Gå til innhold

Lyspaere

Medlemmer
  • Innlegg

    1 807
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lyspaere

  1. zanta skrev (2 minutter siden):

    Da mitt integrerte kombiskap tok kvelden, fjernet jeg både kombiskapet og hele skapet det var montert i, og satte inn et frittstående kombiskap på samme sted. Mange flere valgmuligheter, mye bedre pris, og mye større skap. Et integrert skap skal passe i et skap som er 60 cm bredt, så selve kombiskapet er ca 55 cm bredt. Det skal også passe inn i et skap som er ca 55 cm dypt, med dør. Med et frittstående skap er utvendig bredde 60 cm (59,5), og dybden er gjerne 60 cm + dør. 

    Tipper det ikke er et populært forslag for andre i hjemmet - ønsker at flatene flukter på kjøkkenet.

  2. Skal kjøpe meg nytt integrert kjøleskap (kombi), og til de målene jeg skal ha så er det 6 varianter hos Elkjøp (som et utgangspunkt). 3 av kjøleskapene er helt uaktuelle da de koster koko 140.000-150.000 kroner (hva skjer her liksom), som gjør at valget står mellom resterende tre modeller. Her er prisgapet fra 9300 til 16500 - men jeg klarer ikke skjønne hva forskjellen er.

    Er det noen som er gode på hvitevarer som kan forklare hvorfor det til f.eks. 16500 er bedre enn det til 9300?

    https://www.elkjop.no/hvitevarer/kjoleskap-frysere/integrert-kjoleskap-og-fryser/integrert-kombiskap?filter=30648:[188,205]&fbclid=IwAR0rMZKux3rGrEMXQMBVApU2tLmFvdmgJ7QnfR8BDPVC5Pj2qE8235Dyu4k

  3. Fortsatt bare 7 lag, så det ser ut til at dette ble slutten av Diskusjon.nos Fantasy Liga. Utrolig synd.
    Uansett, tusen takk for mange gode sesonger alle sammen, og takk til alle som har organisert dette. Retter ekstra stor takk til MartinF som har ledet skuta i de fleste av mine år.

    Husker når jeg startet dette så var det om å gjøre å være rask for å få plass i ligaen. Ett år måtte jeg til og med starte en ny og alternativ liga for oss som ikke rakk å bli med i "hovedligaen". Da klarte vi altså å fylle to fulle ligaer. Det er vel alltid godt å mimre litt, hehe.

    • Hjerte 1
  4. MartinF skrev (På 10.9.2020 den 23.13):

     

     

    Petterpeggs_ny skrev (På 6.9.2020 den 19.15):

     

     

    Corporal Jenkinson skrev (På 6.9.2020 den 19.07):

     

     

    Predacton_InnleggNO skrev (På 24.12.2019 den 13.35):

     

     

    sch0n skrev (På 27.8.2019 den 20.28):

     

     

    Joffe42 skrev (På 2.10.2019 den 19.28):

     

     

    MythiC8 skrev (På 1.8.2019 den 3.04):

     

     

    Cherrox skrev (På 10.9.2018 den 22.54):

     

     

    10theri skrev (På 21.8.2018 den 21.41):

     

     

    Le_Chuck skrev (På 17.7.2018 den 1.12):

     

    Tagget de som har vært med de siste sesongene som jeg ikke er sikker på om fortsatt er med, i sterkt håp om at vi får noen deltakere i år. Hadde vært veldig synd om vi ikke får til en sesong nå - hadde blitt min 9ende sesong og man holdt jo på noen år før det også. 

    Bli med her: https://sleeper.app/i/zXDOqg0O2nMb

    @Corporal Jenkins du hadde vel to venner utenfor også som var ganske aktive - kunne de vært aktuelle i år også?

  5. Må stå over Jenskristian, har nettopp blitt far og har nok å holde kontroll på. Setter enormt stor pris på om du holder i det videre da. Det er verdifult og jeg håper vi får liga i år også - har blir vel 9 eller 10 sesongen min. Alltid hyggelig å ha noe ekstra å følge med på mens man ser NFL - har ikke så mange venner som liker NFL...

  6. QB: T. Brady

    RB: R. Mostert

    RB: D. Montgomery

    WR: T. Lockett

    WR: J. Jefferson

    TE: T. Kelce

    FLEX: J. Landry (WR)

    FLEX: J.J. Smith-Schuster (WR)

    DEF: Titans

     

    BN: B. Mayfield (QB)

    BN: T. Jones (RB)

    BN: M. Mack (RB)

    BN: A. Lazard (WR)

    BN: E. Sanders (WR)

    BN: T. Smith (WR)

    BN: T. Williams (WR)

     

    I fjor tok jeg TE i runde 2, som er tidligste jeg noen gang har tatt det. I år ble det i runde 1. Kelce er rett og slett for enorm value i den posisjonen til å si nei. Håper på skadefri sesong. Ellers en kaotisk draft, følge meg ikke forberedt i det hele tatt og alles hyperoffansive holdning mot RB gjorde at jeg havnet laaangt etter på det området når jeg tok TE/WR i de to første. Angrer forøvrig litt på Jefferson i runde 2 - når Thielen går mye senere..

    Minst fornøyd er jeg soleklart med Sanders i runde 8... Her må jeg ha fått slag eller noe. I tillegg er jeg ikke fan av Brady i det heletatt, så ambivalent forhold til å ha han. Mest fornøyd var jeg nok med Lockett i runde 5 - det håper jeg blir god value. Tror jeg har et lag som skal gi stabile poeng, men sliter med å se hvem som skal vinne kampene for meg. 


    Spørs om det blir en tredje seier på meg i år - jeg skal i hvert fall gi det et forsøk. Gir laget mitt samme karakter som i fjor, 4/10. 


    Lykke til!

  7. jenskristian skrev (5 minutter siden):

    Tar det som at du trekker akkurat dette forslaget? Legger ut de andre og et par fra meg og eventuelt andre som måtte komme i mellomtiden på søndag tenker jeg. 

    Nja, tenker at forslaget kan stå - jeg vet jo ikke kompetansenivået til folk her. Om det er første år med fantasy for folk så er det dårlig ide, men om man har spilt før så tenker jeg at auction er et langt bedre draftsystem enn snake.

    Kunne man ikke lagt opp til at man stemte mellom Snake, 3 round reversal (3RR), og auction draft? Også legger du til "vet ikke". Er det 2 eller flere på vet ikke så dropper vi auction og kjører den med mest av snake og 3RR.

    PS! Noe rart skjedde med stemmen min, ser at bl.a. torsdag 7. sept ikke har stemmer - men jeg stemte på bl.a. den. Tipper mine resultater ikke ble gjeldende. Får imidlertid ikke stemt på nytt da det står at jeg allerede har stemt. Nuvel, spiller ikke så stor rolle, ser ut til å bli søndagen uansett.

×
×
  • Opprett ny...