Gå til innhold

Bully!

Medlemmer
  • Innlegg

    909
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bully!

  1. På a) på det første bildet ganger du alle tallene med 6 (slik at du ikke har flere brøker), og så flytter x-leddene på én side av ulikhetstegnet og tallene på den andre. Så må du dividere (dele) alt sammen med et tall slik at det kun står x på én av sidene... siden du bare trenger å gange/dele med positive tall her, kan retningen av krokodilletegnet være uforandret. Hadde du ganget/delt med noe negative, så måtte du snudd det.

  2. Heisann! Jeg har et webhotell hos one.com, og der hadde jeg anledningen til å aktivere HTTPS (SSL). Jeg syns jo dette var litt stilig, da.

     

    Men jeg får det ikke til å fungere. PHP-filene åpnes i HTTP. Jeg har forsikret meg flere ganger at jeg skriver inn HTTPS i URL.

     

    Så jeg lurer på om det er noe eget man må gjøre med koden får at dette skal fungere?

     

    Jeg har forsøkt Google, altså, men jeg finner ingenting om dette - hvilket tyder på at det ikke er noe eget man må gjøre med koden - men jeg skjønner likevel ikke problemet.

     

    Det er ingen krise om jeg ikke får til HTTPS, altså, men jeg blir litt opphengt i å få det til å fungere, når jeg ikke vet hvorfor det ikke fungerer. Jeg trenger ikke SSL til noe, det er bare litt leking.

  3. Hva om vedkommende har mikropenis da? Det står bare "liten penis". Jeg tror ikke det nytter med samleie om man har mikropenis? Gjør et bildesøk på Google; "micropenis". Damer flest ønsker å ha samleie. Det er vanskelig å få forhold til å fungere om man ikke kan ha dette, om det er noe man ønsker.

     

    Jeg er ganske skeptisk til spekulasjoner om hvordan A oppfattes av andre når menn sier det, opp mot hvordan tilsvarende-A oppfattes av andre når kvinner sier det. Det er ikke verre å være mann, og det er ikke verre å være kvinne. :)

     

    Trådstarter bør forøvrig være mer opptatt av hva en selv syns er greit, og mindre av hva andre syns er greit.

  4. Det er ikke snakk om problemer, men jeg tror de fleste jenter foretrekker gutter over 1,80 , 188, 190 enn en som er under 180, jeg selv foretrekker jenter som er over 165, vil ikke ha noe lavere egentlig.

    Anonymous poster hash: 87b11...c57

     

    Si du blir interessert i en dame på 170, da. Da er du 8,5 cm høyere. Jeg tror ikke flertallet av damene ville brydd seg om at dette var lite for dem. Med snakker vi perfekthet - ja da er du kanskje litt lav...

  5. Ville en mann dumpe en kvinne grunnet små bryster, flat rumpe og/eller stor vagina hvis hun ellers var grei og trivelig?

     

    Ja, noen ville definitivt det. Akkurat som noen kvinner definitivt ville dumpe en mann om han hadde en penis på 5 cm.

     

    Totalt uvesentlig for trådstarter er denne problemstillingen, dog...

     

    Trådstarter føler seg kanskje grunn/overfladisk om hun/han gjør dette. Men det er ingen grunn til å basere samlivet på at man ønsker å ikke være grunn. Det blir det bare sorg ut av.

     

    Eller om trådstarter er en mann med liten penis, som bekymrer seg eller føler sorg for noe som allerede har skjedd? Vel, det er uansett ikke vesentlig hva jeg eller andre på forumet ville gjort. Det er ikke noe å gjøre med liten penis (selv om du kanskje leser noe annet på pornosider), og det er heller ikke lurt å gi opp forsøkene på å beholde eller skaffe seg forhold/sex.

     

    (Som mann har jeg endel komplekser for min objektivt sett normale penis, så jeg skjønner godt at dette er et vondt tema.)

     

    Mange kvinner sier at det er viktigere å kunne bruke penisen enn hvor stor den er.

  6. Jeg kuttet ut brus for mange år siden og har ikke sett meg tilbake, vann er mye bedre. Nå hender det at jeg drikker brus når andre spanderer, men ikke alltid.

     

    Øl er kanskje søtt, men fortsatt sukkerfritt, så det er lov i min bok (i anstendige mengder og helst mikrobrygget).

