Gå til innhold

snusbox

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snusbox

  1. Man tar en slik operasjon om det er siste utvei, om man er nødt. Hvis ikke du er medisinskt nødt til å ta en slik operasjon gjør du det ikke.

     

    Er nå over 4 uker siden min omskjæring og jeg er fortsatt hoven under glans, som en slags pose som henger under der, i tillegg har jeg fortsatt de fleste av stinga, rundt det hele.

     

    Mitt inntrykk etter å ha lest andre sine erfaringer fra etter slik operasjon er at det er tilb. til normalt igjen etter 3-4 uker, er derfor litt bekymret siden jeg fortsatt er litt hoven og fortsatt veldig følsom på glans så kan enda ikke gå normalt slik jeg ønsker.

     

    Var derfor hos fastlegen idag som ikke brukte lang tid før hun henviste meg til og ringte den legen som opererte meg på sykehuset og booka time for meg hos henne imorgen, så det tyder jo ikke bra. mangler bare at de sier der imorgen at de anbefaler at jeg må amputere eller no slikt, ser det nesten for meg.. da tror jeg at jeg dævver..om ikke der og da så tar det ihvertfall ikke lang tid

     

    Nei, man tar bare ikke en sånn operasjon om man ikke er nødt. å ta det for at det skal se kosmetisk bedre ut eller er mer renslig og sånt virker jo helt borti natta, er vel av ogtil at operasjonen ikke ble vellykket.., kan skjønne det med sånn plastikk greier om det ikke blir vellykket og man tar mer neste gang o.l., men om en operasjon med omskjæring ikke er vellykket.. er nok ikke bra..

     

    skjønner liksom ikke tegninga når jeg ser på penis heller, noe som i seg selv ikke tyder bra tror jeg.., er sånn ring rundt bak glans som ikke vil se bra ut i min mening om den ikke forandrer seg en del og noen andre ting som fører til at jeg angrer allerede sterkt på operasjonen selv om det i utgangspunktet var medisinskt forsvarlig. føler meg lemlestet der nede og som en jævla taper.

     

    bottom line blir vel at IKKE omskjær deg om du ikke er nødt. er sikkert grei sjangs for at det blir bra igjen men om det ikke blir det, om operasjonen ikke var vellykket... skulle vel egentlig tro at det ikke kan bli uvellykket med en slik operasjon på sykehus i norge av profesjonelle leger men, vet jo aldri.. tyder ihvertfall ikke bra for min del nå drøyt 1 måned etter operasjon.

     

    Jeg ble nå operert av en dame, håper ikke det har så mye å si, burde vel vært en mann som utførte det men..

     

    Jeg var før operasjonene mine veeldig imot omskjæring og kunne egentlig aldri tenke meg å være det, jeg liker det ikke i det hele tatt, og nå som jeg er det synes jeg bare det er enda verre enn jeg forestilte meg det. hadde det i det minste sett bra ut der nede etter slik operasjon kunne jeg nok levd med resten men når det ikke ser særlig bra ut heller..

    Vel er egentlig ikke så mye valg lenger, det som er gjort er mer eller mindre permanent..

     

    Så derfor.., hvis du vurderer en slik operasjon, tenk deg godt om først..

    Ikke for å skremme, sies vel at de fleste slike operasjoner er vellykket og mange som sier økt levestandard bla bla, men kan jo gå feil... De fleste er vel inneforstått med risikoen involvert i en slik operasjon selv om den sies å være minimal, er bare ikke alltid man tenker så mye over det før operasjonen, snarere at jaja, går sikkert bra.., tenk deg om en ekstra gang først er mitt råd..

  2. Hmm, 20 dager siden jeg ble omskåret og har fortsatt sting rundt det hele.

     

    Bare noen få sting som datt ut for lenge sia ellers har jeg fortsatt alle stingene! burde de ikke ha detti ut nå eller ihvertfall mesteparten? er også fortsatt litt hoven tror jeg(noe som er uvanelig etter så lang tid etter operasjonen, eller? :s), tror det er hoven fordi frenulum området er som en "pose" under glansen. bekymrer meg litt.

     

    Lurer på om jeg skal bestille no kontroll-sjekk el.l.(?), fortsatt skjønner jeg ikke tegningen av å se på penis - er fortsatt en slik "penis-ring?" rett under glans rundt det hele, er liksom en slags ring rundt det hele mellom skaft og hode og det er der stinga er, rundt det hele.. gått ut ifra at alt ordner og fixer seg av seg selv men er jo snart 3 uker sia omskjæringen og ser fortsatt ikke bra ut der nede og full av sting..

     

    Fortsatt veeldig følsom på glans så kan ikke gå normalt enda..

