Gå til innhold

Inhabil

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Inhabil

  1.  

    Skjønner ingenting, bestilte noe fra utlandet som hadde en verdi på godt over grensa på 350kr. Så jeg regnet med mva + toll, men jeg betalte ingenting da jeg hentet den hos posten. Får man tilsendt faktura senere eller slapp jeg unna?

    Hvis det kom inn i landet via Posten slapp du nok unna. Om det derimot kom med UPS eller Fedex (som av og til videresender pakkene innenlands med Posten...) kan det hende det kommer en faktura.

     

    Sjekk hvilken verdi som er oppgitt på faktura/tolldeklarasjon utenpå pakken; ikke helt uvanlig at det er et lavere beløp enn det du har betalt... Enkelte avsendere er "kroniske" på å jukse med dette, selv uten å bli bedt om det, andre gjør det kanskje om du spør, og andre følger reglene.

     

    Kom fra USA via USPS (ikke UPS), og så tok posten over. På pakken var det oppgitt det korrekte beløpet.

     

    Irriterende å tro man slipper unna og så plutselig dukker det opp en regning  :hmm:

  2. Ja, har vært innom LoL, HoN og Smite. Samtlige kuttet jeg ut fort fordi det var en "giftig" stemning i hvert eneste spill. Ikke nødvendigvis mot meg (det og, jeg var jo noob i spillene), men mot alle som ikke hadde 10k kamper bak seg.

    I WoT er det selvsagt en del fra tid til annen, men ikke på langt nær like ille. Ihvertfall har jeg ikke vært nevneverdig plaget opp til tier VI. I det siste virker det som om det går an å starte en kamp uten å hilse på polsk også. :)

     

    Har vel med at WoT har såpass korte kamper, og er du død så er du død, da leaver man.

     

    I f.eks LoL så er man jo gjerne i kamper på 50 min+, og dør man så fortsetter man å spille :) (men man blir gjerne kalt for feeder noob :p )

  3. Det er jo også en av grunnene til at jeg liker WoT, da de fleste spillerne klarer å oppføre seg ganske voksent. Dette står i sterk kontrast til de fleste andre spill med fokus på online multi hvor normen er "uninstall xxx, noob!" og annet skit i chaten.

     

    Må si meg uenig her. League of Legends er verre men WoT er fullt av namecallers. Gjelder nok spesielt F2P spill tenker jeg...

  4. Må si meg ganske uenig siden jeg syns dette er mye bedre enn Far Cry 2!

     

    Far Cry 2 hadde i hvertfall originale omgivelser. Afrika var mer spennende enn den klassiske "tropiske øya".

     

    Ble mer imponert av grafikken i FC2 i dets tid, og husker det kjørte bedre.

     

    Ellers er det jo veldig likt, med det samme repeterende gameplayet. Fiender som spawner over alt hele tiden osv...

  5. Noen som har sett noe offisielt fra Bethesda om hvorfor Xbox 360 får Dragonborn først nå?Siden den ekslusive "Xbox 360 skal få DLC minst 30 dager før de to andre plattformene" avtalen tilsynelatende gjalt kun de to første DLCene, dvs, Dawnguard og Hearthfire.Bra at PS3 endelig ser ut til å få noe, og som PC bruker av Skyrim gjør det meg ikke stort å måtte vente til nyåret (ok, litt irriterende er det).Men, hva er grunnen deres? Var ikke Hearthfire en "stor" nok DLC, slik at Dragonborn regnes som den egentlige DLC nummer 2?Kan liksom ikke se for meg at det skal være tekniske grunner til at Dragonborn må vente til nyåret på PC, slik som PS3 mulig har.Ikke noe stort problem, men det hadde vært hyggelig med en forklaring.

     

    Microsoft la sikkert mer penger på bordet for enda en avtale... :/

     

    Xbox koster vel snart like mye som windows, så hvorfor forskjellsbehandle..

×
×
  • Opprett ny...