Gå til innhold

Alastor

Medlemmer
  • Innlegg

    22 355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Alastor

  1. Den som mener NFL er mer spennende enn collegeball må ta seg en bolle.

     

    https://twitter.com/BleacherReport/status/774698820676575232/video/1

     

    EDIT: Her er hele situasjonen, både før og etter. Sykt opplegg: https://streamable.com/z8gs

    Og nå har de suspendert dommerne for å ha gjort feil.

    http://www.espn.com/college-football/story/_/id/17522032/central-michigan-oklahoma-state-officiating-instant-replay-crews-suspended

     

    Her burde jo regelboka forandres - ellers er det jo bare å holde på ballen med receivers og så kaste den så langt det går for å dra ut tiden.

  2. Var en og annen Oathbreaker i denne episoden ihvertfall :-).

     

    Jon som "bryter" sin Nightwatch-ed.

    Umber som bytter side til Boltons fra Stark (Sånn ca..)

    Sam som bryter sin ed om å følge jenta+ungen.

    Arya som ser endelig ut til å bryte 100% med hvem hun opprinnelig var

    Fru Harpyprostituert som ble overtalt av Varys til å fortelle ganske så mye.

     

    ++ Flere?

  3. Kanskje et litt merkelig spørsmål, men jeg er i Manchester i helgen og vil gjerne se kampen. Er det noen gode pubber med bra stemning som viser kampene?

     

    Tanken var å prøve Sam Platts eller Bishop Blaize, men aner ikke hva som skjer der på bortekamp. Er det ikke noe liv kan vi like gjerne holde oss i sentrum.

  4.  

    Har du kjøpt deg en? Eller venter du på at den skal komme på lager for at du skal bestille den.

    Har en bestilling inne hos komplett, men kansellerer fort den om andre får den inn raskere...

     

     

    Du kan generelt sett ikke vente på at noen får den inn, det anbefalte er å bestille og så kansellere den som ikke sender deg først.. Om det er viktig å få varen fortest mulig.

     

    Det som kommer inn selges gjerne før varene ankommer lager :). Og da blir levering "forskjøvet" for de som ikke har kjøpt.

  5. "Sendes innen 19. nov" står det på Microsofts side. Elkjøp hadde "Forventet nettlager 18. nov", men det er nå endret til 20. nov. Usikker på om det er fordi leveransen er forsinket eller at første levering er forhåndsbestilt.

     

    Det er fordi første parti er på vei ut til butikkene + vi har solgt pre-orders :).

     

    PS: Jeg jobber i Elkjøp.

  6. Som de skriver - du vil trekkes via en tabell, den gir deg et lavere skattetrekk jo lavere den månedlige inntekten din er. 35% trekk er kun dersom du får uventede ekstrainntekter - mao ikke noe å tenke på nå :-).

     

    Anbefaler det som Maxopp sier, gå hit og bestill nytt skattekort. Legg inn forventet inntekt på 60000 pluss det du evt har tjent så langt i år.

    http://www.skatteetaten.no/no/Skjemaer/Skjema-for-a-bestille-skattekort/

     

    NAV vil automatisk bruke dette når det er aktivert hos skatteetaten. spesielt viktig dersom du ikke har hatt mye inntekt tidligere i år. Da får du utbetalt en større sum pr måned enn de 11000 ca man får via tabellen som du er satt opp med nå.

     

    PS: Om du bor alene og ikke alt har gjort det - søk bostøtte.

  7. Om de ikke kan få produktet reparert har du krav på omlevering til tilsvarende produkt - altså samme eller bedre ytelse på cpu, minne, gpu, skjermstørrelse osv.

     

    Du har ikke nødvendigvis krav på å kunne betale mellomlegg opp til noe dyrere, men ofte så gir butikkene deg denne muligheten - så om det ikke går å reparere er det bare å spørre :).

  8. Har etterhvert funnet ut at jeg behøver å oppgradere garderoben min betydelig i løpet av året, grunnet ny jobb. Jeg har i dag en mørk dress som er ny og sitter godt, samt noen greie enkle rutete skjorter. Varierer på jobben med å gå i dress + skjorter på dager med firmamøter osv, evt mørke bukser + skjorter/pique-skjorter og genser eller cardigan over på mer vanlige kontordager.

     

    Er ikke noe krav til antrekk på jobben, men mange går ofte i dress konstant, eller finere bukse + blazer o.l, og jeg ønsker å bli mer vant til å gå i dette vs det litt enklere jeg bruker i dag :). Føler meg bedre og mer i kontroll på jobb når jeg kler meg på nivået til resten.

     

    Og siden jeg er ca amatør på hvor man handler mote for menn, så tenkte jeg noen her kanskje kunne hjelpe en stakkar i gang?

     

    Hva bør jeg handle, og i hvilken rekkefølge? Hvor mange dresser trenger jeg? Hvilke skjorter passer til? Hva slags bukser er fornuftige (jeg har 99% av mitt liv kun gått i mørke jeans)? Annet?

     

    EDIT: Og ikke minst, HVOR bør jeg gå og handle alt dette? Hvor får jeg bra hjelp?

     

    La oss si at jeg kunne tenke meg å bruke 30 000,- over et halvt års tid.

  9. Samme som arbeidsavklaringspenger .... minus drivstoff og bompenger på ca 2500 pr periode.

     

    Ironisk nok så har jeg innvilget mer eller mindre mulighet for lønnstilskuddsavtale, som i praksis er langt mer enn det som jeg nå går glipp av pga timer jeg jobbet i perioden der jeg også hadde mange dager på arbeidsavklaringspenger.

     

    Så på den ene siden er NAV der for å hjelpe deg i arbeid , men i praksis hvis du ordner opp selv blir du straffet.

     

    Jeg kan ikke dra nytte av lønnstilskuddsavtalen heller , fordi jeg er ansatt gjennombemanningsbyrå.

     

    AAP antar jeg er beregnet basert på din tidligere lønn? For da kan dette være veldig høyt vs hva AAP sine minstesatser er..og det kan føles veldig rart for deg at en jobb gir deg like mye som AAP, mens i realiteten er det det mange andre tjener ved å jobbe full stilling i vanlige uker.

     

    Men jeg har ikke noen kroner og øre-tall fra deg, og da er det vanskelig for meg å si :). Så jeg kan ta helt feil, og det tar jeg forbehold om.

×
×
  • Opprett ny...