Jump to content

hOLaa

Medlemmer
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er det noe informasjon om når kortene blir tilgjengelig for salg?
 2. Ser på amd sin hjemmeside at kun Power og Komplett er salgspartner for rx 68xx. Betyr det at det er kun de som vil få inn AIB-kort? Power hadde vel ikke ref modellen til salgs? https://www.amd.com/en/where-to-buy/radeon-rx-6000-series-graphics
 3. Fikk mail fra komplett om at jeg ikke får kort. Men ordren er ikke kansellert.
 4. Når er det AIB-kortene blir lansert? Bare random fremover eller er det en spesifikk dato satt?
 5. Kjære kunde, Du er en av ekstremt mange entusiaster som vil kjøpe første levering av nye AMD Radeon RX 6000-serien hos Komplett. Interessen var enorm, og dessverre har vi ikke fått levert nok grafikkort til alle som ønsket å bestille. Din ordre er en av mange som vi ikke kan levere, og det beklager vi. Kortet som ble solgt i denne første runden er fra et begrenset opplag som AMD ikke vil produsere flere av. Vi kommer derfor til å kreditere din ordre. Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål De nærmeste ukene venter flere Radeon RX 6000-lanseringer med ulike modeller fra partnerprodusenter. Følg med på Komplett.no for å se når nyhetene dukker opp i sortimentet! // Hilsen oss på Komplett
 6. Holder meg unna HP om mulig. Men takk for alternativet. Jeg tror jeg går for Lenovoen til 12.5k.
 7. Nå ser jeg at du må kjøpe windows i tillegg, da blir prisen nærmere 12 000 for multicom pcen. Da spørs det om jeg går for lenovoen med i7 7700k istedet.
 8. Takk for multicom alternativet. For meg virker det som et mye bedre alternativ da den i tillegg har 1tb hdd og koster 2 000 kroner mindre. Den har siste generasjons i5 mot i7 7700k, som nok er et lite minus men betyr ikke så mye.
 9. Hei. Jeg har i dag en stasjonær pc med gtx 960 og 6. generasjon i5. Jeg skal flytte litt rundt om i år og trenger en bærbar pc som kan takle det meste av spill. Jeg har sett på Lenovo pcene komplett har til salg frem til søndag https://www.komplett.no/product/951806/gaming/gaming-pc/baerbar/lenovo-legion-y720-156-full-hd-matt?offerId=KOMPLETT-310-951806# https://www.komplett.no/product/953250/gaming/gaming-pc/baerbar/lenovo-legion-y520-156-full-hd-matt?offerId=KOMPLETT-310-953250# Er dette noe som skulle klare å gjøre den jobben den pcen jeg har i dag gjør? Ser at om jeg betaler 3k mer så får jeg gtx 1060 istedet for 1050ti (som ifølger PassMark har 111% bedre ytelse). Tar gjerne anbefalinger i 10 000-12 000 kr. klassen om noen har det.
 10. De to metodene må du nok kunne. Ut i fra eksamensoppgavene har indirekte vært gitt hyppigst, samtidig som der var en hvor man fikk lov å velge. Med det sagt tror jeg du ville fått noen poeng om du hadde gjort det på den indirekte metoden når det ble spurt om direkte, uten at jeg kan si noe sikkert.
 11. Takk, men ser ikke ut til å klare å finne den Hva er navnet på filen? Du kan ta med den som ligger nesten nederst i dokumentet "metode og økonemetri-en modern innføring (elns)". Den ligger i arbeidskrav-rommet. Ellers skulle det vell sikkert ikke være så vanskelig å høre med google om de har en du kan låne
 12. Jeg tror ikke de lager oppgaver for å teste oss på om vi vet om vi skal runde av til 1000 eller uendelig. Alle f-verdiene er som regel langt under eller langt over det som er grensen for signifikansnivåene. Så tror ikke du skal bekymre deg så mye for det.
×
×
 • Create New...