     

    burde ikke ting vært mye bedre enn dette etter nesten 3 uker?

  3. Hei!

     

    Nei er ikke vanskelig å gå, det går bare sakte framover det er alt, en fot forran den andre, gjerne med en liten knekk i ryggen så du er litt bøyd framover, annet enn det er det bare å stabbe seg sakte men sikkert framover. er gjerne ikke noe vondt å gå da heller bare ubehagelig og går sakte for at den skal holde seg så mye i ro som mulig.

     

    Har lest at andre har begynt å jobbe igjen etter 3 dager og sånt. Jeg holdt meg hjemme i rundt 10 dager etter operasjon som jeg også vil anbefale for at det skal gro skikkelig, sikkert gjerne litt lenger enn dette også.

    For meg var det ikke no pes å få sykemeldig for 2 uker men ble sommerferie så trengte ikke så mye. ta den tiden det trenger for å gro skikkelig.

     

    Jeg vil fraråde å ta operasjonen hvis du ikke har noen andre rundt deg de første dagene etter operasjon. For meg så festet bandasjen seg til såret for eksempel og da var det bra ha noen til å skysse meg bort til legevakten på direkten for å ordne det. sånne ting. husker at forhudsplastikken var en blodig affære for meg, blødde ut bandasjer og så meg til slutt nødt til å dra til legevakten for å finne ut om alt var i orden. Nødt til å ha denne muligheten, hvis noe sånt skjer og du er alene.. er ikke no særlig det.

     

    Grovt regnet er det den første uka som er pes, etter det går det sakte men sikkert MYE bedre, noen sier 3 dager for meg tok det rundt en uke før det begynte å bli bedre, jeg røyker da hasj hver dag, usikker på om det kan ha spillt inn der. dette er nok grunnen til at jeg ikke husker så mye av heale prosessen fra forrige operasjon, husker bare at da så det en del mer makabert ut der nede enn etter omskjæringen.

     

    Har forresten ikke peiling på når man slutter å bruke kompress/bandasje etter denne type operasjonen men etter vasking med hånddusj igår kveld samt at jeg klarte å lette litt på trykket med en utløsning til min store lettelse:p så droppa jeg å sette på kompress igjen.

     

    man skal vel egentlig ikke nappe løken så tidlig etter operasjon(?), var igår på min dag nr 12 etter operasjon men trengte heldigvis ikke å dra noe særlig rundt der stingene sitter bare nede ved roten så gikk nok bra. har fortsatt sting rundt hele. Ble positivt overrasket; Lurte på om det kom til å gjøre litt vondt med full ereksjon på dette stadiet pga stinga men full boner funka fint det og da så jeg til min store overraskelse hvor bra det egentlig så ut, gleder meg til de forbanna stinga detter ut.

     

    Er bare en forjævelig tilvenningssak det med å begynne å gå uten kompress og bare rett i bokseren, nå bruker jeg silke boxere da så er nok litt bedre men hver gang den kommer bra inntil når jeg går er det som om jeg tror jeg får vondt, "au":p, men er ikke no særlig vondt, bare jævla ubehagelig og ekstremt å bli vandt med.

     

    Har lest litt om det på nettet og ser kanskje ut som om glans begynner å "flasse" litt så herdingsprosessen er vel igang nå.. fortsatt en del blod skorper rundt stinga men de forsvinner forhåpentligvis snart. og frenulumsområdet er det ikke no særlig hevelse igjen på heller, liker bare ikke at det er en sånn liten "bul" ut under der som en liten sekk. men så fort stinga detter ut blender vel dette seg bra sammen.

     

    Må legge til at jeg hadde ikke store valget etter forhudsplastikken, lot meg omskjære fordi jeg måtte hvis jeg skulle bli kvitt problemet mitt, og det var det legen anbefalte og roste opp i skyene(en dame) som bare hadde positive ting å si om det. så spurte hun hva som bekymret meg mtp en slik operasjon og jeg svarte følsomheten men hun mente at det ikke ville bli noe problem. satster på at legen kan sakene sine.

     

    usikker på åssen type "cut" jeg har fått. Har lest at man kan ta 3 typer omskjæring - high, mid og low cut, ser vel dette når stinga detter ut og det blir litt mer oversiktelig der nede.

     

     

     

    Er rundt et år sia jeg tok forhudsplastikk så beklager men jeg husker rett og slett ikke hvor lang tid det tok før jeg var passelig bra igjen, men tror det bare var snakk om en ukes tid elns. og noen måndter kanskje for at alt hadde heala seg fullt.

