Gå til innhold

oyvmar

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oyvmar

  1. Jeg lurer egentlig på hva definisjonen av en "boler" er. Om personen faktisk må ta bol eller ikke, for dette vet man jo aldri. Jeg tenker på bolere som folk som skriker og hoier, lager mye lyd under løftene sine (selv om dette bare er naturlig de da løfter så tungt) og som generelt har en aggressiv og selvhevende holdning på senteret, en man ville unngått og bare helt forsiktig og som et nødstilfelle spør om hjelp til spotting i benken.

     

    Dette er som oftest menn i alderen 20-30 år som har mye muskler, gjerne veldig breie skuldre og store bryst. De trener som oftest øvelser som benkpress og bicepscurl, av og til knebøy/markløft med vektbelte og vekter i 100-150kg-klassen.

     

    Jeg føler meg ikke truet av disse menneskene, og jeg har ikke noe veldig imot dem. Hvordan de trener osv får være deres sak. Det eneneste er at de ikke akkurat lager god stemning der de står og markerer seg som de sterkeste i rommet, og med de svære "stønnene" sine for hver repetisjon, samt det enorme smellet hver gang de slipper stangen i bakken uten omtanke for omgivelsene.

     

    Ellers mener jeg det er viktig å skille mellom bolere som jeg har beskrevet over, og folk som har mye muskler og som kanskje tar anabole steroider. For min del må gjerne alle i hele senteret sprøyte seg med hva de vil, det er opp til dem og ikke min sak overhode. Jeg har ingenting imot folk som er sterkere enn meg, jeg får heller en følelse av misunnelse og respekt/ærefrykt. Jeg håper heller ikke at folk som eventuelt løfter mindre enn meg i knebøy tenker på meg som en boler og en drittsekk. Så folk som tar steroider og har mye muskler og løfter mye vekter har jeg ingenting imot, men folk som skriker og markerer seg og gjør et stort nummer av seg selv på senteret, en "boler", en person man antar tar steroider, har jeg mer imot, men det går fint, og jeg anser det ikke som et problem, i alle fall ikke på de to sentrene jeg trener på. Dette kan så klart være et større problem andre steder.

     

    definisjonen av en boler er vel: de som bruker kunstig testosteron, altså anabole steroider, gjerne i forbindelse med trening. Man forteller jo helst ikke hvem som helst at man bruker boler, derfor anntar vi heller, hvem som bruker boler og vi tenker da heller på bolere som den gruppen du nettop beskrev ;) men bolere er anabole-steroider-brukere ;)

  2. Tren vekttrening me 40-50% av maksløftet ditt (1RM), helt feil å trene tungt. Det handler om eksplosiv styrke, og det handler om at kroppen skal lage riktige muskelfibre i musklene. Store muskler vil kreve store mengder oksygen. Det optimale ville være å trene eksplosiv styrke trening, mye hopp. Og selvfølgelig mye løping, i tunge oppoverbakker om du trenger motstand. Øv på sprint, det er det den største delen av treningen skal bestå av..

  3. Mamma og pappa hadde blitt glad om jeg hadde hatt lyst på treningssenter, hadde betalt for meg med engang er jeg ganske så sikker på. Men er bare det att jeg føler ikke meg særlig komfertabel med å trene når det er så mange folk der, om du forstår.

     

    Det er nok en vanesak. Etter noen dager der ser du at folk er for det meste opptatt av sin egen trening og kropp og du vil nok få deg en positiv overraskelse. Et terningssenter vil gi deg mange ganger bedre resultater enn egentrening på rommet :)

  4. Bra du skal skifte kosthold ihvertfall ;) høres ut som det var en del usunt gjennom dagen. Pass på å få i deg grov mat i begynnelsen av dagen, viktig med inntak av langsomme karbohydrater så du holder blodsukkeret på en normalt nivå. Dette kan være grove brødskiver og annet som inneholder grovt mel og korn og slikt. Det absolutt sunneste ville vært om du spiste en porsjon havregrøt til frokost, men du får se.. Viktig at du får i deg tilstrekkelig med proteiner, karbohydrater og kalorier, i tillegg til selvfølgelig de nødvendige vitaminer og mineraler, men om du spiser variert hver dag, som f.eks frukt og grønnt, får du i deg dette gjennom maten.

     

    Når det gjelder treningen er det bra du gjør egnvekstøvelser på rommet, det fungerer jo bra, men er svært begrenset hvor stor fremgang du kan få av dette. Ser at du har et fast antall repetisjoner, du burde heller ha som mål å greie en mer repitisjon hver dag over en periode. Husk at musklene blir bare sterkere om du hele tiden utsetter de for større belastning. Du kan jo også legge inn en eller to joggeturer i løpet av uken så treningen blir litt mer variert. Du burde kanskje også investere i et par manualer, som du kan bruke til å trene armer og holde i hendene når du gjør squatsene dine.

     

    Anbefaler deg å bruke forumet iform (www.iform.no) hvor det er svært mange som lurer på akkuratt det samme som deg.

     

    Lykke til med trening og et bedre kosthold ;)

  5. Om du mente mitt innlegg så ler jeg.. Jeg kunne godt skrevet at du skal være deg selv, være greie mot alle og smile. Om du ikke er ute etter mer enn et vennskap med guttene kan jeg forsikre deg om at de fleste dagens 15-åringer ikke er ute etter gutter som gir komplimenter og smiler til andre gutter, om du ikke vil bli stemplet som en av skolens homofile. Det høres kanskje tøft ut, men sånn er dagens skolesamfunn. Mine forslag var kanskje drøye, men skal du "imponere" de andre guttene i klassen, må du være spontan og morsom. Alle vet at 15-åringer syntes det er kult drive hobbyer som eldre gutter driver med.

     

    Personlig syntes jeg mitt forslag er det beste hittil. Skal ikke oppfordre deg til å drikke ulovlig, så vi kan streke ut den, men de andre aktivitetene anbefaler jeg på det sterkeste.

  6. syntes du kan arrangere en fest og invitere alle de nye du vil bli venn med, finn på aktiviteter som du vet blir godt likt, evt spille cod på xbox, det er gøy for tiden. Skaff deg et lerret og en prosjektor også spiller dere 2 mot 2, så bestiller du inn et par pizzaer fra peppes og byr på pils. Bli litt mer høylytt og la de andre legge merke til deg. På mandag tar du på deg en kul t-skjorte, hvor det står: i had sex with your mom last night. Det blir kult :w00t:

  7. De fleste av disse begynnte å bruke det når det var et lovlig dop som ble brukt av russiske vektløftere. Jeg syntes heller ikke anabole steroider er så særlig negativt, de fleste bivirkningene er veldig overvurdert og oppstår kun i de færreste tilfelder. Liker jo ikke at andre på min egen alder tar anabole steroider, ettersom det er gøy å sammenligne seg med dem på treningsstudioet :p men har fått inntrykk av at å ta anabole steroider etter overgangsalderen har en del positive sider.

  8. Trenger penger til transport, kosthold og utflukter. Her er det snakk om å finansiere det mest nødvendige under mitt utenlandsår. Staten er jo tydeligvis villig til å slenge litt penger til meg som stipend, spørsmålet er om det finnes flere slike økonomiske tilbud for meg som er student.

     

    går det eventuelt an å søke økonomisk støtte til f.eks hjemreiser?

×
×
  • Opprett ny...