Jump to content

twoeyes

Medlemmer
 • Content Count

  597
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

254 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Solgte nettopp mitt svært lite brukte 6D(n) for 8000.- Grei pris for både kjøper og selger mener jeg. Ja, det var mulig å få kjøpt for 10000 for halvannet år siden, men prisen har vært høyere i det siste.
 2. Flott bilde og takk for info! Har lest litt om lignende problemer med Nissin, muligens er den litt kresen på batteritype. Har også snust litt på Godox. Avventer litt mere brukerrapporter.
 3. Sigmas nye MC-11 Canon EF-Sony E adapter er jo også en hyggelig nyhet for Sony A7-eiere. Sigmas Art- objektiver med Canon EF-fatning fungerer nå med Sigmas nye adapter muligens bedre på Sony A7 enn på Canon-hus! ....fortsatt noe uklart hva adapteret får ut av Canons egen optikk på Sony.
 4. Godt fornøyd med min noe mindre i40, svært kompakt blitz med brukbar rekkevidde, men uten radiostyring vha. Air Commander. Det løses med en Air Receiver som også kommer nå, og jeg ser ikke bort fra å utvide til et lite trådløst system med en i60 + Air Commander + Air Receiver til i40´en til en svært fornuftig pris. Foreløpig klarer jeg med en Sony HVL-F20M på kameraet som styrer Nissin i40 som slave optisk. i40 vs i 60:
 5. Noen flere fra Kruger Parken, Sør-Afrika i jula:
 6. Løvene er bittelitt beskåret, de øvrige ikke. Vi var heldige og støtte på leopard og gepard rett i vegkanten, løvene traff vi på på en guidet morgentur i åpen bil, løvene hadde tatt en bøffel dagen før og guiden tok oss med dit, utenfor de vegene som er åpne for alminnelig ferdsel.
 7. Bilder fra Kruger-parken i Sør-Afrika, desember 2015. Kombinasjonen Sony A7RII / Canon 300mm f/2.8 L IS / Metabones Smart Adapter IV med siste firmware fungerte stort sett upåklagelig:
 8. Bilder fra Kruger-parken i Sør-Afrika, desember 2015. Sony A7RII + Canon 300mm f/2.8 L IS:
 9. Hadde i40 kunne vært styrt av Air1-enheten hadde den vært perfekt. Kommer sikkert en sånn etterhvert.
 10. Synes også denne ser fin ut, men havnet på Nissin i 40 + en HVL-F20M som portabelt ministudio. Nissin i40 er superkompakt, kraftig nok til det meste av innendørsbruk, HSS, har enkel betjening og er vridbar i alle retninger. I tillegg kan den brukes som slave med HVL-20M som master med TTL-funksjonalitet. En liten review.
×
×
 • Create New...