Jump to content

Skoty

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Skoty

  Cannabis

  Er ingenting du kan gjøre med det beklager, du kunne ha greid det på 2 uker ved hjelp av trening og c vitaminer, så enten ta me urin fra en annen som ikke har noe thc i urinen eller tilstå eventuelt for dine foreldre før du tar testen. Lykke til.
 2. Trenger hjelp med en problemstilling innenfor rastafari religionen. Må framføre et prosjekt hvor jeg må ha en problemstilling mvh meg takk på forhånd
 3. Skoty

  byråkratene

  Diskuter hvorvidt byråkratene har politisk innflytelse? kan noen hjelpe meg
 4. Diskuter parlamentarismens innvirkning på maktforholdet mellom regjering og Storting. Diskuter hvorvidt domstolene har politisk makt. Diskuter hvorvidt byråkratene har politisk innflytelse. Diskuter hva slags makt Kongen har i Norge?
 5. kapitelet handler om forskjellige religioner? hvordan kan jeg bruke ordet innen for det temaet? takk på forhånd
 6. jeg mener absolutt at alt er relativit" vurder påstanden. Forklar meg ordet relativt. takk på forhånd =)
 7. Skoty

  Rettslære hjelp :)

  kuk satan fitte helkvete kuk neger hore!!!
 8. Hvorfor ikke reise på kibbutz i 6 mnd? Er bare til å registrere seg (følg punkt 2) her Kibbutz og bestille flybilletter (cirka 3500-4000 tur/retur). Opphold, mat osv er seff gratis, pluss at en får litt lommepenger hver mnd. Basseng, idrettshall osv er som regelt der, da det er ett eget samfunn. Du er så og si garantert plass, da det er over 200 kibbutzer. Du kan velge mellom flere arbeidsoppgaver, liker du ikke den ene kan du be om annet arbeid. Liker du ikke kibbutzen kan du be om å bli flyttet til en annen kibbutz en annen plass i landet. Du finner folk fra hele verden der, som er ute etter det samme som deg, ett slags "friår" og oppleve noe nytt. Israel frister lite, som sagt amsterdam eller canada:)
 9. hva jeg jobber som spiller egentlig ingen rolle, jobber idag som scervitør
 10. tenker bare 1 år,komme meg vek, å forsette me skole når jeg kommer hjem
 11. Hello, jeg er en 18 år gammel gutt som er blitt ganske så lei skolen, er faktisk mer en ganske lei Jeg har veldig lyst til å ta et fri år å jobbe i utlandet, oppleve ting. Drømmen hadde vært amsterdam, eller canada, er det noe jeg elsker så er det cannabis. Ikke misforstå meg er ingen stoner, røyker 3 - 4 ganger i uken , trener hverdag og jobber 3 dager i uken. Noen som har erfaring fra å ta fri år å jobbe i utlanndet? Takk på for hånd
 12. Tenker på fallskjermjeger. Men nå er jeg kun 67 kilo da. Burde kanskje gå opp til 80 før jeg søker.
 13. Kom hjem igår. Alle jeg kom inn med ble sendt hjem. De sa de ikke hadde bruk for flere. Etter noen uker me helvete! de kunne jo bare sagt d fra før av. Vi var ca 20 stykker som ble sendt hjem.
 14. er ennå i norge, dumme vulkaner. Bruker mesteparten av tiden til å løpe, sove og spise . Og ja jeg har sagt ifra til familien, Men de har ikke stort å si med tanke på at jeg er 18. Reiser på søndag, jo mindre d skjer noe mer med den asken. Pappa nektet å gi meg passe en stund men som sagt er 18 så fikk det tilslutt. Sluttet på skolen denne uken også.
×
×
 • Create New...