Gå til innhold

Stonescar

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stonescar

  1. Energikrisa får folk til å tenke over prioriteringene sine da, forhåpentligvis litt kreativt. Det er jo fint:)  Jeg byttet ut effektforsterkern min til stereoen, og skaffet meg en ZK-TB21 forsterker, sammen med en subwooer fra finn... Deretter  en selvbygd blåtann Boomblaster med samme forsterker... Nå har interessen gått til å sette sammen et minimalistisk solcellestasjon i boden..i tilfelle Putin kommer:p

  2. On 6/29/2021 at 12:14 PM, Han Tor Lem said:

    Mitt system er helt off grid. Ville uansett ikke koblet sammen solceller og strømnettet. Da må man ha elektriker og slikt. For å sitere Badehotellet (sånn omtrent). Jeg gidd da ikke betale en doven elektriker 50 øre timen for noe jeg fint kan klare selv! Nå skal det sies at eieren der døde etter å ha fått strøm i seg. Sånn kan det gå. Som sagt dette er helt hobby. Det vil si at jeg holder meg under 200 watt og på ca 12 volt. Det som er gøy er at man lærer mye. Om volt, ampere og watt og den slags. Kanskje til og med motstand? :P  Går strømmen her nå så kan jeg faktisk fortsatt  bruke Laptop'en en liten stund. Til tross for at batteriet på laptopen er tilnærmet ubrukelig. :)

    Starte med å lære seg Basic først. 

    Noe sånt jeg tenker... Vet at tråden er gammel, men hadde vært moro hvis den holdes i live:)

     

  3. Slenger  meg på den jeg og, bare huske på at tilbudet går ut 1.1.19..  Jeg har x470 versjonen, så og si det samme hovedkortet, og tror det er et bra valg i en ferdibygget pc. Enkelt å overklokke... Etter hver forandring man gjør i BIOS som pcen ikke er helt enig i så  vil pcen prøve å boote 3 ganger tror jeg,så deretter gå rett i BIOS- noe som er nesten en dealbreaker for min del siden kortet ikke har en dedikert cmos button:)

    God Jul  :xmas:   
  4. Er jo tilsynelatende i relativt få spill og ytelsestapet ser ikke ut til å være allverden så det kommer jo helt an på hvor mye verdi man ser i den ytelsen som går tapt.

    Husker jeg kjøpte en laptop i 2010  Hadde liten greie på hva som var bra den gang... Viste seg at den lappissen lever fortsatt takket være flere kommentarer her på forumet for mer enn  8 år siden... -Satte i en Intel 80 GB SSD  og Jeg ble Frelst for Allid:) ...SSD  er e desverre død nå, men det min skyld:P  Vet ikke helt hva som skjer her, men det ble plutselig ganske føelsesladd:P. Heldigvis lever GT 8800 Kortet ennå:)skål :)

    • Liker 1
  5. 3200 cl14/ 3600c15 er gode valg :)

     

     

    For et par prosent/hundrelapper ekstra, gå for RAM med Samsung b-die chip'er. Alle brikker med 3200MHz CL14 er b-die, men det finnes andre modeller også. Noen av dem mangler her, men det er et greit verktøy likevel: https://benzhaomin.github.io/bdiefinder/

    Jeg landet på G.SKILL FlareX 3200 plug n play :) Så tusen takk for svar! 

    Blei greit kjent med klokking av 5960x og gpuer er lett skuring, men RAM skjønner jeg ikkje en drit av :hmm: . Alltid vært XMP 

    Finnes  det noen noob settings med 

    2800C15Q-32GRBB  

    (som Nizzen tipset om når de var på tilbu:D)  

    Prøver med 3000 oc her, men svart skjerm alltid...

    DDR4-3000 SETUP GUIDE FOR RAMPAGE V EXTREME

    Step by step oc guide er det je ønsker egentlig! ,Hilsen ram noob!

    Gave venter i posten til noen som gir svar to the holy grail :xmas: Hvis OC :dribble:

  6. Har hatt msi RTX 2070 Armor i hus, nå i noen dager nå.. Klokker fint opp til 200 på kjernen -BF1/furmark-stabilt.  Leste at det var bare å laste ned Mystic light fra msi, for å slå av/på den pulserende RGB logoen, men det funker ikke å installere hos meg?. Kortet sagger litt i kassa, men det er vel å forvente av ett tjukkaskort.. Time spy GPU score 9511. BF1 med 1440p - Resolution scale på 150%- no AA  er smud. -Noe jeg ikke klarte med 980ti - så der ligger vel litt av oppgraderingen for min del. DLSS er jeg smått spent på etterhvert.. 

    Hadde egentlig tenkt på 1080ti brukt, men siden "alle" snakker ned RTX serien så måtte jeg bare ha:P  Ny tek er dyrt uansett.

    Fin test av kortet på Guru3d. 

×
×
  • Opprett ny...