Jump to content

Tjuls

Medlemmer
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Tjuls

 • Birthday 07/13/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare her. Begge deler egentlig. Telefonen er jo en helt annen å bruke. Det å oppgradere til v20 var som å få en ny telefon.Det var også mye bra som kom med v21, som bl.a galleriet har blitt mye raskere. Men jeg har faktisk tatt meg selv flere ganger i å lure på om jeg skal flashe på nytt etter at jeg oppgraderte til v21. Uten at jeg helt husker hvorfor akkurat nå, så det kan ikke ha vært så veldig mye som har plaget meg. Det eneste jeg kommer på er at telefonen bruker en halv evighet for å skru seg på etter siste oppatering. Det var mye bedre i v20 og et skritt tilbake i v21. Jeg skrur ikke akkurat av og på telefonen, så det bryr meg egentlig lite.
 2. Når du sier det, så har jeg vært litt forundra over hvor lite jeg har ladet mobilen de siste dagene. Jeg har tenkt at jeg kanskje har brukt telefonen mindre, men det kan jo ha noe med ny firmware å gjøre også. Hvem vet? Eller så er galleriet som natt og dag.. Har ikke testet ut flash eller java, så kan ikke si noe på det.
 3. Først å fremst vil jeg si at denne undersøkelsen er helt latterlig. Det er kun snakk om kunder av teleopperatørene som bruker deres tjenester. Hva med alle firmaer som bruker Active Sync og lignende tjenester? Der har vi nok sett en økning som overgår alle tall Netcom har samlet sammen. Jeg er 99% sikker på at det reelle tallet på personer i Norge som har mail på mobilen er mange ganger høyere i 2007 enn i 2004. Også et lite innlegg til dere som diskuterer WM mot S60 når det gjelder sync. Er enig det at WM(TyTn II) er overlegent når det gjelder Exchange Active Sync. Men jeg har alle de samme funksjonene som du nevner her Dj_Matsern, på min Nokia N95 med Road Sync(www.dataviz.com). Det er dog ikke like oversiktlig som med en WM mobil. Til gjengjeld så kan ikke WM telefoner sammenlignes når det gjelder det å brukes som telefoner.
 4. Jeg har lurt på det samme, men det virker som om muligheten ikke er der. Under instillinger på f.eks E65, så har du valget "Postkasse i aktiv ventemodus". Dette har du ikke på N-serien.
 5. Jeg har også testet Mail for Exchange, og Road Sync. Endte opp med å bruke Road Sync, selv om jeg ikke er helt fornøyd. Det mangler funksjonen at du kan se hvilken mappe det er kommet mail i, samt at man ikke får beskjed på noe vis, bortsett fra en lite lyd, at det er kommet mail. Dette gjelder for N95..
 6. Windows Mobile er rett og slett Microsoft sin plattform for mobiltelefoner. Symbian er et eget operativsystem som Nokia og SE bruker. Hva du burde velge kommer helt ann på hva du skal bruke den til
 7. kameraet ble VIRKELIG raskere, det var den store overaskelsen. Og endelig fungerte subfolders i Road Sync. Noe annet har jeg ikke merka enda.. Får håpe den ikke klikker like mye som den har gjort under samtaler.
 8. Vil bare si at PDA'en er utrolig fin som en liten pc, og genial til bruk med exchange sync som jeg er avhengig av.. Men som en telefon er denne enheten ubruklig. Derfor har jeg bestilt meg N95
 9. har ingen negative ting å si om onecall. Har spart flere tusen de siste månedene gikk ned 500kr i måneden fra telenor..
 10. da får jeg bare vente på å få dette 100% sikkert, får jeg trekker bestillinga mi igjennom jobben og bestiller meg en HTC telefon.
 11. Har desverre hørt flere og flere ansatte hos forhandlere si at den ikke kommer før juni. Den kommer ut alle andre steder enn i Norge i April. Jeg begynner å bli dritt lei av å vente allerede!
 12. Kan ikke skjønne hvorfor folk skal styre unna disse leverandørene. Jeghar INGEN negative erfaringer med OneCall, og jeg har senket mobilregninga med over det dobbelte fra når jeg hadde telenor.. Anbefaller disse på det sterkeste.
 13. Hadde det bare vært et vanlig telefontastatur på den telefonen der, så kunne det vært aktuelt. Men et så lite QWERTY tastatur passer ikke meg helt. Liker heller ikke designet helt. Du sier du har brukt både Symbian og WM på Exchange. Hva er forskjellene? Hva "mangler" på Symbian? Er det bare skjerm/brukergrensesnitt som er mindre funksjonelt ?
 14. hvis det er riktig det som står i en annen tråd her at den kommer i april, så er ikke det aktuelt. Skal ha mobil i begynnelsen av mars Noen andre som har noen forslag?
 15. Sjekket litt ut om denne, og det så jo utrolig spennende ut! Noen som aner om det er kommet noe lanseringsdato ?
×
×
 • Create New...