Jump to content

toratb

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 :)
 1. @dahln Her er en artikkel som er ny og snakker om Kinas Thorium Salt reaktorer: https://www.disclose.tv/china-starts-test-operation-of-thorium-nuclear-reactor/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=china-starts-test-operation-of-thorium-nuclear-reactor
 2. "Kina kommer trolig til å se på samarbeidspakten mellom USA, Storbritannia og Australia som en provokasjon." Lurer på hvorfor... https://tinyurl.com/bht9xn74 "400 US army bases have encircled China with a ring of steel" (Fra dailystar desember 2016)
 3. "I mai vedtok Florida en lov som forbød sosiale nettverk å utestenge brukere i mer enn 14 dager, men deler av den ble suspendert av en føderal dommer som konkluderte med at den krenket retten til ytringsfrihet." Så de vil beholde ytringsfriheten til bedriften på bekostning av ytringsfriheten til privatpersoner? Har jeg forstått det korrekt, eller leser jeg det feil...?
 4. Ser ut som de fjerner youtube linker...? Her er "linken": .com/watch?v=uljEr4En6iY
 5. Jeg er ingen ekspert på Thorium, men følger "Tech for Luddites" på youtube og de har (i hvertfall) 5 video'er der de prater om Thorium på en enkel og grei måte. Dette klippet er greit, kanskje litt mye "salgsvideo for Thorcon", men mye bra info av likevel: Jeg ville hatt en løsning basert på noe lignende dette. Det er litt viktig å vurdere om oljes fremtid kan bli en "Kodak" felle, dersom etterspørselen synker pga global satsing på alternative løsninger. Uansett hvordan fremtiden vil bli, er det ikke "galt" for Norge å satse på andre løsninger som vil føre til mindre avhengighet av olje. Da får vi som nasjon andre bein å stå på, ikke bare olje-beinet vårt. Diversify som de kaller det så fint...
 6. Urelatert, men Plantasjen skal slutte å selge blomster i butikkene sine.
 7. "NSA hevder å ha rotet bort rapport om misbrukte bakdører", jeg som trodde det var hunden som hadde spist den opp...
 8. Har hatt P20 Pro siden den ble sluppet. Kjempefornøyd. Kamera tar fortsatt bra bilder og film sammenlignet med helt nye kamera på nye telefoner. Eneste/største forskjellen sammenlignet med nye modeller er at de har flere bruksområder, dvs, zoom, bedre kvalitet på vidvinkel, mørke bilder (selv om P20 Pro var best her da det kom ut) og macro. På "helt vanlige" bilder og klipp, er det liten synlig forskjell.
 9. "terrorbekjempelse brukt som begrunnelse". Dere vet hva de kommer til å kalle folk som protesterer for å ta vare på miljøet, slik at barna våre også skal få ha en planet å vokse opp på... "Miljøterrorister".
 10. Hadde vært fint med en navnliste, så det er mulig å sjekke opp hvem dette egentlig er...
 11. OnlyOffice så ut som et greit alternativ. (ikke testet det selv, kun førsteinntrykk)
 12. "Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say." -Edward Snowden
 13. Enig, men ikke glem at transport står for ca 30% av total utslipp (dette inkluderer persontransport, fly og slikt også)
×
×
 • Create New...