Gå til innhold

anonymus94

Medlemmer
  • Innlegg

    593
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonymus94

  1. Hei. Fikk problemer med mitt gamle grafikkkort og Radeon 6870 og fikk lånt meg et Radeon 6970. Når jeg satt inn dette og fikk installert riktig driver så mistet jeg all lyd på pcen. Har koblet i headsett og den ser at det er i, men ingen lyd kommer. Prøvd å avinstallere alle verdens drivere, inkl lydkortet og grafikkkortet sitt.  Har sett at det er en endring i "hendelser" på lydutgangen som vist i skjermdump. AMD er nevnt der og har ingen ide i hvordan å fikse dette. Har til og med formatert alt og startet alt på nytt uten hell. :(

     

    Hovedkort: Asus P8Z68-V PRO/GEN m i5 2500k

    AMD Radeon 6970

     Prøvd å google..

     

    Noen som har vært borti det samme? 

     

    Nytt punktgrafikkbilde.bmp

  2. Heia. Skal flytte til Lofoten til en plass der det er minimalt med dekning. Så har planer om å koble til en ekstrern antenne til mobilen. Enten min gamle Samsung Galaxy S1 eller S4en. Er det noen her som har peiling på slikt? Blir ikke klok. Alle antenner som selges med FME female og jeg trenger vell male i telefonen?  :huh:

  3. Hei,

    Ettersom min gamle laptop er ødelagt så er jeg på jakt etter en ny.

    Pc'en vil hovedsaklig bli brukt til streaming av fotball og diverse analyseprogram innen fotball. Det vil muligens bli litt spilling på den, da snakk om ikke alt for grafikkkrevende spill som FM, LOL og endel eldre spill. Har en stasjonær som brukes til mer tyngre spill.

    Regner derfor med å trenge en pc med en god prosessor. Maks pris er 6500, men jo billigere jo bedre så lenge den klarer å kjøre analyseprogrammene greit.

     

    Har sett litt rundt og funnet noen som muligens er aktuelle:

     

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXMVHED045/acer-aspire-e5-573-15-6-barbar-pc-gra?scid=Pricecomparison2988

     

    https://www.dustinhome.no/product/5010819311/satellite-pro-r50-b-158?ssel=false&utm_campaign=mediehuset&utm_source=prisguide.tek.no&utm_medium=pricecompare

     

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/LE80L000HUMT/lenovo-g50-80-15-6-barbar-pc-solv#tab-specs

    Hva er tankene rundt disse tre? De to første er vell klart best, men den tredje er satt ned såpass at den muligens kan være aktuell. Er det evnt. andre som er bedre egnet til en fornuftig pris?

    http://www.multicom.no/multicom-xishan-w355s-156-full-hd/cat-p/c1000042/p10632229

  4. Jeg er på jakt etter en liten harddisk til min mac-maskin som jeg også skal ha med meg noe rundt. Står mellom to stykker og lurer på om noen har noen erfaringer med de/hvilken jeg burde velge?

     

    - WD My Passport for Mac 2TB

    - Transcend StoreJet2.5" M3 2TB Portable

     

     

    Har selv WD Passport 2TB, har hatt min i to år nå uten problemer :-)

    Men ingen grunn til å kjøpe (mac) edition hvis den koster mer. Du har fritt valg til å formatere diskene som du vil!

  5. Jeg tror jeg fant ut av det, istedet for å ha den på halv åpning så satt jeg den på full (på filterholdern), selv ved halv kanne. Den smaker ihvertfall ikke surt lengre. :-) Fortsatt så kan man bruke espressomaskinene til å lage kaffe, de har ofte en egen knapp for større kopper enn espresso. tanken var om 10 lapper smaker bedre. Flere funksjoner er ikke viktig hvis kaffen smaker hærk.

  6.  

    Her er det vel plukket ut ytterpunktene. Blir som å sammenligne en billig FIat med en påkostet Mercedes. Mest fornuftige ville vel være å finne noe ca midt imellom.

     

    Miele er (vanligvis) dyrest og har (nesten alltid) lengst levetid. Noen mener Miele er et overpriset merke, men det er ofte forskjell i levetid, finish, materialvalg og finesser. Den vanligste feilen på slike maskiner er feil eller slitasje på kvernen, og her tipper jeg Miele sin er i en helt annen kvalitet enn den billige fra DeLonghi.

