Jump to content

Oda Tornerose

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Oda Tornerose

 • Birthday 10/23/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Hvor mye er smurf skrudd til på internett. Eller er han like gal i virkeligheten? Han er, om mulig, litt galere i virkeligheten! (;
 2. Du vil slutte å bli gåen i beina når du har kommet i bedre form, kjære deg! (; Dessuten hjelper det ikke å bare gå i nedoverbakker, du må faktisk gå hjem også! Jeg gjør faktisk det, så lenge du ikke gidder å hente meg. "Ooh, jeg er hos typen min på andre siden av fjorden, jeg gidder ikke ta ferja og kjøre i en time bare for at du skal slippe å gå hjem." Din latmark! Men da kan jeg komme gående ned og så kan vi gå sammen hjem da! Problemet = løst!
 3. Trenger en pause i å vaske og rydde leiligheten til typen! Og hva er vel mer interessant enn å sitte på DNFK da?
 4. Du vil slutte å bli gåen i beina når du har kommet i bedre form, kjære deg! (; Dessuten hjelper det ikke å bare gå i nedoverbakker, du må faktisk gå hjem også!
 5. Samme her!

  Det nærmeste jeg kommer å se hvordan de lagde filmen er vel om jeg ser tabbene!!

 6. Ekstrascener er kjempemorro ja. Det eneste jeg ser av ekstramateriale. Hverken hvordan de lagde filmen, kommentarer fra skuespillerne eller noe annet.

 7. Ja, det er jeg helt enig i! Jeg har aldri sett 'hvordan filmen ble laget'-delen av ekstra matrialet. Men jeg liker bortklippste scener veldig godt!!

 8. Synes det var en kul måt å svare på uansett. Når det gjelder ekstramateriale så liker jeg ikke å se hvordan filmer er lagd. Synes det ødelegger så mye av opplevelsen.

 9. Jeg satt på skole-pc'n og var på ei proxy side, så kommentarfeltet var borte... Derfor valgte jeg å svare på statusen! :p

  Ja, jeg gleder meg til det kommer jeg! Alltid fint med masse ekstramateriale og div.!!

 10. Ja, det kommer sikkert. Og masse ekstramateriale og vil jeg tro. Så kommer det sikkert samlepakker der det er rekvisitter og. Husker det kom i Ringenes Herre. Morro måte å svare på foresten med å skrive på statusen. Har jeg aldri sett før.

 11. Sant at man får litt mer med seg da. Husker da Avatar kom. Den så jeg første gang i vanelig format og andre gang i 3D. Fikk med meg mer andre gangen. Gadd aldri å kjøpe første del av den siste Harry Potterfilmen siden det sikkert kommer en pakke med begge to i.

 12. Jeg syns man får med seg så mye mer når man ser den mer enn én gang jeg! Spesielt om man ser det på kino, selv om prisen er veldig dryg...

  Ja, jeg gleder meg til siste del kommer på kino, for da har jeg alle! Og musikken, spesielt fra de siste filmene! Den er fantastisk! Har den på spotify, men vil gjerne ha CD'n in real life også!

 13. Holdt med en gang. Nå er jeg mest interessert i å få tak i den siste filmen på DVD (har hverken del 1 eller 2) samt få tak i cdene. Har bare musikken fra fjerde filmen.

×
×
 • Create New...