Jump to content

Schanzen

Medlemmer
 • Content Count

  60
 • Joined

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg har en liten stue og vurderer å pare opp de høytalerene med en Harman Kardon Citation Amp. Ville gjerne høre med andre som kan mer enn meg om det ville være et godt valg eller ei. Kan ikke spille så veldig høyt eller ha ekstremt mye bass pga naboer.
 2. Tok første dose Pfizer for 3 dager siden. I dag merker jeg at det er mye tyngre å puste enn vanlig. Ellers helt frisk. Andre som opplevde det samme? og er det forbigående, tror dere?
 3. Det er ikke en nødvendighet. Det er et valg. Jeg satte opp et enkelt gratisnettsted hvor jeg samlet flere av de største helseorginisasjonene står angående vegansk kosthold. Disse organisasjonene risikerer å bli saksøkt for det de sier i disse dokumentene, så de er konservative. De er omtrent så nær en representasjon av vitenskapelig konsensus som du kan komme. https://veganhelse.weebly.com/
 4. Fint det, Frank. Fortsett å skrive
 5. Leste det i Det store norske leksikon. https://snl.no/veganisme Kan se ut som det var i 2015 det ble til ifølge Aftenposten. https://www.aftenposten.no/norge/i/X6P7/naa-er-veganisme-godkjent-som-livvsyn
 6. Veganisme er anerkjent som livssyn i Norge og inngår i Likestilling- og diskrimineringsloven. Offentlige institusjoner og arbeidsplasser er dermed pålagt å tilrettelegge kost for veganere. Mener dette ble innført i 2016 . Skulle bare mangle at vegansamfunnet fikk statstøtte.
 7. Jeg ble veganer etter jeg så Gary Yourofsky's The best speech you'll ever hear , på YouTube. Etter jeg så den begynte jeg å lese mer om veganisme og se andre dokumentarer som Earthlings og Cowspiracy. Laget en enkel gratis nettside hvor jeg listet opp mange av de gode dokumentarene jeg har sett. https://veganhelse.weebly.com/opplysninger.html Er fremdeles veganer fordi jeg har ikke funnet et eneste valid grunn til å ikke være det. Og nei, bare fordi dyret smaker godt er ikke et valid argument for å utføre grov mishandling, utnyttelse og drap mot andre.
×
×
 • Create New...