Gå til innhold

Epsilon-

Medlemmer
  • Innlegg

    653
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Epsilon-

  1. Da bør du begynne med å bestemme deg for prosessor, Amd eller Intel. For tiden vil hvertfall jeg anbefale intel.

    De nyeste prosessorene er socket 1155, da må du finne et hovedkort som har socket 1155.

    De hovedkortene er også DDR3 så da må du kjøpe DDR3 minne, 4-8 GB.

    Så er alle vanlige skjermkort i salg Pci-express, så det er bare å velge etter behov og lommebok.

     

    Anbefaler å bruke en prisguide og lage en handlevogn til alt, da kan du også se hva som er mest populært for tiden og sette på filter, f.eks velge hovedkort og filter med socket 1155.

     

    Lykke til, lite som er så kjekt å hente pakken på posten å hjem å bygge pc. :)

  2. Svea:

    1x Pole position 1000

    1x Bomb festival 500

    1x Dynamite 200

     

    Europris:

    2x Big Block 200

    2x Star Track 180

     

    Festival:

    5x Thunder spesial 100

     

    =2960

     

    Testet den thunder spesial siden den skulle være "spesiell" til en blodpris av 99kr, den var like dårlig som resten av 25skudds batteriene. Anbefales ikke.

    Vet ikke om noen husker kruttrøyk når de var på markedet, de ble tatt bort fordi de hadde for mye krutt i kulene... Det var ekte 25skudds batteri det. Men det er jo som alt annet som er morsomt i Norge, det blir ulovlig.

  3. Har 4 Dynavoice m65, men bare de som står i front er koblet til. Hvis jeg skal koble de bak til så må jeg rive lister og masse arbeid, ikke så kjekt i et nytt hus når alle listene er sparklet og malt, nok om det. Fins det sendere og mottakere så jeg kan gjøre de trådløse? Har Yamaha RX-V465 og bak med høytalerene er det stikkontakter så strøm er ikke noe problem. Er det mulig å stille inn på denne forsterkeren noe delay på de som er koblet til med kabel sånn at alle spiller samkjørt i tilfelle?

  4. Lånte bort min lille bærbare hp, og fikk den tilbake når noen klarte å søle suppe på den, nedi tastaturet og masse snacks. Den slo seg av med en gang visstnok og jeg klarer ikke få liv i den, har skrudd ut tastaturet for å teste om den slo seg på uten det i, men kunnskapen min om bærbare går ikke så mye lenger enn det så nå lurer jeg på om den er søppel eller om det er mulig å få liv i den, hva tror dere?

  5. Har hatt en del diskusjoner om dette med kamerater osv. og de sier det samme, at hun har ikke krav på noe som helst, og ingen av de ville gitt noe som helst heller. På hue å ræva ut døra uten en ting liksom. For meg virker dette veldig kaldt og ondskapsfullt, er virkelig folk så jævlige? Jeg syns det er riktig at den andelen vi har tjent og betalt ned på er den andelen vi skal dele på en evnt. pristigning.

    Men poenget mitt her var hvertfall at jeg har tenkt å gi henne sin andel, hvis hun nekter, så kan jeg slå i bordet med at hun egentlig ikke har rett på noe som helst. Høres det greit ut?

  6. Vi er jo ikke gift, så det er ikke noen lover som sier vi skal dele likt. Men hun kan jo si 50/50 for å få mest mulig penger, alle vil jo ha det...

    Synes bare det skal være rettferdig jeg.

    Så dette ender kun opp med en krangel da? Det fins ingen bestemmelser for hvem som skal ha hva? Skulle likt å unngå en krangel, men hvis hun vil ha 50% så er vi jo allerede veldig uenige og da er det uungåelig.

    Skal nok gjøre opp om en måneds tid.

  7. Kjøpte helt nytt hus i 2008, flyttet inn for akkurat et år siden idag. Det kostet 2.550.000, fikk takst i desember på 2.850.000.

     

    Jeg står som eneier på kjøpskontrakt og skjøte, men på lånet så er hun med som lånmedtaker.

    Etter som jeg forstår etter å ha lest litt så har ikke dette noe å si pga. vi kjøpte sammen.

     

    Si takst i dag er på 3mill for å ta et tall.

    Jeg har bidratt med 76,68% av inntektene og hun 23,32

    Jeg gikk inn med 65.000, hun 0.

     

    Hva blir det riktige å gjøre her?

    Sånn jeg har tenkt ut så blir det å betale henne ca. 100.000 så er huset mitt alene.

     

    Men hvilke lover spiller inn her, hva har jeg rett på, hva har hun rett på?

     

    Håper noen kan hjelpe, for dette har jeg lyst å ha ut av verden.

×
×
  • Opprett ny...