Gå til innhold

Oskeen

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oskeen

  1. tittel sier jo en del.. :p men kan noen gi tips på kosthold for maksimal muskelmasse økning!? :D Trener ikke så ofte, har ikke tid eller motivasjon til det, men trener som regel 3 ganger i uka(kondis ser jeg da ikke på som trening. rett og slett helt naturlig med løping :D ). Mandag, onsdag og søndag. trener da hele kroppen og merker forandringer, men trenger kanskje et annet kosthold for økt muskelmasse ;)

     

    Takk!

  2. Du kan bli elektriker e.l. i forsvaret. Dem har ikke Y-veien der. Du trenger studiekompetanse der, men du kan ta lærling-befal og få befalsutdanning og generell studiekompetanse samtidig (dog kvalifiserer ikke den til ingeniør utdanninger o.l.).

     

    Okey! :p Men hvilke ulike jobber kan man få som elektriker i forsvaret?.. bare reparering av utstyr eller kan man gjøre noe i felten? :)

  3. Hei, jeg er 15 år og har tenkt til å søke elektrofag til VG1. :p Har etter dette tenkt til å gå y-veien, men har også litt lyst til å utdanne meg i forsvaret. Kan jeg gå elektro først og deretter utdanne meg til noe i forsvaret? :ermm: I tilfelle jeg skifter menging.. :D

     

    Takk!

  4. Hei! :D

     

    Kan være jeg går for lett mc... vet ikke helt.. kan være mine foreldre sponser meg, på grunn av sikkerhet i forhold til mopeden..

     

    Har ca 30 000, og da blir jo alt brukt opp... men må man ikke inn med masse forsikringspenger og veiavgift... det er noe bulllshit!.. :(

     

    Kan noen fortelle meg om " veien til Lett mc"? det hadde vært fint.. :D

     

    Skal kjøpe KTM exc 125, et godt valg?! :D

  5. Hei! :D

    er en gutt på 15, som vil kjøre sykkel! :D

     

    har noen spørsmål om diverse lapper...

     

    Lett mc

    Hvis man skal ta lett mc, hvor fort kan man kjøre da?

    Kan jeg øvelsekjøre med fattern etter at han har hatt tungsykkel-lappen i over 15 år, må han sitte på da, eller kan han kjøre bak på sin suzuki 750ccm?

    Hvor mye koster denne lappen? Hva slags type tester er det? oppkjøring? Hvor stort slagsvolum kan jeg ha?

     

    Moped

    kan jeg øvelsekjøre med fattern da? Hvor mye koster lappen? hvor stort slagsvolum kan jeg da ha? Har hørt at det bare er teoretiske tester innen moped-lappen... men er det ikke oppkjøring da?

     

     

    Lyst til å kjøre! :D:new_woot::thumbup:

  6. Hei! :D

     

    fint du har begynnt å trene! :D manualer er fine til muskelvekst, biceps, triceps, pecks osv.

     

    Hver gang jeg trener varmer jeg opp, ikke slit deg ut her! bare ta noen lette vekter og ta 15 rep. ta noen lette pushups og så kan du begynne med hard-trening :)

     

    selv tøyer jeg selv ikke ut. Folk som tøyer kan lettere få skader enn folk som ikke gjør det :p

     

    det er ikke farlig å trene mye... hvis du netopp har begynnt kommer du ikke til å trene deg ihjel. du komemr heller til å bli for støl til å fortsette. Tren heller 1 time, 2-4 ganger i uka. :p da vil du snart få kroppen du vil ha.

     

    hvis du skal få topp kropp, må du huske sunt kosthold. spis proteinrik mat eller kjøp noen proteinshakes/pulver. ( dette er ikke nødvendig for nybegynnere. spis heller sunn mat :))

     

    ( søk gjerne på " scooby " på youtube. han har mange fine videor for all slags trening. )

     

     

    Lykke til! :w00t:

  7. Jeg bare elsker sånne flaue historier! :D jeg får latterkrampe heile tiden! :D så vær så snill og kom med nye! :D jeg har en, kanskje ikke så flau for noen av dere, men jeg syns det.. :S

     

    Ja, jeg og kjærsten min på 14 ( begge var 14 ) lå på sengen en gang hennes foreldre var på middag hos noen venner :p Det ene førte til det andre, og vips var det heile begynnt! :) Etter en god stund i akten kanskje 10 min.. banker faren på døra og lurer på hva vi driver med. døren var heller ikke låst, men heldigvis hadde han vett i huet til å ikke storme rett inn.. dama mi roper " vent litt! " og jeg av panikk spreter opp og haler på meg klærne.. man hører bare belte klinge kraftig, hahha! :D (lurer på hva han tenkte? :)) etter at begge fikk på seg klærne i en fei, slapp ho han inn... jeg sitter uskyldig på sengekanten, litt svett i pannen og smiler pent...

    * jeg trodde det gikk fint, helt til..*

     

    faren begynte å snuse rundt i rommet og fikk øye på kondomen som lå på gulvet...(må vell ha falt av under panikken? -.-)

     

    Senere har jeg bare fått stygge blikk fra den mannen... :S

  8. 1.80 og 67kg som 14 åring.. synes det hørtes ganske mye ut.

     

     

     

    Det hørees kanskje mye ut.. men hvis du elsker å trene som meg, blir du ganske fort stor! :D på det meste trente jeg en time hver dag. men det er farlig for kroppen, så jeg ble bedt å kutte det ned til 3-4 ganger :p

     

    Workout is my life! :D

  9. Hei. jeg er en gutt på 14 år, som er ca. 1,80 høy og veier 67 kg ( som bare er muskler ).jeg driver med styrke-idrett, men trenger noen ekstra kilo :D Har noen tips om hvordan vekten kan stige fortest? ( helst i muskler )Er i en familie der vi liker å trene, har nesten alle mulige apparater hjemme. ;)

     

    Hva er det beste kostholdet for dette?

     

    Trenings tips :D

     

    Takk! :D

×
×
  • Opprett ny...