     

    alt i alt; jeg lot meg omskåre fordi jeg måtte. hadde ekstremt lite lyst til å la dem ta fra meg forhuden min så om du ikke MÅ så ta heller plastikk eller 3 snitt el.l. halv omskjæring etc., synes det er veldig drastisk å fjerne alt. ikke at jeg klager så langt men jeg måtte det jo som sagt og skulle veldig gjerne beholdt den om jeg kunne. kan vel oppdatere senere en gang åssen det oppleves omskåret kontra ikke en stund etter at alt har grodd og blitt helt bra igjen men svaret vet jeg allerede; det er mye bedre MED forhud.

     

    merker jeg begynner å bli riktig rastløs nå, 2 dager til det er 2 uker siden inngrepet mitt og begynner å lure på om det går greit å begynne å sykle/trene igjen =|

     

    før du skal opereres er det sikkert greit å ha i huet å spørre om når du kan dusje igjen, når du kan være i aktivitet/sex igjen etc., fikk ikke noe skriv med meg etter omskjæringen.

     

    for å være på den sikre siden venter jeg med sex i en måndtes tid fra nå tipper jeg, skal vel ikke trenge vente mer enn det?

     

    AnonymDiskusjon; er det ikke noe hastverk å få utført inngrepet så vent heller på det offentlige slik som jeg gjorde. er svin dyrt å ta det på privat og resultatet blir det samme. ventet i ca et år jeg og, de par første gangene etter ca halvt år når dem hadde tid måtte jeg utsette og par neste gangene var det dem som utsatte det litt og ble til slutt ca et års vente tid. men jeg hadde da heller ikke noe hastverk med å få fixa det.

     

    Er vel egentlig bare å komme seg igjennom den første uka etter inngrep så går det mye bedre og bedre og lettere for hver dag derfra. den bandasjen de setter på på sykehuset etter inngrepet er vel ikke så mye å få gjort noe med da du våkner opp med denne, men når du skal skifte kompress etter dette så vil jeg anbefale å enten stikke innom legevakt eller fastlege eller apotek å skaffe slike kompress som ikke klistrer seg til såretog har en del andre bra ting og som høyabsorberende som puster etc., kan sikkert gjerne skaffe en pakke eller to av disse på forhånd. jeg anbefaler de kompressene du får på apotek fra Norgesplaster, synes de kunne vært litt bredere men ellers er de tip top.

     

    lykke til. og ha de tinga i hodet før du går til et slikt sted og når du kommer ut er du handicappa i lange tider framover; få med deg info fra sykehusetsom du trenger, tenk gjerne igjennom hva du burde spørre dem om før du drar, er ikke sikkert du får med et skriv som inneholder alle svarerne på dine spørsmål som kommer opp i ettertid, kan alltids ringe dem om det er noe men er greit å være klar over mye av det før du forlater stedet.

     

    skaff utstyr på forhåndså du har alt klart, kompress bandasje, skylleveske til såret(jeg brukte natriumklorid fra apotek som funker bra) og bandasje teip., den fra apoteket(er vel standard bandasje teipen) er ikke noe bra men funker, pass på at den ikke klistrer seg på huden, spesiellt ikke på penis, på bandasje løsner teipen fort så må byttes ca 3 ganger daglig men hvis den kommer på huden kan den bli fast som betong satt litt på spissen.

     

    er ikke no særlig men er bare å komme seg gjennom første uka så funker det derfra..

  4. hvor lenge er det vanelig å gå med kompress/bandasje etter omskjæring?

     

    er på dag 10 siden operasjonen nå og bruker fortsatt kompress. lenge sia det har blødd men er alltid litt sårveske som ligger igjen i kompressen hver gang jeg skifter den. er fortsatt blodskorpe rundt en del av stinga og stinga har vel begynt å løsne for noen dager sia, ikke mange som har løsnet enda. er vel ikke meningen at jeg ikke skal bruke kompress/bandasje når stinga enda ikke har detti ut? skyller såret med natriumklorid skylleveske før jeg legger meg hver kveld så blodskorpene detter vel av av seg selv etterhvert.

     

    kompressen har lett for å ha åpnet seg når jeg våkner om morgenen, ca hver morgen, og idag hadde ene teipen lagt seg over glans og klistret seg fast. heldigvis smertefritt å fjerne denne selv om den hadde klistret seg fast. kan vel ikke være mer en 2 uker etter operasjon at man kan slutte å bruke kompress/bandasje? sykemeldte meg en drøy uke og etter den uka så ble det sommerferie så har fått holdt meg hjemme siden operasjonen..

