Gå til innhold

Spydleif

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spydleif

  1. Har et oppsett med 3 stk Windows Server 2012 domenekontrollere. Alle DC-er står i samme domene, men domenet har 2 subnett (192.168.10.x/24 og 192.168.1.x/24). To av DC-ene står i .10-nettet og den siste står i .1. Greien er at dns fra 10-nettet til 1-nettet fungerer helt knirkefritt, men skal man fra 1-nettet til 10-nettet må man enten skrive inn IP eller FQDN. Alt er åpent mellom de to nettene i brannmuren og subnet 10 er lagt inn i AD Sites.

    Noen som har noen idé som hva som er grunnen til dette?

     

    På forhånd takk for alle svar :)

  2. Ja det har blitt gjort endringer i brannmuren. Man skulle tro at det lå i brannmuren ja, men jeg har sett gjennom alle regler og det ingenting som skal blokkere noe fra LAN til WAN på port 25. Videre kan jeg nevne at jeg har gjort denne prosessen med å bytte ISP flere ganger hos andre kunder med mer eller mindre samme oppsett uten at det har oppstått noen problemer.

  3. En av våre kunder byttet nettop ISP fra Telenor til BKK. Etter de la om til BKK ble det litt problemer med Exchange. All utgående mail sluttet å fungere. Det er det helt umulig å kjøre telnet mot noe som helst på port 25 fra Exchange serveren. De kjører SBS 2008 med Exchange 2007 SP3. Alle andre servere og klienter i nettverket klarer uten problem å kjøre telnet mot bl.a. mailout.bkkb.no:25. Som et resultat av dette kommer det mail inn, men ingen får sendt mail ut. Internt fungerer mailen og jeg får kjørt telnet mot SBS/Exchange serveren. Har prøvd å deaktivere alt av brannmurer og antivirus uten at det hadde noen effekt. Har prøvd å endre port på send-connector, men det hadde heller ikke noe for seg. Har også prøve å kjøre mailoppsettet med og uten bruk av smart-host.

     

    Er det noen som har vært borti dette, eller har noen tips til hvordan det kan la seg løse?

     

    På forhånd, takk for alle svar.

  4. Hei.

     

    Har oppstått et ganske irriterende problem på min galaxy s2. Fra tid til annen tror den at den hele tiden kobles til og kobles fra en PC. Dvs at lyden som kommer når du kobler den til noe går mer eller mindre konstant av og på. Det samme gjelder for usb-tegnet. Det blinker av og på i takt med lyden. Kan også nevne at MTP application også starter og lukker seg når dette skjer. Når jeg faktisk kobler telefonen til PC'en derimot, skjer det ingen ting, bortsett fra at problemene på telefonen stopper til etter neste lading. Telefonen dukker ikke opp i kies eller som en ekstern disk hviklet den pleide å gjøre før.

     

    Kan godt være at en factory reset løser alt dette, men det får i såfall bli absolutt siste utvei.

    Noen som har hatt ett eller flere av disse problemene?

  5. Har et litt irriterende problem med kalender synkronisert med exchange på telefonen. På min gamle HTC Desire var det ikke noe problem å endre oppføringer jeg la til i outlook. På Galaxy S2 kan jeg kun endre oppføringer jeg har lagt til via telefonen, men ikke via outlook. Hvis jeg f.eks. legger inn en oppføring i outlook får jeg ikke opp "edit" når jeg trykker på menyknappen inne i oppføringen på telefonen. Legger jeg den derimot inn i kalenderen på telefonen, får jeg "edit" valget.

     

    Noen andre som har erfart dette eller har noen tips til hvordan det kan løses? Er ganske avhengig av å kunne redigere kalenderen uavhengig om oppføringen er lagt til via outlook eller mobilen.

     

    Takk for alle svar

  6. Vurderer i disse dager å kjøpe ny mobil og Hero kan virke ganske aktuell, men jeg vil gjerne ha noen innspill fra folk som har hatt telefonen en liten stund som kan fortelle om fordeler/ulemper (gjerne med fokus på eventuelle forbedringer etter oppdateringen som kom tidligere denne måneden).

    Har lest at kameraet ikke er blant de beste, men det er egentlig ikke noe tema da jeg omtrentlig aldri bruker kamera.

     

    Den forrige telefonen jeg hadde var en HTC Diamond (1. gen). Denne var jeg på ingen måte fornøyd med pga treghet og at den var veldig knotete å bruke, men det tror jeg windows mobile skal ha skylden for og ikke HTC.

