Jump to content

HBG92

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Er det tenkt at det skal blandast inn ammoniakk i ein dual fuel konfigurasjon eller kan gå på rein ammoniakk?
  2. Dette er grunnen til at ein ønsker å prøve ut Hydrogen i liten skala på dette sambandet, ein velger altså ikkje å gå for fullskala med ein gong, der ein er heilt avhengige av å "få det til" frå dag 1.
  3. Hei, skal ha oppkjøring selv om få dager og jeg håper virkelig ikke jeg får en slik sensor som du har hatt, synes det er skammelig at det finnes sånne folk til "sensor" yrket. Hvor hadde du oppkjøring egentlig? Jeg har hørt at du kan be om og ikke få samme sensor neste oppkjøring om du får han igjen. Okei, kjørte opp i Knarvik utenfor Bergen, men tror kanskje jeg skal satse på å kjøre opp litt nærmere der jeg bor, får se hvordan det blir med ventetid, var i utgangspunktet derfor jeg valgte knarvik
  4. Hei! Jeg brukte forumet en del før oppkjøringen, og var i grunn ganske sikker på at det skulle gå fint. Kjørelæreren var også fornøyd, (både turen til og fra vegstasjonen) men jeg strøk. Sensoren var en skikkelig kødd, som ikke engang hilste på meg eller presenterte seg, gikk bare rett forbi bak meg og satte seg i bilen, fikk nesten ikke begrunnelse på hvorfor det gikk som det gikk, og det var ekstra kjipt, da jeg trodde det hadde gått fint. Men spørsmålet mitt er som følger, er det mulig å få samme sensor en gang til?
×
×
  • Create New...