  5. ble nesten bare verre etter besøk hos legen. jævla bandasje styr hver gang. fikk noen bleie greier for menn som skulle være bedre enn bandasje på det stadiet såret mitt er men er virkelig ikke lett å skulle få festet dem og synes bandasjer som er satt ordentlig er mye mye bedre. om du skal ta en slik operasjon anbefaler jeg å få ordna med ordentlige bandasjer på forhånd(som ikke klistrer seg til såret, spør om dette) og hvordan du setter dem i underlivet helst før eller rett etter operasjonen. bare 2 dager igjen av sykemeldingen og har faen meg ikke styr på bandasjene enda.. heldigvis går det ikke an å bli omskjært mer enn 1 gang i livet, aldri igjen^^

  6. tviler på at det er bedre å være omskjært kontra å ikke være det så ville ikke anbefalt det med mindre det er medisinskt nødvendig. under operasjonen skal du være bedøvet og ikke merke noen ting.

    i ettertid blir det nok mer smertefullt, første og eneste gangen jeg har blitt omskjært så er ikke sikker men tror du må regne med minst en ukes tid etter operasjon før det sakte men sikkert begynner å bli bedre, sikkert litt mer og, varierer vel hvor fort det gror.

     

    var på legevakten igår for å få skifta bandasjen og sjekke at alt ser greit ut men der fikk jeg bare en pose med bandasjer og bedskjed om at det burde jeg klare å skifte selv.., var ikke no særlig å skifte den selv, ble litt hjemmesnekra på en måte siden jeg aldri pleier å legge bandasjer, skal til fastlegen for å forhåpentligvis ordne det der imorgen..

  7. dro til legevakten og fikk ordnet det, null stress. dems bandasjer har til og med magnesium og slikt sånn at det ikke klistrer seg fast. anbefales å spørre om liknende om du skal ta liknende operasjon på sykehuset. hadde ca samma problem sist gang når jeg prøvde å løse problemet med bare forhudsplastikk, dro til samma legevakta pga problem med skifting av bandasje og fikk bandasjer som ikke klistrer seg fast til såret. er vel bare å ta tia til hjelp nå så blir det spennende :p

  8. Noen som har omskjært seg eller noen med litt peiling som kan hjelp meg plz, helst raskt svar?

     

    Etter operasjonen igår fikk jeg ikke med noe skriv eller noe. Ringte dit idag og spurte når/hvor ofte jeg burde bytte bandasjen. Daglig sa de og jeg spurte om det var greit om jeg bare ikke satt på ny etter at jeg har tatt den av og det var helt greit så lenge jeg brukte ren boxer.

     

    Problemet er at det ser ut som om bandasjen har klistret seg fast via blod mellom bandasje og penis ringen så jeg tenker at det gjør nok veldig vondt om jeg prøver å trekke den av. usikker på hva jeg skal gjøre.

     

    Endte opp med å klippe opp bandasjen rundt hele området den virker til å ha klistret seg fast i, fjerna teipen og. kanskje den etterhvert bare detter av av seg selv el.l.? lurte også på om jeg skal senke området ned i vann så kanskje bandasjen løsner lett? men kanskje det da begynner å blø der at noe sår åpner seg eller slikt.. =|

     

    veldig usikker, sikkert ikke bra å gå altfor lenge med samma bandasjen heller. har ikke lyst til å ta den av pga smerter, men ganske sikker på at jeg burde.. kanskje dra til legevakten?

     

    litt over et døgn siden operasjonen nå..

     

    hmm =|

  9. Skal opereres for trang forhud i slutten av mai. Første gang jeg var til undersøkelse mente urologen at den ikke var trang nok til å få operasjon, så jeg prøvde hydrokortison. Det ble vel noe bedre, men selve behandlingen var ikke behagelig. Etterhvert begynte det å klø og det luktet ikke godt. Dessuten ble forhuden like trang igjen etter noen uker etter behandlingen.

     

    Fastlegen min sendte derfor hendvedelse direkte til dagkirurg. Spent på hva legen sier der.

     

    Men det jeg lurer mest på er om jeg vil kunne få narkose. Er ikke interessert i stikk i penis og smerte under selve inngrepet. Men som jeg har skjønt det krever full narkose flere folk, noe som er kostbart. Og i disse tider vil jo alle spare penger.

    Kan jeg velge hvilken bedøvelse jeg skal ha?

     

    Heisann!

     

    Jeg har omskjørt meg og jeg fikk narkose. Trengte bare å spørre om det og var ingen problem.

     

    Jeg fikk utført mitt inngrep på Ahus vel og merke så om du skal til et annet sykehus så tipper jeg det kan hende at du ikke får det. Det varierer kanskje fra sykehus til sykehus om de gir deg det eller lokal bedøvelse.

