Gå til innhold

Geir Einar

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geir Einar

  1. AW-6060

     

    Heisann :)

     

    Da er det snart vinter og jeg kjente lysten for et nytt prosjekt kom. Har vært lite aktiv i en periode så må få litt hjelp innen vannkjøling og HW.

    Har lenge ønsket og lage et kabinett i Aluminium og derav navnet AW-6060 som er navnet på en type Alu.

     

    Jeg jobber til daglig som CNC maskinoperatør og derfor har jeg tenkt og CNC maskinere hele kabinettet. Driver og tegner i sketchup men er ikke helt ferdig. Så inntil videre er prosjektet i en slags planleggings stadie. Men har alt laget en del som skal brukes i prosjektet. Det var en produksjon på jobb som ikke ble noe av så i stedet for og kaste den skal jeg nok få brukt den til noe lurt ;) ( se vedlegg.)

     

    Ellers så skal jeg oppdatere en del med bilder og muligens film fra produksjon så dere får litt innsikt i CNC produksjon.

     

    Så det er nevnt er det noen som trenger noen smådeler så bare skrik ut i _ Kommentartråden _ så skal vi se hva vi får ordnet :)

     

    når det kommer til HW så blir det nok ikke noe ekstremt. Men skal ha vannkjøling. Men er fersk på området så trenger råd og tips. Skal kun ha vannkjøling på skjermkort. blir muligens SLI eller CF oppsett. CPU skal kjøles av en True Copper jeg har liggende.

     

    Kabinettet skal i hovedsak bestå av Alu men vegger og sider skal bestå av Lexan da det er litt billigere. har en del løsninger som jeg skal ha med ;) Kabinettet skal være et skrudd kabinett så blir del for del.

     

    TO DO (22.10.12 - oppdateres litt senere )

     

    - Gjøre ferdig tegninger

    - Finne ut hva slags deler jeg trenger til vannkjøling

    - Kjøpe inn HW

    • CPU: socket 1155 i7 2600k
    • MB: Asus Sabertooth Z77
    • GPU: 1x (2x?) GTX 660
    • OS: SSD 100+ gb

    - Maskinere deler til kabinett.

    - Prøvemontere og rette på eventuelle problem.

    - Demontere helt og sanblåse/pusse deler.

    - Noe skal lakkeres noe skal ikke lakkeres.

     

    Det er det jeg kommer på nå :) får ta mer senere.

     

    Har dere spørsmål, ris eller ros

    er det bare og spørre eller kjefte i _ Kommentartråden_ :)

     

    - Geir Einar

    post-209611-0-34517100-1350936707_thumb.jpg

    post-209611-0-03575200-1350936716_thumb.jpg

    post-209611-0-05178100-1350936723_thumb.jpg

  2. 12# - Sparkling og pussing

     

     

    Heihei :) Da var det søndag ( eller var ) og jeg hadde endelig tid til og dra fram stålkladden.

     

    jeg har sparkla og pussa ganske mye, men tar tid :) og siden pussestøvet ikke er så veldig sunt så ble det ikke gjort utrolig mye i dag heller. MEN jeg har noen bilder så dere kan se litt :)

     

    BILDER:

     

    2011-11-06144646.jpg

    2011-11-06144640.jpg

    2011-11-06144626.jpg

    2011-11-06144604.jpg

    2011-11-06144547.jpg

    2011-11-06144534.jpg

     

     

    Det går seg til etterhvert :) men tar tid. Hvis du vil kommentere/rise eller rose så feel free til å gjøre det i kommentartråden :) du vet hvor link er ;)

     

     

    -Asge

  3. Altså, om dette er noe råd ller tips vet jeg ikke, men jeg har vært i et sånn forhold selv. Bare at dt var jenta som var som du beskriver han.

     

    Jeg tok henne i og gjntatte ganger sende bilder av seg selv ( ofte dristige ) til "kompiser". Etter forholdet var slutt fortalt hun at hun gjord dette for hu var sånn som ble fort lei en å samme person. Problemet mitt den gang var at hu var ALDRI ærlig og skulle kontrollere hvem jeg kunne snakke med og ikke.

     

    jeg lærte av dette at hvis du ikke klarer og stole på den du er sammen med ( eller driver med ), så er det tynt grunnlag for og fortsette med noe mer, en viktig del i et forhold er at dere kan stole på hverandre og viser hverandre litt gjensidig respekt. ikke overvåk hva den andre gjør på fb osv, selv om det er lett og skjønnr at du blir redd/skeptisk.

     

    Men så klart, dette er hva JEG mener.

     

    Håper uansett at dette ordner seg på en eller annen måte :)

  4. 11# - It's ON! sort of :)

     

    Jau kara! (og kvinnfolk?) da begynner ting å bli komme på stell i hverdagen.

    Nå har jeg faktisk begynt og få noe rart noe som heter fritid og det betyr at prosjektet fortsetter! :)

    jeg skal nå fortsette med sparkling og intens sliping sånn at jeg kan få lagt på 2 lag med zink primer ( så det ikke skal ruste )

    før jeg så skal avslutte lakkeringa med noen lag svart blan + klarlakk :)

    jeg har desverre ingen bilder, men det blir forhåpentligvis ikke lenge til det kommer en ny update med bilder :) stay tuned folkens :)

     

    -Asge

     

    ( Link til kommentartråd er i sign )

  5. Ja, da er det bare og si R.I.P til trekassa, min far var skråsikker på at det var et mislykka prosjekt så han kasta den i helga...

     

    Men jeg vil komme tilbake med fortsettelse på Acciaio e Vetro + kanskje 2 nye som kommer til og bli litt spessielle prosjekter :) alt er langtidsprosjekter og det som tar tid er penger. Men jeg jobber og sliter for dem så blir nok framgang i nærmeste framtid ! :)

  6. Jeg har titta litt rundt på youtube osv og jeg skal bygge meg en slik printer :) så da lurer jeg på hva du/ dere vil annbefale at jeg starter med? jeg vil ha noe helt enkelt som jeg kan prøve og feile med :)

     

    jeg så på den Isaac printer, og den var veldig fristende, men den koster vel en del? de delene skal ikke være noe problem og maskinere, men er resten som kanskje byr på trøbbel ? :)

     

     

    uansett så takker jeg for gode og utfyllende svar + nyttige linker :) dette er spennende!

×
×
  • Opprett ny...