     

    DeLonghi leverer like dyre maskine som nevnet Miele og er vel en god produsent av kaffemaskiner som har modeller i alle prisnivåer. Hva med å filtrere ut alle modellene fra DeLonghi, så kan man se forskjellene i fuksjoner når prisen øker.

     

    Det jeg tenkte mest på var om smaker kaffen bedre for 10 lapper mer?

  7. Jeg skjønner ikke hvorfor folk vil ha automatiske kaffemaskiner. Jeg skjønner enda mindre hvorfor folk vil ha billige automatiske kaffemaskiner. Du får det ikke stort bedre enn med en skikkelig kvern og Moccamaster, og da har du brukt 3000.

    Jeg har faktisk en kvern fra wilfa, og en moccamaster. Er bare lei sur kaffe, får det til noen ganger. renset den her om dagen og det hjalp lite. Hvis noen av dere har en nøyaktig instruksjonsbok så tar jeg gjerne imot nøyaktige tips :-) Pleier å ta to skjeer på 10 gram mot en halv liter vann, samt satt filterholdern på halv.

  8. Det er ofte at det billigere alternativet er bedre enn det dyre pga at den dyre bare har et "statusmerke" og/ eller at det er funksjoner som ikke brukes til daglig som trekker opp prisen unødvendig mye.

     

    Når man ser på anmeldelser fra forskjellige firmaer (blader, webaviser, etc) og privatpersoner så tar de veldig ofte prisen i betraktning når de gir terningkast. Hvis du velger en god trakter til 3.000,- og eneste forskjellen opp til 10.000,- saken er (f.eks) at den er raskere, har kvern og kan brygge to kopper samtidig så er det ikke verdt det pga alt annet man kan kjøpe for å få god kaffe for de 7.000,- man sparer.

     

    Det er utrolig forskjell på kaffebønner og det finnes mye gode, "dyre" bønner man kan kjøpe online som man ikke får i butikken. Da kan man heller kjøpe en kvern til 1.000,- og kvalitetsbønner for de resterende 6.000,-.

     

    Linken funker ikke TS så jeg kan ikke gi noe svar på forskjeller på de du har sett på, har sikkert ikke brukt dem selv så det har vel ikke noe å si alikevel :p:D

     

    Edit; Ble noe skikkelig surr i teksten der :)

    http://www.lefdal.com/product/hjem-og-husholdning/kaffemaskin-og-espresso/ECAM22110B/delonghi-magnifica-kaffemaskin-ecam22110b-sort

     

    og

     

    http://www.lefdal.com/product/hjem-og-husholdning/kaffemaskin-og-espresso/CM6310BLACK/miele-kaffemaskin-cm6310-sort

  9. Hei, jeg ser etter en god kaffemaskin (automatisk) og ser jo at det er sinnsyke forskjeller i pris. Men så lurer jeg på hvor store forskjeller det egentlig er? i eksempel linken under så sammenlignes det en av de billigste mot en av de dyreste. Ser at den billigste får fantastisk kritikk..

     

     

    http://www.lefdal.com/INTERSHOP/web/WFS/store-lefdal-Site/no_NO/-/NOK/ViewProductCompare-Remove?ProductRefId=CM6110BLACK@store-lefdal

     

     

    Takke rpå forhånd for svar :-)

  10. Hei. jeg har endret hassan til Martin på datamskin, endret også brukerkontoen. men når jeg kom til lokal disk ( C:) og brukere, der fikk jeg ikke endret navn fil. 

    noen kan hjelpe meg? tusen takk :)

    Har rotet med det der før, tror det enkleste er å opprette en ny administratorbruker på maskinen og kalle det du vil at den skal hete og da vil du få en brukermappe som heter feks Martin :)

    Så overfører du alle personlige filer til den nye og sletter "hassan" brukern.

    • Liker 1
  11. Når jeg skal sende bilder med Skype med min Mac Air så finner jeg ikke bildebiblioteket når jeg trykker på bindersen og velger bilder. Det er kun Photo Booth som kommer opp. Er det noen innstillinger som må gjøres eller gjør jeg noe feil?

    Har du alle bildene dine i iPhoto?

×
×
  • Opprett ny...