     

    Jeg var veldig ikke hypp på de 6 stikka eller hvor mange det var i penisen min jeg heller så jeg spurte om narkose med en gang. Spør om narkose og jeg vil tro at det ikke er noe problem i det hele tatt. Sier de at du ikke trenger det og bare tilbyr deg lokalbedøvelse kan du dra til Ahus isteden siden det er fritt sykehusvalg og der får du ihvertfall Narkose om du ønsker det.

     

    Likte veldig godt narkosen må jeg si. Først kommer en anestesi lege bort til deg og gir deg et beger med en del piller som du må svelge, i tillegg får du en nål ting inn i armen hvor de sprøyter inn noe. Denne nålen blir etterpå teipet rundt så den sitter i armen til litt etter at du har våknet igjen etter inngrepet. når de har sprøya inn i armen så er neste operasjonsstua hvor du får en slags puste maske greie til å legge over munnen. Tar noen gode drag i 5-10 min og neste er at du våkner opp i god kortvarig rus hvor du er veldig ukritisk til det meste og føler deg veldig glad. Det er ihvertfall min erfaring, tatt det 2 ganger nå. Absolutt å anbefale :p

     

    Lykke til!

  10. Er det bedre å bestille en time med en privat lege dersom man skal foreta en omskjæring? Tryggere? Hvor mye dyrere?

     

    Postet av anonym: 7a071095ac9ef0e2201f707401c98709

     

     

    Hei du!

     

    Jeg gikk først til en privat klinikk i Oslo for å gjøre det. Det var ingen god ide. Der var det ganske ville priser og ikke noe annet enn det vil jeg tro. Synes å mene det ville kostet 7 tusen å få gjort det der, mye mer hvis du skal ha narkose, da var det vel snakk om 10-12 tusen.... Tviler veldig sterkt på at resultatet kan bli noe særlig bedre der kontra på et sykehus. På sykehus har de også erfarne og flinke leger som utfører dette inngrepet. Har ingen tro på at de har noen bedre kompetanse eller slikt de som jobber på privat klinikk. forskjellen er at på sykehus får du det gratis, da snakker vi inklusive narkose og hele pakka. Jeg anbefaler deg å gjøre det på sykehus, uten at jeg har noen erfaring med å gjøre noe på privat klinikk. Tok inngrepet selv på Ahus hvor det er veldig fine lokaler og flinke og greie leger. Gjør det offentlig du, ikke privat. Eneste forskjellen er nok at på privat så koster det ALOT. Var som sagt selv innom en slik privat klinikk hvor jeg tenkte å få det utført, snakka med legen der om hva som skal bli gjort og kostnad etc. og tok ikke lange tia før jeg stod på vente liste på offentlig sykehus. Ja, i tillegg til at det er gratis på offentlig sykehus så må du nok regne med en lang vente tid før du får time, noen måndter sikkert, så om det ikke er hastverk med å bli omskjært ville jeg satt meg opp på vente liste for offentlig og spart tusenvis av kroner. Uansett får du ha lykke til og håper det gav litt svar om privat kontra offentlig.

  11. Hallo.

     

    Bare noen timer siden jeg ble omskjært. Var ekstremt skeptisk til dette siden jeg er overbevist at nytelsen vil synke litt etter dette men jeg gjorde det av medisinske grunner så var vel egentlig ikke noe valg om jeg skal ha god sex i framtia?

     

    Fikk ikke forhuden helt ned verken i slapp eller stiv tilstand. Skrev også noen innlegg her for ca et års tid sia etter at jeg prøvde å løse problemet med forhudsplastikk+frenulumsspalting.

    Dette hjalp ikke og var ikke hypp på å prøve å ta litt tid for å se om det løser seg denne gang siden legen var veldig i tvil om at det ville løse seg da og er en del å gå igjennom. Så gav hun lov til å fjerne alt siden det var det hun anbefalte.

     

    Til forskjell fra forhudsplastikk så svir det veldig nå, merka ikke så mye smerter med bare plastikken. Men da blødde det også veldig, så veldig at jeg ble bekymret og dro til lege for å sjekke om alt var OK.

     

    Da så den også litt mer ut som en "kjøttkake" enn den gjør nå. det eneste som ser litt udigg ut med den nå er den "penis ringen" som er mellom skaft og stang, ser ut som en ring av slapt kjøtt strimmel.

