Gå til innhold

DJCrapBag

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DJCrapBag

  1. Dette har sikkert vært diskutert tidligere i tråden, men er det noen her som har innformasjon om 32Gb versjon av 10.1? Eneste butikken som har den listet er it24.no (og de har den ikke på lager).

     

    Skal kjøpe/bestille nytt nettbrett denne uken, men hvis det ikke finnes 32Gb versjon av 10.1 blir jeg nødt for å gå for iPad2:-/

     

    Ser at det selges 32Gb 3G-versjon i utlandet, så hvorfor kommer de ikke også til norge?

  2. Noen som kan fortelle meg hvordan jeg skal få fikset problemet med at klokken min stiller seg en time frem hver eneste dag. Er så lei av å måtte stille klokken hver dag. Har googlet problemet og sett at det er mange som fikk dette problemet etter overgangen til vintertid. Å oppdatere ROM'en er uaktuelt siden jeg da mister alle data slik jeg har forstått det (orker ikke bruke haugevis med tid på å lage backups osv.)? Det må da være en måte å fikset dette på? Jeg har forsøkt å slå at "automatisk oppdatering av tid". Har også forsøkt "soft reset" etter å ha manuelt stillt klokken til riktig tid.

     

    Tips?

  3. Hei!

     

    Vet ikke helt om dette er riktige plassen å spørre, men jeg trenger følgende viftestyring:

    Vantec Nexus NXP-305-BK

     

    Så vidt jeg kan forstå gikk den ut av produksjon for noen år siden, men det må da være mulig å oppdrive den en plass. Noen som har forslag til hvor jeg kan få tak i den? Bestiller gjerne fra utlandet hvis noen vet om en butikk.

     

    Selvfølgelig kunne jeg gått for en tilsvarende viftestyring som er i produksjon i dag, men problemet er, at jeg finner faktisk ingen viftestyring som har samme funksjonalitet. Føler jeg har vært innom alle norske nett-butikker uten resultat. Forslag til alternativer mottas med takk:D

  4. Jeg har faktisk nesten 3cm å gå på i høyden ser det ut til. Men, siden slangene som går til pumpa går gjennom hull i harddisk-racket har jeg likevel ikke mye å gå på. Mulig jeg kan løfte pumpa 5-10mm uten at det blir for "tight" for slangene. Akkurat nå er pumpa festet til bunnen med tja... kanskje 3-4mm tykke dobbeltsidigteip-biter (så det er da bittelitt luft mellom kabinett og pumpe). Tror dere det vil hjelpe hvis jeg går over til doble sånne borrelås-biter? Eller burde jeg heller se på, som nevnt over; skumgummi, og i såfall - hvordan skal jeg få festet skumgummien?

     

    Ser ut til at det er 2 små hull under der ja;

    laing-ddc_1.jpg

  5. Det høres rart ut at pumpa di skal bråke så mye. Jeg har selv en Laing DDC og den kjører jeg på full guffe uten at den lager noe særlig lyd. Den klarer ikke å overdøve viftene mine som går på 8-900 RPM. Det kan ikke være at den står direkte på kabinettet, og det er vibrasjonene du hører? Jeg kjøpte en slik en til pumpen min og den fjernet alt av vibrasjonsstøy.

    Pumpa er montert i bunnen av kabinett ja, så det kan godt hende det er vibrasjoner jeg hører. Problemet er at jeg har ikke plass til mye vibrasjonsdempende materiele på undersiden av pumpa siden den står plassert under harddiskene og ikke har mye å gå på i høyden. Mulig jeg får plass til en slik gel-klump som du linker til - må undersøke litt nærmere.

  6. Hei!

     

    Jeg er helt ny med vannkjøling og startet opp mitt første system på vann i går. Er egentlig veldig godt fornøyd med oppsettet med unntak av en ting; pumpa bråker altfor mye!

    Pumpa er av typen: Laing DDC-pump 12V DDC-1Plus

     

    Har sett i BIOS og i programvare at RPM oppgis til cirka 4600 på CPU og dette regner jeg da med er "maks" for vifte-utgangen som pumpa er tilkoblet. Har forsøkt å redusere RPM'en men dette har jeg ikke fått til, så jeg antar pumpa bare har 2 modus; enten er den avskrudd eller så går den for fullt - stemmer dette?

     

    Den bråker jo pokker meg mye mer enn stock CPU-vifta gjorde, så da er litt av poenget med vannkjøling borte for min del.

     

    Noen som har tips ang. denne pumpa?

×
×
  • Opprett ny...