Gå til innhold

Gåvekk123

Medlemmer
  • Innlegg

    322
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gåvekk123

  1. Kjøpte meg nylig en Nintendo NES og den virker perfekt på super mario bros. Men ikke på super mario bros 3. Når jeg starter spillet så virker det som at fargene ikke stemmer. Der det skal være rødt er det hvitt osv. Mario ser litt deformert ut til tider også..

    Kan det bare være dårlig kontakt et sted? Eller har det noe med at jeg spiller på nyere LG led tv?

  2. Hvilken CPU og hvilken strømforsyning har du i maskinen? Hvilket skjermkort har du i dag? Hvis strømforsyningen er kraftig nok er et AMD skjermkort et greit valg, men hvis den er på grensen er Nvidia et bedre valg da det trekker mindre strøm.

    I7 3770

    650w coolermaster

    Har et Sapphire r9 270x 4gb skjermkort i maskinen nå, men det begynner å ta kvelden.

  3.  

     

    Hvis du fikk cpuen for 1200kr eller mindre så er det et bra kjøp. Cpuen er allerede noen år gammel, og vil nok gjøre det bra et par år til. 3770k er kjent for å overklokke rimelig bra, men bli veldig varm. Delidde cpuen for så å legge under ny kjølepasta anbefales sterkt, uansett om man kjører med luft eller vann :)

     

    Hadde selv en 3770k jeg benchet på 5.2 Ghz på vann. De fleste 3770K vil klarer 4700mhz + med god kjøling, noe som utvider levealderen med tanke på ytelse.

    Takker for svar. Har en Corsair H100i vannkjøler. Vil vel virke det?

     

     

    Det vil virke det ja.

     

    Hvor mye betalte du, og hvilket hovedkort har du til den? :p

     

    Jeg ga 800kr for den. Veldig lite brukt. Har et Msi p67a-g43 hovedkort liggende. Ifølge Msi.com skulle det passe :)

  4. Hvis du fikk cpuen for 1200kr eller mindre så er det et bra kjøp. Cpuen er allerede noen år gammel, og vil nok gjøre det bra et par år til. 3770k er kjent for å overklokke rimelig bra, men bli veldig varm. Delidde cpuen for så å legge under ny kjølepasta anbefales sterkt, uansett om man kjører med luft eller vann :)

     

    Hadde selv en 3770k jeg benchet på 5.2 Ghz på vann. De fleste 3770K vil klarer 4700mhz + med god kjøling, noe som utvider levealderen med tanke på ytelse.

    Takker for svar. Har en Corsair H100i vannkjøler. Vil vel virke det?

  5. Nok en gang popper det opp irriterende mye reklame på chrome samtidig som det går drit tregt.. laster ned ting av seg selv gjør den også.. hvordan får jeg stoppet det? snap.do la seg inn på maskinen og får ikke avinstallert det igjen..

     

    Hvem finner på detta tullet? Personen skulle jo ha vært slått og gravd ned i bakken..

     

     

×
×
  • Opprett ny...