Gå til innhold

scmidrik

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scmidrik

  1. Jeg har ny telefon, samsung xcover. Har lastet ned Wordfeud. Vil bruke samme brukernavn som jeg hadde på min forrige telefon, men det går ikke. På min forrige telefon kunne jeg bare skrive inn brukernavnet mitt (uten passord eller nooe) hver gang jeg måtte slette spillet og laste det opp på nytt... hvorfor funker det ikke nå? Må man bruke den samme telefonen?....:s

  2. Takk for svar :) Jeg ringte legen og fikk beskjed om å komme for grundig skylling osv. Har vært der nå og fått bedøvelsesdråper, skylling og salve. Anbefaler alle å ringe lege slik det står om dere skulle være like klumsete som meg :)

  3. Ey! Hva gjør man når man har fått sånn spray i øyet? Det står at man skal skylle godt og kontakte lege... men... hva kan legen gjøre, liksom? Jeg har skylt godt...og nå kjennes det ut som om jeg har rusk på øyet, det har kjentes slik ut i 10 minutter..men det er ikke vondt. Noen som har peiling? Går det over hvis jeg sover litt, kanskje?

  4. Hei,

     

    jeg har kjøpt et lerret som det står "grundet og klar til brug" på. Jeg har i tillegg kjøpt grunning... gjør det noe om jeg har på litt grunning selv om det er grunnet fra før?

     

    Spørsmålet er altså... kan det bli for mye grunning? :roll:

×
×
  • Opprett ny...