Jump to content

FlyDuc

Medlemmer
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FlyDuc

 1. Jeg bestilte disse Jugee, fant de på reddit (reverb battery guide) og noen anbefalte de her tidligere. Selv om jeg har kansellert min G2 ordre... Har ikke mottatt de enda, så har ingen egne erfaringer med de.
 2. Steam har "høstssalget" sitt, og er vel en del gode tilbud der?
 3. Sjekket selv nå, husker den var i desember selv.. men flyttet til 3.januar her også. Da blir det ingen ny pc i juleferien ihvertfall 😂
 4. Til Oculus Quest 2, lurer på hvor og hvilke spill jeg skal kjøpe. Tenker rytmespill er kanskje anbefalt å kjøpe direkte hos oculus store? Eller er det ikke engang merkbart å bare streame det fra Steamvr med Virtual Desktop? (Beat Saber, Synth Rider, Pistol Whip). Også er det vel noen oculus store exclusives, tenkte da å prøve Moss og Robo Recall vet ikke om det er andre jeg bør sjekke ut? 😅 Tenkte bare siden det var salg på steam at jeg skulle plukke opp en del spill der og ha til senere 😂
 5. Referanse kortene til 6800xt var 8499, husker ikke 6800. Jeg så ihvertfall ingen andre priser enn de som er på Proshop.. 9k+
 6. Takk! Da blir det å bestille å prøve de sammen da og håpe de passer sammen. Hvor finner du dette? Klarer ikke å finne at jeg får tilbud hos power, bare XXL og det andre som står her? DNB mastercard
 7. Ser etter noen hodetelefoner til Quest 2, hovedsakelig spilling og film. Vurderer Sony WH-1000XM3, usikker på om lyden er det beste jeg kan få rundt den prisklassen da. Ser noen har lenket til Philips Fidelio X2HR, den har jo fått mange gode reviews også.. Vet ikke om det er andre hodetelefoner som er anbefalt til film titting? Blir som oftest solo play så mikrofon er ikke viktig, men ville bare skaffe noen gode hodetelefoner. Veit at Bose QC35 er gode, da jeg har testet de i butikken tidligere, men trådløs er kanskje ikke det beste? Eller vil jeg kanskje ikke merke forskjellen engang?
 8. Nei, tror jeg gir meg... lykke til!
 9. Takk, fant bare sorte. Men problemet blir vel å faktisk skaffe et 😂
 10. Haha, den kommer vel ikke til Norge.. så import prisen blir vel ganske mye.. men hadde vært fint i et hvitt pc build da.
 11. Kommer noen av de nye med USB C? Føler de jeg har funnet har valgt å fjerne den... 😅
 12. Når fikk du eposten? Jeg har fortsatt ikke fått noe epost og regner derfor med at jeg ikke får noe. Og ja ordren min er heller ikke kansellert enda. Har sjekket søppelpost og alt men fortsatt ingenting..
 13. Jeg er 400 bak med samme MSI kortet, merkelig at jeg ikke har fått epost om at de ikke har nok kort enda da.
 14. Nei, tørr ikke å si noe sikkert men. Er nok noen som prøver å bruke bots, og de sender jo en del flere spørringer en vi klarer. Også må vi jo ikke bare tenke at alle som er der vil ha kort heller, så sikkert noen som vil bare ødelegge for andre.. Men ja dette skjer vel hele tiden, blir nok det samme på blackfriday 😂
 15. Takk, smart glemte det helt. Men nei fant ingenting der heller.. Men ordren er der fortsatt men vi får se når vi får epost og om den kanselleres eller ei.
 16. Samme kort her med samme dato som deg også 27.11. Men jeg har fortsatt ikke fått noen epost fra komplett om jeg er heldig eller uheldig enda... men når jeg ser at han har 2.desember så tviler jeg på at jeg får noen nå... 😅 Prøve lykken neste gang da.
 17. Da fikk jeg epost fra komplett også, så MSI 6800xt 27.november også.. håper bare jeg får den før juleferien 😂
 18. Nei tror det blir en Q2 på meg også. Bestilte i starten av oktober, så forventet på lager 18.januar. Blir mitt første VR headsett så tror jeg blir fornøyd uansett. Tror ikke jeg klarer å vente til etter jul, da jeg vil spille en del i juleferien også. Sett at noen klager på "fogging", og svetter ganske lett. Kommer det til å bli et problem, og tips til VR cover for øyeblikket? Klarte ikke å finne noen nye skjermer enda i norske butikker, men regner med det kommer en del på ebay osv.
 19. Greit, takk for hjelpen. Da får vi prøve oss på de da 😅 Blir mye venting idet G2, CPU, GPU og nå batterier 😂
 20. Hei, angående G2. Jeg sliter litt med å finne batterier til kontrollene, noen som har anbefalinger eller tips? Ser på reddit men frakt + annet er vel like mye som batteriene så tenkte kanskje å finne noe vi har her. Finner nesten bare 1,2 ladbare batterier, også er det å finne ladere som støtter 1,5V+ også.. Ser at mange på reddit anbefaler "pulleys-system", har ikke plassen til det for øyeblikket. Og bare lurte på om dere hadde bestilt inn f.eks. Kiwis fra Amazon eller at dere har lagd noe eget selv fra trinse/annet?
×
×
 • Create New...