     

    På forhånd, takk for alle svar :)

  7. Fant ut av det. Ut av en eller annen grunn blir det ikke opprettet en options.ini fil under installasjonen. For å gjøre dette manuellt, lag filen options.ini i c:\%username%\documents\command and conquer generals data\

    Filen skal inneholde dette

     

    AntiAliasing =

    DrawScrollAnchor =

    GameSpyIPAddress = 0.0.0.0

    Gamma = 50

    IPAddress = 0.0.0.0

    IdealStaticGameLOD = High

    LanguageFilter = false

    MoveScrollAnchor =

    MusicVolume = 55

    Resolution = 800 600

    Retaliation = yes

    SFX3DVolume = 79

    SFXVolume = 71

    ScrollFactor = 50

    SendDelay = no

    StaticGameLOD = Low

    UseAlternateMouse = no

    UseDoubleClickAttackMove = no

    VoiceVolume = 70

  8. Har samme problem, men jeg tror ikke det er vista relatert da jeg har kjørt generals i Vista før uten problemer. Mistenker at det er relatert til hovedkortet. Har samme hovedkort som trådstarter og hadde ingen problemer med å kjøre generals hverken i xp eller vista før jeg byttet hovedkort. Generals funker ikke i xp eller vista hos meg med dette hovedkortet (asus P5KC)

  9. Har samme problemet i XP. Etter jeg sletter profilen og oppretter en ny kan jeg spille (så lenge jeg ikke endrer noe på options), men hvis jeg går ut av spillet klikker det etter introen neste gang jeg kjører det. Dette er mildt sagt veldig frustrerende. Har prøvd å oppdatere samtlige drivere uten at det hjalp.

  10. Har akkurat gått over fra XP til Vista, men jeg har et problem med NTFS rettighetene. De rettighenene jeg satt i XP er fremdeles gjeldene i Vista, så det resulterer i at jeg må ta eierskap og sette nye rettigheter på en usannsynlig stor mengde filer og mapper. Er det noen måte å restore/annulere NTFS rettighetene satt i XP uten å måtte ta eierskap?

     

    Takk for alle svar

  11. #include <sys/types.h>

    #include <unistd.h>

    #include <dirent.h>

    #include <stdio.h>

    #include <sys/stat.h>

    #include <string.h>

    int recls(char *);

    int lsdetails(struct stat*); //note alternative prototype

    int printperms(mode_t mode);

    int main(int argc, char **argv){

    recls(argv[1]);

    }

    int recls(char *path) {

    DIR *dir;

    struct dirent *dirslot;

    struct stat statbuff;

    chdir(path);

    dir=opendir(".");

    while (1) {

    dirslot=readdir(dir);

    if (dirslot==NULL) break;//note change

    printf(" %s ", dirslot->d_name);

    stat(dirslot->d_name, &statbuff);

    lsdetails(&statbuff);

    }

    rewinddir(dir);

    while (1) {

    dirslot=readdir(dir);

    if (dirslot==NULL) return;//note

    if (strcmp(dirslot->d_name, ".")==0) continue;

    if (strcmp(dirslot->d_name, "..")==0) continue;

    stat(dirslot->d_name, &statbuff);

    if (S_ISDIR(statbuff.st_mode)) {

    printf(" %s\n", dirslot->d_name);

    chdir(dirslot->d_name);

    recls(".");

    chdir("..");

    }

    }

    }

    int lsdetails(struct stat *astatbuff) {

    printf("uid %d ", astatbuff->st_uid);

    printperms(astatbuff->st_mode);

    return 0;

    }

    int printperms(mode_t mode) {

    char perms[10]; int i;

    for (i=0;i<9;i++) perms='-';

    perms[10]=0;

    if (mode & S_IRUSR) perms[1]='r';

    printf(" %s\n",perms);

    }

     

     

    Slik som det er nå får jeg listet ut det som befinner seg i mappen, men det ser ikke akkurat pent ut, og jeg får ikke opp navnet på brukeren, kun UID.

  12. Sitter med en oppgave der jeg må lage et program i C som lister ut innholdet i en mappe på tilsvarende måte som unix kommandoen ls -lR. I tillegg må den bruke følgende system calls: opendir, chdir, readdir og stat og det må være en form for feilsjekking. Personlig har jeg ikke så veldig god peiling på C, så jeg hadde satt veldig stor pris på hjelp til denne oppgaven.

     

    Takk for alle svar.

  13. Kjøpte en Seagate Barracuda 400 gig S-ATA disk, men får ikke lagt den til. Den vises i bios og i disc management i windows, men når jeg prøver å legge den til på enhetsbehandling får jeg følgende beskjed :

     

    "Insufficient system resources exist to complete the requested service"

     

     

    Noen som vet hva som er problemet her?

     

    Takk for alle svar

     

    (AMD 4000+, 2GB RAM)

  14. Skjedde noe veldig irriterende med N70'en min i dag. Vet ikke om jeg har kommet borti noen knapper, men plutselig var all skrift blitt mindre og "tynnere". Noen som vet hva som har skjedd og hvordan jeg får tilbake den gamle skriftstørrelsen?

     

    Takk for alle svar

×
×
  • Opprett ny...