     

    Veldig usikker og bekymret for nytelse framover men gjort er gjort så ingen vei tilbake nå :p

     

    Til forskjell fra da jeg tok forhudsplastikk fikk jeg ikke med noe skriv "etter operasjon" eller noe. Litt usikker på når jeg skal bytte/fjerne bandasje etc., ser ut som om den har klistret seg litt på såret der og rundt så kommer nok ikke til å bli noe særlig å fjerne den tenker jeg.. :S er vel bare å ringe dem om det er noen spørsmål. Kommer sikkert til å ha på den samma bandasjen i en dag eller to til tipper jeg uten å skifte den, gruer meg litt til det i tilfelle svi/smerter og vil la det gro så mye som mulig før jeg rører noe, annet enn pissing. har kroppen full av bedøvelse, og fortsatt så svir det godt. Er i natt bedøvelsen kommer til å gå ut så håper jeg får sove før den tid! :p

     

    jaja, ihvertfall et veldig enkelt og greit inngrep som ikke tar lang tid. Ihvertfall om du får narkose slik som jeg fikk. Selve inngrepet tar vel 15-30 min tipper jeg, ikke mer.

     

    En ting jeg lurer på, er om jeg som vanelig kan ta meg en joint eller par i ny og ne uten at det får noen konsekvenser mtp at det skal gro osv, man får jo høyere blodtrykk etter å ha toka har jeg lest.., noen som har peiling som gidder å svare på dette hadde vært noe jeg setter pris på og beroligende.

     

    Hun sa jeg kunne dusje samma dagen om jeg ville men det tror jeg at jeg venter noen dager med ihvertfall..

     

    Det med den "kjøttstrimel ringen" som jeg kaller det mellom glans og "stangen" er det eneste jeg er usikker på akkurat nå men det er vel noe som gror seg til å se fint ut igjen om ikke så lenge? etter plastikk operasjonen så det jo MYE verre ut der nede og det fixa seg jo fint igjen så satser på at dette er bare noe som ikke ser bra ut akkurat nå.

     

    langt innlegg.. er vel bare bekymra og lyst til å skrive litt om det. Fint om noen kan skrive tilb. om det. helst noen som også har omskjært seg og er i samma båt.

     

    Før jeg omskjærte meg så kunne jeg faktisk ikke tenke meg å ikke ha noe forhud, det er jo den som gir veldig god nytelse.., så satser liksom bare på at omskjært er nesten like digg som ikke omskjært.. måtte jo som sagt gjøres ettersom jeg hadde for trang forhud. Før jeg gjennomførte plastikk operasjonen som ikke løste problemet så hadde jeg såpass liten åpning i forhuden at jeg ikke fikk den bak toppen av hodet eller noe, kanskje like stor åpning som en halv 50øring eller 50 øring ca, noe rundt der, så det måtte jo bare gjøres? var vel ikke no annet jeg kunne gjort? begynner nesten å angre litt nå rett etter operasjonen =|

  12. Hallo!

     

    Skal snart gå til kjøp av en Racing sykkel og trenger litt hjelp til å velge blandt et par. Bruksområde: pendling til og fra jobb 15km hver vei ca og pendling fra og til kompiser istedenfor å ta bussen samt litt trening.., Helst noen som har litt peiling. skal kjøpe brukt og valget står mellom Cannondale Six13, Cannondale CAAD10 og Jamis Xenith SL.

     

    Jamis Xenith SL 2008 setup;

     

    Ramme: Jamis SL Xenith carbon

    Hjul: Shimano WH 10

    Dekk: Vredstein Fortessa (ny 2011)

    Girskiftere Sram Red

    Fremgir Sram Red

    Bakgir Sram Red

    Krans: FSA 52/38 utveksling

    Krank FSA

    Kassett Shimano

    Kjede SRAM PC 1071

    Sete Spezialiced Toupè

    Setepinne Easton

    Styre Easton EC 90 equipe

    Stem FSA 110

    Bremser Sram Red

     

    Cannondale Six13 2009mod setup;

     

    Gear Ultegra Shimano

    Bremser Ultegra shimano

    Krank Ultegra shimano

    Dekk Hutchinson (nye)

    Felger Ksyrium

    Helt ny gear kassett(bak)

    Karbon Flaskeholdere

    Ny Kjørecomputer(SIGMA trådløs)

    Størrelse 56cm

     

    Cannondale Six13 2006mod setup;

    - Ramme størrelse L. 50/50 karbon/alu

    - ksyrium sl hjulsett

    - Durace bak og ultegra foran girsystem

    - Thompson masteropiece setepinne. fi:zi:k airone sete

    - Cannondale Si krank

    - Wingpro Styre

    - Karbon Lite flaskeholdere

    - Shimano Ultegra Bremsesystem

    - Girutveksling: 53/39 foran og 25/11 bak.

