Gå til innhold

andy100

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andy100

  1. Hallo alle sammen!

     

    Jeg har et par standard mokasiner i brunt lær.. Sokkene syntes ganske godt på overflaten av foten.

     

    Har sett folk med sokker og uten sokker inni mokkasinene.

     

    Er det en veldig viktig mote- lov om f.eks at man ikke bruker sokker i mokasiner i likhet med sokker i sandaler?

     

    Jeg er en gutt ca. 18 år

     

    Hilsen Andreasssss!! :D

  2. Jeg er ganske sikker på at kuene klarer seg selv når de går ute og beiter om dagen.. Og ja, jeg må bruke en hel dag innimellom på gården til f.eks å lage høy.. Det er derfor jobben må være fleksibel. Det er jo fullt mulig å ha en jobb, og kun jobbe 3 dager i uka og da ha 2 ukadager til å ordne på gården... Men det beste ville jo kanskje vært å få tjent så mye at man klarer seg bra på gården.

     

    Elektriker eller rørlegger ville ha fungert utmerket som jobb ved siden av, men nå går jeg realfaglig linje på vidregående skole... så hadde tenkt å studere. Har litt lyst til å bli intinør, men det er kanskje vannskelig å kombinere?

     

    Hva med f.eks Lærer?

     

    Litt om gården

    • Det er plass til ca. 20 kuer i låven
    • Det er også sauer, men veldig få og de gir små inntekter
    • Det er relativt store beiteområder oppover fjellet, men for ujevnt for jordbruk
    • Det er et flatt jorde ved kysten, men det må brukes til høy
    • Det er en elv, som kan brukes til et lite kraftverk (elven er mellom naboen og gården) Usikker på hvordan det blir og hvor mye jeg vil få for det...

     

     

    Men må gå nå, poster mer senere ;)

  3. Ja, man må nok ha en jobb ved siden av. Det er kuer på gården, men de trenger kun å melkes og og stelles tidlig om morgenen (f.eks. mellom 6 og 7), og så går de ute og beiter frem til kvelden igjen. Da blir det litt jobb om å få dem inn i båsene sine og evt. melke dem....

     

    Jeg har ikke tenkt så mye på utdanningen, men har valgt fysikk og den vanskeligste matten slik at jeg ikke lukker noen dører.... Det viktigste er ihvertfall at jobben er fleksibel og ikke på fulltid, slik at jeg får noen hele dager til og ordne ting på gården

  4. Hei!

     

    Foreløpig tar jeg bare og spekulerer.. Jeg går på vanlig vidregående skole i Oslo, og har odelsrett på en gård som ligger vakkert til i sogn og fjordane. :love:

     

    Jeg tenker litt på å kanskje ta den over og drive den, men da må jeg også ha en jobb ved siden av (inntektene jeg får fra gården er knapt 200 000 og huset er gamelt og et stort oppussnings prosjekt...)

     

    Så det jeg lurer på er om det er noen jobber som man lett kan kombinere med gårsdrift.. jobben bør ha korte dager siden kyrne må melkes/stelles morgen og kveld :hmm: Jeg har gode karakterer :w00t:

     

    Gården ligger nok så nærme tettsteder som F.Eks Leikanger, Sogndal og Balestrand!

     

    Takk for svar! :thumbup:

  5. Hei! jeg kjøpte en ny hp bærebar Pc tidligere i dag! Jeg har gått igjennom alle konfigurasjonene osv. blant annet måtte jeg opprette et passord. Når jeg nå skulle logge inn på Pcen for første gang (etter at den måtte stare på nytt) kommer jeg ikke inn!!!! jeg er helt sikker på hva passordet jeg har laget er, men det fungerer ikke!!!

     

    Hva kan ha skjedd og hva må jeg gjøre????

  6. Hei! Jeg skulle gjerne kjøpe en ny pc, men det er et så stort pc marked at det blir vanskelig å finne hva jeg vil ha.

     

    Jeg er en gutt som går på vidregåendeskole, uten en inntekt. Derfor er det viktig at PC'en er rimelig. 10 000 er det meste jeg vil betale (for pc + skjerm), jeg syntes at 10 000 nesten er for mye.

     

    Pc'en jeg skal ha skal være en alt mulig pc. Den må takle nokså krevende spill, kunne brukes til rask surfing + chatting, lekser og nedlasting og avspilling av musikk og film.

     

    Jeg har ikke et spesielt ønske om at den skal være bærebar eller ikke, men vil ha mest mulig for pengene og stasjonær funker fint for meg :) men det er jo alltid digg med en bærebar pc da...

     

    Vet dere om noen gode tilbud? og hva er viktig å se etter for en pc til slik bruk? (prosessor, minne etc.)

     

    Takk for svar!

  7. Jeg har tenkt å kjøpe en ny pc til bruk av skolearbeid og spill, men jeg har ikke peil på hva slags pc jeg skal kjøpe... Har heller ikke tenkt å kjøpe noe over 5500 kroner. :blush:

    Jeg har sett på en pc som heter HP G62-A12SO på elkjøp som ser bra ut på det meste,den koster 4995. Lurte på om noen har noe erfaring eller råd om kjøp av en ny pc, og i tilfelle hvilken! :new_woot:

    Fint med raske svar :)

  8. Hei.

     

    Til informasjon: Djuice abbonement kan ikke, per 1/1-10, være med i Telenor FriFamilie, så da er vel valget åpenbart(Tele2)?

     

    Samsung Galaxy S til 699,- med Tele Champion GIGA på Elkjøp er det klart beste kjøpet.

     

    oii, jeg hadde alltid trodd det kunne være i fri familie, takk for svar :-)

×
×
  • Opprett ny...