Gå til innhold

KattaErDau

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KattaErDau

  1. Jeg har ikke noe til å støtte dette innlegget (beklager om posten dermed er uønsket) -

    Men jeg mener på at du må annmelde forholdet innen rimelig tid, og at du ved å vente så lenge har latt den seansen gå bort.

     

    Med mindre du kan bevise hvem som tok treet, kommer du desverre ikke langt.

     

    Jeg vet som sagt till 99% sikkerhet hvem som tok treet. De har ei hytte cirka 60-70 meter unna der grana ble felt, og det er den eneste hytta i området. Hytta er på en måte "omringet" av eiendommen min, da morfar solgte et lite stykke av eiendommen før jeg arvet den. Men kan ikke noe bevises så holder det ikke, og jeg regner med at de har kastet treet for lenge siden.

  2. Uten å vite noe særlig om eiendomstvister, kan jeg se for meg at størrelsen på eiendommen er viktig for å bestemme omfanget av trakasseringen, og derfor også eventuelle erstatninger.

     

    For eksempel. Det er forskjell på å felle et tre på en 10 måls eiendom, enn å felle den eneste grana utenfor kjøkkenvinduet.

     

    Eiendommen er på 6 hektar. Det er et langt og smalt område, på den øverste delen er det snaufjell. Gran finnes heller ikke naturlig i området, de grantre som finnes her er plantet. Det er altså for langt nord til at gran skal vokse vilt.

  3. Straks før jul 2009 så hogg noen et juletre på min eiendom. Jeg arvet eiendommen etter morfaren min som gikk bort for 9 år siden og han hadde plantet grantre der, vet ikke hvor mange men det er en god del grantre.

     

    Så...Hvor mye er et tre verdt? Det var ei gran i juletre-størrelse. Kan jeg forlange erstatning? Jeg vet till 99% hvem som ligger bak, men har ikke brydd meg om det.

     

    Eiendommen ligger i Norge.

     

    *Håper jeg postet i rett forum*

  4. Fysj! Er nok ikke det nei. Men hun bor mer enn 40 mil unna meg så treffer henne ikke så ofte. Men hvorfor jeg alltid må ringe henne på fylla er et mysterium :p

     

    Da er det nok det at du savner hun, kanskje?

     

    Ligger en hel del i det ja. Men når jeg prater med hun i edru tilstand blir det de klassiske frasene som "ja, okei, jaja, jaha". Men så fort jeg er full prater jeg som en foss og hun får knappt tid til å si et ord. Blir nesten som et "rollebytte" på en måte. Ganske komiskt egentlig! :p

  5. Og ganske ofte kommer jeg på den fantastiske ide'en å ringe mora mi på fylla, vet ikke hvorfor! :p

     

    Du er vel ikke hemmelig forelsket i hun? :p

     

     

    Edit: Liten leif.

     

    Fysj! Er nok ikke det nei. Men hun bor mer enn 40 mil unna meg så treffer henne ikke så ofte. Men hvorfor jeg alltid må ringe henne på fylla er et mysterium :p

  6. Har samme problem selv, jeg MÅ ringe noen når jeg er full. Noen ganger har jeg hatt sånn fylleangst at jeg har holdt meg inne hele dagen derpå eller gått omveier slik at ingen skal se meg. Og ganske ofte kommer jeg på den fantastiske ide'en å ringe mora mi på fylla, vet ikke hvorfor! :p

  7. Jeg er arbeidsløs og stiller vekkerklokka på forskjellige tider avhengig av hvilken tid jeg legger meg. Men det som er rart, jeg våkner veldig ofte bare et par minutter før vekkerklokka skal ringe. Uansett hvilken tid jeg stiller alarmen på...

     

    Hva kommer dette av? Stiller jeg klokka på 10:00 så kan jeg våkne klokka 09:58.

     

    Er kroppen eller hjernen innstillt på at man skal våkne denne tiden eller?

  8. Det ser ut som en "jakt" stil :p men du driver jo med jakt så da passer det ;)

     

    Kan hende ja. Litt av "jaktstilen" henger vel igjen når man driver med andre ting også, har jo tross alt en hel del klær som er relatert til friluftsliv. Men det eneste på bildet som jeg bruker på jakt er jakka en sjelden gang, og capsen.

  9. :thumbup: Bra at noen ikke bryr seg om hva andre mener.. MEN du har jo spurt om andre syns du ser rar ut :p Hva er grunnen til deT?

     

    Grunnen er vel at jeg aldri har sett noen i min alder som kler seg som meg. Jeg er 20 år gammel, og de jeg har observert med omtrent samme klesstil er mellom 35 og 90 år, har aldri spurt dem, men :p

  10. Det så ikke veldig ille ut det der da :) Men det er jo viktig at du er komfortabel i det du har på deg, og ettersom du har stilt dette spørsmålet kan det jo tyde på at du er klar for og endre klesstil :p ?

     

     

    Takk for det :) Ja, jeg er komfortabel i det jeg har på meg. Ellers hadde jeg hatt på meg noe annet. Mange synes sikkert dette ser helt borti natta ut, men det bryr meg ikke så mye. Uansett om jeg får 100 negative kommentarer bruker jeg nok lignende klær mange år framover.

  11. Jeg er ikke den rette til å dømme :p men siden du har lagt det ut her så bare må jeg xD

    Det høres ikke helt bra ut i mine ører.. hehe

     

    Kan nesten forstå det ja, har ikke sett noen andre i min alder som kler seg slik ;) Tror det ser veldig gammeldags ut...Mulig jeg legger ut et bilde imorgen.

  12. Du må trene. Så kommer du til å sovne.

     

    Dette får du gjerne utvikle. Trening er altså en nødvendighet for å få sove?

     

    Vi sitter på ræva hver dag nå. Vi var ikke skapt for det. Før i tiden gikk vi masse og vandra, vi ble slitne og sovna uansett hvor hard bakken var.

     

    Trening kan kompensere for dette, men du må faktisk bli ganske utslitt for at du skal sove godt. Mange kjerringer driver å løper. Men de blir egentlig ikke så slitne av det, fordi de kan være i grei form og er sinnsykt vant til å løpe samme ruta hele tiden at det er ikke noe spesiell påkjenning på kroppen. Skal det fortsette å ha effekt må man øke intensiteten.

     

    Det har du helt rett i, vi har blitt for late idag! Synes det er veldig trist, så fort det kommer til fysiskt arbeid som ikke gir penger så er det syting og klaging. Jeg trener ikke på noen som helst måte, men jeg driver mye med fysiske ting som folk drev med før i tida. Går mye i skog og mark, hogger ved hver dag og en mye annet. Liker ikke den moderne verdenen, jeg liker ting mye bedre når det skjer på den tungvinte måten.

  13. Selvfølgelig kan man dø om man sovner ute når der er kaldt. Ligger du over en 5-årings intelligens burde du skjønne dette.

     

    Finnes mange som dødd av dette ja. En eldre mann her i bygda måtte amputere ena arma etter å ha sovet ute i 30 kuldegrader.

×
×
  • Opprett ny...