     

    Cannondale CAAD10 setup;

     

    Ramme: CAAD10

    Gaffel: CAAD10, Full Carbon

    Felger: Shimano RS10

    Nav: Shimano RS10

    Eiker: Shimano RS10

    Dekk: Schwalbe Lugano, 700x23c

    Krank: FSA Gossamer Pro BB30, 34/50

    Kjede: Shimano 105

    Krans: Shimano 105, 12-27

    Kranklager: FSA BB30

    Framgir: Shimano 105, Clamp 34,9 mm

    Bakgir: Shimano 105

    Girskiftere: Shimano 105

    Styre: Cannondale C3, Compact

    Stem: Cannondale C3, 31.8mm

    Styrelager: CAAD10, 11/8-11/4''

    Bremser: Shimano 105

    Bremsehendler: Shimano 105

    Sete: Prologo Kappa

    Setepinne: Cannondale C3 Carbon Wrap, 27,2mm, 300mm

     

    Er 179 høy og for eksempel på Jamis sykkelen er rammestørrelsen 58, noe som skal passe en rytter på 182-190cm, er jo bare noen centimeters forskjell der så det vil vel gå fint eller må jeg se etter en sykkel med et hakk mindre ramme? fyr løs med innspill (takk)

  13. Hallo. Det er nå noen måndter siden inngrepet mitt(forhudsplastikk og frenulumspalting) og det har ikke løst problemet.

     

    Har bestillt ny time og når jeg var på sykehuset så ble vi enige om full omskjæring denne gang siden det å bare ta litt til sikkert ikke ville løse problemet ifølge han legen jeg snakket med. Men i ettertid så har jeg blitt veldig skeptisk til omskjæring og har egentlig alltid vært litt skeptisk til det, synes det er veldig drastiskt tiltak, vil jo aller aller helst bevare så mye som mulig av forhuden siden jeg ikke kan tenke meg penisen min uten forhud :\, så vurderer å ta det opp før jeg skal opereres at jeg bare vil ta litt til og se om det løser seg denne gang.

     

    Er ekstremt lite hypp på å gå igjennom samma greia med blod og sting og det der for å se om det løser seg denne gang. Har såpass trang forhud at jeg aldri har sett hele glansen, bare etter den operasjonen tidligere så ser jeg nå tuppen av den, har aldri kunnet dra forhuden bak verken i slapp eller erigert tilstand. Er vel begrenset hvor mye jeg kan ta og.., er heller ikke fornøyd med utseende sånn som den har blitt nå.

     

    Mildt sagt frustrert og usikker på hva jeg skal gjøre, noen som har virkelig ikke har villet fjerne forhuden men har sett seg nødt til det og har erfaring med hvordan det er etter full omskjæring sånn i forhold til åssen det var med forhuden på plass? Det er jo noe som aldri kan fixes igjen om man ikke blir fornøyd.., vurderer litt å skippe operasjonen og bare for å beholde forhuden min selv om jeg da er usikker på om samleie vil fungere bra..

  14. Joda har fått svar på en del av tingen jeg lurte på selv om ingen har svart spesifikt på innlegget mitt:) men programmet mitt er langt fra hjemme snekra, fikk satt det opp av en trener på studioet der jeg trener. Hadde faktisk slik veilednings time der igår og fikk forandret på det en del da jeg lærte å begynne med markløft, knebøy, dips og chins etc., trodde det programmet jeg kjørte var for å "bygge" slik jeg snakket om med han treneren som satt det opp mens han jeg pratet med igår mente at det programmet bare var styrke programm så fikk et slikt "2 fase" programm satt opp nå så har ihvertfall programmet i orden mener jeg. 3 uker med volum program og 3 uker med styrke programmet og veksle slik hver 3. uke.

    Eneste jeg er usikker på nå er kostholdet egentlig. Hvor mye jeg burde ete til frokost og få i meg iløpet av dagen og slikt.

    Det virka som de to trenerene der jeg har snakket med hadde litt forskjellige meninger når det kom til kosttilskudd så det er også en ting jeg er litt usikker på. Jeg prøver da å gå opp i vekt og ikke ned. Tar en wey tech protein shake til frokost og en gainer rett etter trening, høres dette greit ut?

  15. Hmm ingen som gadd å svare på det? :p, vel skal nå begynne med teknikk på markløft og knebøy ihvertfall, litt usikker på om jeg da skal bytte ut disse to øvelsene(som visstnok skal være viktige "baseøvelser"? slik som f.eks. "benkpress")eller ha de i tillegg i programmet mitt som fra før av allerede inneholder 9 øvelser. Får vel spørre en trener der, er bare litt urolig for å trene for mye:p.

    De siste treningene, eller kanskje de siste par ukene så har det nesten føltes som om jeg orker mindre og mindre for hver trening. Spurte en trener på studioet der jeg går åssen dette har seg og han konkluderte med at jeg får i meg for lite mat siden det ikke stod på hvileuke. Tenkte å prøve på å få til litt bedre restitusjon for å kanskje slippe en del av dette som ved å ta f.eks en banan og en shake rett før og rett etter trening. Til vanelig går det vel sånn rundt 1 time eller 2 etter trening før jeg kommer hjem og spiser og ifølge han treneren så var visst dette altfor lenge.

