Gå til innhold

xkire

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xkire

  1. Hei, har i 3-4 uker nå brukt Viasats Viaplay til å se film, men lurer på om det finnes noe lignende tilbud der ute? Synes Viaplay er genialt med tanke på 99,- i måneden og ikke disse sykt latterlige høye prisen for leiefilm andre har, men det er litt lite av ny filmer der.

    Så spørsmålet er om det finnes andre som har abonnement på film og ikke leie, og som har mange filmer? :)

  2. Hallo.

    Jeg og min familie har vurdert og dra til Egypt på ferie, dette er rundt Januar/Februar 2012.

    Men det vi lurer på er om det er trykt og dra til Egypt enda. Er noen byer man bør holde seg unna eller byer som er anbefalt? Vi er 3 voksne og 2 barn i familien.

    Takk på forhånd.

    :new_woot:

  3. Hater virkelig slike overskrifter!

     

    "Derfor blir Google+ en suksess "

    "Derfor knuser Google+ Facebook"

     

    Minner meg sterkt om vg sine overskrifter i avisene. :sick:

     

    jaaa, det ser jo ut som det virker da =P Du begynte jo å lese den så da har vell overskriften gjort sitt :p:new_woot:

     

    Jeg synes dette er bra jeg. Ta med google søk og youtube nå. Så kan de lage en ny chrome som har 80% Google. Som setter alt av google i en boks og resten i en annen boks :w00t: Så alt jeg trenger og gjøre da er å åpne google, se over ALT jeg trenger så når jeg er ferdig, kan jeg se på Tek.no og VG når jeg har tid! :yes:

  4. Hei!

    Finnes det et gratis(Og ikke stappa fult av virus) program/app innen audio visualization? Har lyst på noe som viser lydforandringer og div, men kan ikke finne noe på våre kjære venn Google ^^ Bruker Wimp/Spotify så kan ikke ha noe som er avhengi av andre programer :S

    -Takk ;)

  5. Hmmmm dette virket interessant! Men problemet med dette bli jo da og få internett på dette, for plassene disse kameraene skal stå er ganske langt unna sivilisasjon dessverre.. Og kjøpe 5-6 telenor wan-pinne og bruke 5-6 marskiner er jo kanskje litt upraktisk også.

     

    Ja et firma vil nok ta knekken på budsjettet min ganske fort ja.

  6. Hallo!

    Jeg lurer på om det er noen her på tek.no som har greier på webcamera/overvåkningskamera som skal kobles opp mot internett og skjermer på en plass.

     

    På sommeren rundt denne tiden arrangere byggda jeg bor i et terrengsykkelritt med flere hundre menn og kvinner påmeldt. Men neste år har jeg en plan om og få til et slags "overvåknigs-system" over løypene for og se hvor/når folk er på visse steder, og for og vise folk hvordan det går med de som sykler.

     

    Jeg har aldrig gjort noe sånt og lurer litt på hvordan i alle dager jeg skal få dette til og funke i praksis, og dette er jo ikke le tour de france med et NRK-budsjett så det må være et normalt beløp man ska ut med! Løypen går i en arinal på rundt 5 mil.

     

    Dette er vel det jeg lurer på.

    - Hvordan skal man få delt opp et antall kamera i løypa, og ha kontakt med hovedbasen?

    - Hvilket system bør man statse på, type kamera osv.?(satelitt blir ikke aktuelt! :p)

    - Hvor mange kamerat er nødvendig/mulig.

    - Nødvedig utstyr.(Kabler, forsterker, ditt og datt)

    - Pris på hele greia. Jeg har tatt utgangspungt med 5000-10000 kr.

     

    Et problem jeg har er at det ikke er internett der hovedbasen står... Kanskje noen har noe tips om dette uten at det koster mere enn selve oppsette. Jeg vet ikke om det er nødvendig med internett heller.

     

    Linker til utstyr og sånt er flott! Alle liker og se hva folk snakker om! :new_woot:

     

     

    Mvh

    Erik

     

    PS: Viste ikke om jeg skulle plasere det her eller under Lyd og bilde. Tenkte kanskje dere på IKT har bedre greie på det en Lyd og bilde folka.

×
×
  • Opprett ny...