Gå til innhold

Enok5000

Medlemmer
  • Innlegg

    304
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enok5000

  1. Javel, men jeg har altså gått inn på samsungs sider (de samme som du linker til) og lasta ned nødvendige ting.

     

    Og når Datakjeden sier det ikke er noe galt med nettverskortet, må problemet nødvendigvis ligge i nettverket her(?). Da er det litt rart at nettverket fungerer helt fint på andre PC-er.

     

    (Nå skal det uansett installeres nytt fibernettverk her i løpet av de neste ukene, så da forsvinner forhåpentligvis dette problemet.)

  2. Jeg har oppdatert drivere, som jeg skrev i førsteinnlegget mitt. Og PC-en har vært inne til service, hvor drivere o.l. er det første man ser på (regner jeg med).

     

    Og det er litt vanskelig å kjøre autoupdaten når man ikke får kobla seg til internett. (Men jeg kan selvsagt bære den bærbare til et sted med et koselig trådløst nettverk jeg kan bruke.)

     

    Men takk for tips, jeg skal se på det.

  3. Hei og hill alle eksperter :)

     

    Jeg har to PC-er.

     

    Én packard bell netbook med Windows Vista. Når jeg kobler LAN-kabelen til nettverkskortet er alt i sin skjønneste orden.

     

    Én Samsung R522-laptop med Windows 7. Når jeg kobler LAN-kabelen til nettverskortet her var alt i sin skjønneste orden. Så en dag slutta noe å fungere. Jeg får beskjed om at nettverkskabelen er koblet fra selv om den ikke er det. Jeg har forsøkt med forskjellige kabler, jeg har kjørt recovery, jeg har oppdatert driver. Nå har laptopen til og med vært inne hos Datakjeden til service, ifølge dem var ingenting galt; men problemet er her fortsatt.

     

    Jeg har vage minner om en feilmelding som sa noe om IP-konflikt da problemet oppsto. Men jeg er usikker på hvor mye man kan stole på dette minnet.

     

    Alle tips mottas med glede.

     

    Si fra om dere trenger tekniske spesifikasjoner på ting.

  4. Whoa, ikke postet her på 15 måneder!

     

    AnyWAYS!

     

     

    Jeg skal på DOOM-konserten 3. november, og jeg har registrert at jeg ikke er den eneste herfra som skal. Det hadde vært jævlig fett å hatt noe form for vors/afterparty på en av Oslos utesteder. Det er kanskje noe i Nydalen? Ser for meg DOOM-quiz, rapping, trekkspill og allsang, brewwwws og tårevåte scener med mange nye frendz.

     

    Slå meg opp om du er ned. MSN (i l33tspråk så jeg slipper spam): [email protected] (Sturla ætt live dått enno)

     

     

    For fem år sida hadde jeg lett gått barbeint over Dovre for å få sett DOOM live, men gammel som man har blitt ser jeg plutselig ikke det helt store poenget i en Oslo-tur midt i uka kun for å få sett en feit amerikaner stå på en scene i snaue 45 minutter. Men kos deg/dere!

    ____

     

    Jeg regner med at tråden trenger å bli minna om hva som er årets beste album, det er nemlig fortsatt Roc Marcianos Marcberg.

     

    Pop

     

    Folk som skjønner hvor skapet står kjøper det her. (koster én pils)

    De fattige blant oss kan sikkert finne det på annet sett, og de som har penger, men mangler sans for lyd, kan finne det på iTunes. Poenget er at albumet må høres.

     

    [/comeback]

  5. Ryktet nådde meg, så jeg måtte sprette ut av pensjonisttilværelsen for å kommentere, siden 'n Daniel er en av favorittene mine.

     

    Ålreit guide, Cypheron, grei introduksjon, men den kunne trengt litt korrekturlesning. Og så lurer jeg på hvor nøye du egentlig har hørt på alt sammen? (Det er jo mye musikk.) Big Sturl har allerede nevnt at det ikke er DOOM som rapper på de to låtene du trekker fram fra Take me to your leader. Det er heller ikke DOOM som rapper på Tick, Tick. Merkelig at du ikke hører det.

    Operation: Doomsday har forøvrig blitt gitt ut i to forskjellige versjoner, i 1999 og 2001. 1999-versjonen mangler I Hear Voices og har en epilog-skit der i stedet.

    Litt for moro legger jeg ved mine egne karakterer også (som sikkert vil se annerledes ut i morra)

    MF DOOM - Operation: Doomsday (1999)

    9/10

    King Geedorah - Take Me To Your Leader (2003)

    8,5/10

    Viktor Vaughn - Vaudeville Villain (2003)

    10/10

    Madvillain - Madvillainy (2004)

    10/10

    Viktor Vaughn - Venomous Villain (2004)

    5/10

    MF DOOM - MM..Food (2004)

    7.5/10

    DANGERDOOM - The Mouse and The Mask (2005)

    7/10

    DOOM - Born Like This. (2009)

    7/10

    • Liker 4
  6. diskusjon.no er ikke hva det en gang var, og det samme gjelder dessverre for hiphoptråden. Kvaliteten har gått merkbart ned (eller også har jeg blitt gammal.) Fansa mine har sikkert lagt merke til at jeg er langt fra så aktiv her som jeg var før og jeg har nå kommi fram til at jeg skal pensjonere meg fullstendig herfra. Jeg har hatt noen fine år her, snart fem, men alt tar slutt.

     

     

     

    Følg meg på twitter om dere fortsatt vil ha et og annet musikktips fra meg.

     

     

    Gå til dette forumet om dere vil ha tilgang til ordentlig bra musikk fra folk som virkelig har peiling.

     

     

    Og se opp for slike ting.

  7. Hei, forum, jeg lever ennå.

     

    Sommerns låt for min del: Curren$y - Address feat. Stalley

     

     

    ey, hip hop-huer - anbefal meg 3 album fra de fem siste årene. NB: det må være kjemisk fritt for rappesmurfen. :D

     

    På forhånd takk.

     

    Bronze Nazareth - The Great Migration (2006)

    Clipse - Hell Hath No Fury (2006)

    Roc Marciano - Marcberg (2010)

×
×
  • Opprett ny...