     

    Før så spiste jeg ca 1 egg og en brødskive eller halv til frokost og har nå begynt å spise ihvertfall 3 egg og litt brød til frokost. etter dette så går det for det meste i noen brødskiver iløpet av dagen fram til middag og etter det går det for det meste i brød igjen til kvelds. Virker det som et greit kosthold for en som skal bygge eller burde jeg fortsatt prøve å øke i matinntaket iløpet av dagen? fra frokost og utover varierer det veldig hvor mye jeg får i meg av mat så er litt vanskelig å si. middagen består som regel enten av kjøtt, fisk eller no grønt greier som wok el.l., blir jo også kylling noen ganger og slikt samt slike ferdig pizza etc. fra butikken her og der.

    Går som regel en shake om dagen bare fpr å være sikker på at jeg får i meg nok protein pr dag, orker ikke regne og legge sammen kcal og proteiner og carbo's per hvert eneste måltid.. ^^ ble også anbefalt å kjøpe slik "mass gainer", noe av det samma som proteinpulver tror jeg bare at det inneholder kcal og slikt i tillegg sånn at jeg trenger bare å ta en 4 slike shakes pr dag så får jeg i meg det jeg skal ha av proteiner og kcal så slipper jeg å drive å regne ut hvor mye jeg har fått i meg pr dag.. ^^

    Og fikk såklart høre den regla om at kostholde er no sånt som 70% av greia elns hvis man skal bygge. Men får man altså ikke no særlig fremgang selv om man trener ofte og iherdig bare at kostholdet og slikt ikke er så veldig bra? F.eks. si at jeg trener 3 ganger i uka etter programmet mitt 1-2t pr gang i 1 år ca., det blir da vel god merkbar forskjell selv om kostholdet kunne vært mye bedre? og at jeg røyker eller snuser litt her og der om dagen? eller er man nødt til å kjøre knallhardt kosthold hver dag når man trener for ok/god fremgang? synes nå å mene at jeg hadde ok six pack for mange år sia og nå er det jo bare mage omtrent der isteden, ser såvidt stripene rundt firkantene, hvis jeg skal prøve å få mer synlig six pack må jeg da f.eks avstå helt fra alkohol eller funker det å havne på fylla en helg iblandt? har hørt alkohol er drepen for det å trene mage, eller stemmer ikke dette helt?

    Innlegget ble litt langt og yalla sikkert men, hehe :p

  16. Post det her først, det er ikke vits i å bytte for å bytte, kun for å forbedre med tanke på fremgangen.

     

    Postet programmet mitt i denne tråden tidligere og det har ikke forandret seg noe hittil.

    De 9 øvelsene jeg tar hver gang utenom 5 min elns sykling og begynne med lette vekter på øvelsene før jeg begynner å løfte det jeg skal løfte, ca 10 kg lettere enn det med 5 reps som oppvarming er, benpress, benkpress, roing, skulderpress, nedtrekk, rygg hevninger, hofte løft, tricepspress og bicepscurl. Legger merke til andre som driver med disse øvelsene, husker ikke helt hva de kalles, "markløft"/"knebøy"? sånn jeg har forstått det kan disse 2 øvelsene være viktige.

    Er dog usikker på hvor viktige disse er for nybegynnere.

    Jeg har vel trent rundt 2 måndter nå, pluss minus.., og da snakker jeg om 3 ganger i uka, 1-2t pr gang. Så å si alltid etter at jeg er ferdig med programmet mitt så tar jeg noen ekstra serier med noen av øvelsene, f.eks. benkpress og benpress.

    Hva tror du, lurt å få en PT til å ta en titt på programmet mitt eller kan jeg fint bare fortsette med dette programmet en stund til?

  17. Han personelige treneren som satte opp programmet mitt skrev ned at jeg skulle ha i meg 2,5 eller 3g protein pr kg kroppsvekt, så er litt usikker nå på om det er 2 2,5 eller 3g per kg kroppsvekt som blir riktig.. tar ihvertfall 3g pr kg kroppsvekt som da blir nesten 200g. Men synes det blir litt innviklet å skulle prøve å beregne hvor mye proteiner jeg får i meg pr måltid hele tia for å prøve å nå 200g pr dag :/

    I tilegg så skulle jeg visst ligge på 2500-3000 kalorier pr dag men det får jeg vel dekket med par glass cola? :p

×
×
  • Opprett ny...