snapback]

     

    Tja, nå har ikke jeg spille i BC, slutta før den tid, men har spilla UD mage, og Gnome Warrior (både som dps og tank). Begge er geniale klasser, men velger du UD så ta en female, den /cry emoten deres er genial :D

     

    Vil kanskje tro at hvis du er bestemt på å spille spillet, så velg en klasse som gjør skade, sånn at du ikke blir lei under levling : )

  5. Jeg må si meg storfornøyd med min Tundra 1557E ifra psdata.

    La inn ekstra minne, og angrer ikke på kjøpet av denne pcen.. Absolutt verdt det til den prisen.

     

    Men et par kjappe spørsmål:

    Hvilket hovedkort er det i pcen? For å bruke Motherboard Monitor for å sjekke temperaturer som jeg har brukt på mine andre maskiner må jeg vite produsent \ merke av hovedkort.

     

    Hvor finnner jeg Launch-manager for å få benytta hurtigtastene? Klarer ikke finne programmet på platene som fulgte med..

×
×
  • Opprett ny...