Gå til innhold

Villfaren

Medlemmer
  • Innlegg

    2 596
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Villfaren

  1. Google sin som inneholder Google tv kan sånn sett Ikkje sammenlignes med Apple .

     

    begge fungerer greit til vanlig tv, men Apple tv er mye kraftigere.

    sånn sett er nvidia shield mer sammenlignbar med Apple tv.

     

    har alle på forskjellige TV-er, og alle fungerer bra til det se blir brukt til.

    Nvidia til spilling med geforce

    apple til film 

    Google sin på ett eldre tv med dårlige apper

  2. VistaX skrev (3 timer siden):

    Ville alle mine enheter fungere fint med Homey Pro? Går det an å evt bruke Apple Home appen herfra?

    Det tørr eg Ikkje å svare på. Lenge siden eg leste om futurehome, men mener å huske at en måtte ha egne enheter til den. Men hør på Facebook gruppen til homey

  3. VistaX skrev (5 minutter siden):

    Start opp igjen denne tråden. Har fått beskjed fra Futurehome om at der er minnefull på min smarthub og at eneste løsning er å kjøpe ny.

    Vi har problem med at ved justering av termostat fra app så endres ikke temperaturen. Faktisk temperatur på termostaten stemmer og endrer jeg manuelt på termostaten så endrer det seg i appen. Derfor er det kun fra app til termostat som ikke fungerer.

    Dersom jeg må kjøpe ny, så har jeg også sett litt på Futurehome 2 vs Homey Pro.

    Hva tenker dere? Jeg har ikke kjøpt noe mer enn det som er nevnt i første post.

    Homey pro definitivt. Er blitt veldig bra, relativt enkelt, men kan også gjøres så avansert en vil.

     

    prøvde home assistent en stund, men blei altfor mye knoting.

     

  4. Mannen med ljåen skrev (18 minutter siden):

    Med mindre vestlige ledere spiller 7D-sjakk og vet uendelig mye mer enn oss andre, er jeg også skuffet over manglende våpenhjelp til Ukraina. Men er kanskje målet å svekke Russland så mye at de mister all kampevne for all fremtid? Det forklarer i så fall hvorfor de haler ut tiden.

    Men dette har flere ulemper. Sivile lider i årevis, i stedet for en raskere og mer definitiv seier. Flere ukrainske barn blir ruzzifisert og hjernevasket.
    Og hva blir igjen i Russland da, uten forsvarsevne? En kinesisk koloni? Flytter Al-Qaeda og ISIS inn?

    Kan aldri tenke meg at en så stor spiller som Russland er har noe problem med å bygge fort opp igjen.

  5. Eplebit skrev (På 22.12.2023 den 2:30 AM):

    Tror det kommer veldig an på hvordan man liker filmene. For min del kunne overskriften også vært om filmene, men jeg innser jo at det finnes en veldig stor del av folk der ute som er helt uenige i meg om det. Vil tippe historie og verden gir dem betydelig mer. Men så langt har jeg hatt det helt greit med spillet, men anbefaler alle å sette på explorer mode.

    Hvorfor Explorer mode?

  6. leticia skrev (9 minutter siden):

    Meg bekjent så melder man seg inn i et parti på bakgrunn av at man faktisk selv har meninger om hvilken retning man ønsker samfunnet skal utvikle seg i. 

    Jeg tenker at det er ganske mange folk som vet for lite om hvordan samfunnet fungerer. Man trenger så absolutt ikke være politiker for å ha lite samfunnskunnskap. 

    Religion bidrar til indoktrinering og hjernevask av unge folk. Jeg skal ikke si at man ikke kan bli påvirket som ung politiker av andre innad i partiet, men man melder seg ikke inn i et parti man ikke i utgangspunktet har endel felles meninger med. Med religion blir det helt annerledes, det får man inn med morsmelka hvis man er så uheldig å bli født inn i en religiøs familie. 

     

    Meg bekjent er det mange ungdommer som melder seg på, gjør, mener det samme som andre pga det er «kult» , «voksent», eller trygt å gjøre det. Men klart, finnes jo noen individer som faktisk har en egen mening

    • Hjerte 1
  7. Gavekort skrev (4 timer siden):

    Nå er indoktrinering og hjernevasking en ganske konkret taktikk som ikke forekommer i ungdomspartiene (så langt jeg vet).

    Det er ytterst få i et ungdomsparti som er lønnet, så "vanlig jobb" har de fleste ungdomspolitikere.

    Det er også ytterst få av de som til slutt havner som en seriøs politiker. Men som regel går leserene videre, og de er lønnet

  8. bbios skrev (52 minutter siden):

     

    "Når Grense på 80 % er aktivert, lades iPhonen til 100 prosent en gang iblant for å opprettholde nøyaktige statusestimater for batteriladingen"

    Ah, det var eg Ikkje klar over. Hjelper å lese litt ja😅 Takk for svar 👌

  9. Sviskepott skrev (59 minutter siden):

    Kanskje han ikke ser langt nok frem i livet og tar raske kortsiktige avgjørelser som ikke er til beste for ham og hans familie?  Kanskje klarer han ikke å oppføre seg på måter som hadde vært naturlige i slike situasjoner, men blir til en løs kanon på dekk for å komme seg bort fra "problemene"? Kanskje ser han ikke at det han gjør fører til større problemer som rentene flyr på og sluttsummen blir ikke til å håndtere for ham og han er fortvilet og sint, men kan ikke helt sette fingeren på hvor ting gikk galt i det store bildet og fyrer av kraftsalver i alle retninger? Kanskje mangler det en del ting hos ham og som mann til kone og far til sønn, så er det ikke mer energi eller kunnskap, utholdenhet eller tro på mennesker og at ting kan løse seg. Kanskje er han utslitt av all motgangen i sitt liv? Kanskje er der veldig mye som vi andre ikke kan sette oss inn i, for vi har ikke levd hans liv. 

    Jeg syns de burde ha satt et tak på spleisesummen nå. Sluttsummen blir stadig skjøvet oppover og det er ikke riktig. Det må være en grense et sted. Å hjelpe dem hjem og få dem litt i gang var vel intensjonen og slik som det går nå blir han "mangemillionær" i løpet av elleve dager. Hvis folk har sånn en givervilje, fordel heller penger på andre som også trenger skikkelig hjelp av gode grunner. Må være vondt å se på for dem som ber om litt hjelp i reell nød, som får nesten ingenting og så måtte se på denne saken som folk omtrent tømmer lommeboka si inn i.

    Kanskje, kanskje, osv.

    Altså, hvor mange med problemer her til lands som har gjort feile ting er jo bare spekulasjon.

    men at folk skal ende opp som millionærer pga de Ikkje innså at de gjør en solid feil blir jo helt latterlig.

     

    Skal den spillegale få millioner via spleis fordi de bæsjet på leggen?

    Skal den late ungdommen få millioner fordi han Ikkje innså konsekvensene da han var yngre?

     

    Hva med alle andre som har flyttet utenlands men som innså at de Ikkje kunne regelverket?

    • Liker 1
  10. Føler meg ganske umenneskelig , men eg forstår Ikkje helt sympatien her. 

     

    Er en fyr med en tragisk oppvekst, men som selv velger å forlate landet og skriver egentlig fuck you til Norge da han aldri skal tilbake igjen menst han rømmer fra barnevernet.

    Når han så Ikkje kan leve i sus og dus, så vil han tilbake pga han kan leve bedre her i fattigdom enn der han er.

     

    hvor tar eg feil?

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...