     

    Du har rett, vann er bedre. I lengden. Det er når man går noen dager uten sukker at man får reaksjoner. Da er det jo ganske deilig å skaffe seg det en føler man trenger. Kanskje problemet mitt er måtehold... ja, det tror jeg gitt. Blir jo bare rett på 1,5 literen etter noen dager...

     

    Øl er absolutt ikke sukkerfritt. Eller, det er ikke tilsatt sukker (stort sett; trappisterøl er ofte tilsatt sukker). Men det er maltsukker (maltose) i det - og det har faktisk høyere GI (Glukemisk Indeks) enn vanlig sukker. GI sier jo noe om hvor fort et karbohydrat brytes ned i kroppen og tas opp.

     

    Men! Jeg tror jeg skal prøve å tenke måtehold jeg. Nå skal jeg forsøke uten så lenge jeg greier. Når jeg sprekker, så blir det ingen 1,5 liter denne gangen. En boks kanskje.

     

    Sukkerfråtsing... huff. :p

  7. Mi kjelde seier noko anna:

     

    De fleste forhold mellom barn og voksne er ikke-seksuelle. Forholdet er basert på vennskap. Man er på bølgelengde. Man har kanskje felles interesser og kan gjøre ting i fellesskap, eller man føler at man komplementerer hverandre og har nytte av hverandre. Barn kan like å omgåes voksne fordi det der er muligheter og nytte. Voksne kan like å omgåes barn fordi de er åpne, lekfulle og rett frem.

     

    Forhold mellom barn og voksne er som oftest vennskapsforhold. Vennskap kan sies å være grunnlaget for alle forhold, men noen vennskap glir over i rene kjærlighetsforhold. De unge har lett for å bli glad i andre. Kjærligheten for dem er allestedsnærværende og en del av deres livsglede. Denne utstrålingen virker tilbake på den voksne. Forelskelsen slår gnister.

    Heile artikkelen kan lesast her.

     

    Er ikke det der pro-pedofil propaganda? Det er i alle fall ingen vitenskapelig artikkel.

     

    Men. Beklager om jeg har vært litt krass her. Jeg tror jeg bare trekker meg ut av debatten nå. Sikkert det beste.

  8. Møtet mellom den pedofile ikke-overgriper og barnet diskuteres verken i den faglige eller offentlige diskurs. Den offentlige diskurs preges som nevnt av en grunnleggende oppfatning av pedofili som ensbetydende med overgrepsatferd, en holdning som i stor grad utelukker et slikt møte. Enkelte fagpersoner understreker sin respekt for pedofile individer som ikke forgriper seg (Schmidt, 2002; Moser, 2002). Utover dette er pedofili uten tilhørende overgrepsatferd et lite belyst tema.

     

    https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/18458/KirstenxResalandxhovedoppgave.pdf

     

    Ut i fra dette er det ikke urimelig av meg å hevde det jeg hevdet, uten å kunne referere til forskning.

     

    Når det ikke finnes forskning, er vi overlatt til intuisjonen. Og den sier meg at den pedofile forelder bør flytte til Svalbard.

  9. Du meiner altså at all kontakt mellom yngre menneske og foreldre/førskulelærarar/lærarar er skadeleg for dei yngre?

     

    Ikke hvis de ikke er pedofile... pedofile, derimot, bør ikke ha noe med barn å gjøre. Ikke fordi de nødvendigvis begår seksuelle handlinger, men fordi barn uansett tar skade å være rundt pedofile. Barn merker veldig mye. Det kan være et langt blikk... det er skadelig!

  10. Du har altså grunnlag til å seie at alle yngre som tek initiativ til kontakt med eldre menneske blir skadde av det?

     

    Nei, du har rett, jeg er ikke psykolog. Så det har jeg ikke. Jeg bare registrerer at personer som advokat Staff mener det kan komme masse godt ut av slik "kontakt".

     

    Og det mener jeg mitt om, uansett hva slags vitenskap du henter frem. Det fordi det trengs mer enn én undersøkelse til å konkludere på et usikkert felt som psykologi, og fordi det er uvesentlig - blir ett barn skadet av det, så er det noe du unngår, uansett.

     

    Hva har det å si om det for noen ikke er skadelig? Du skal ikke ha noe med barn å gjøre uansett.

  11. Å tru og å generalisera er noko heilt anna ein å ha nyansert kunnskap og kjeldemateriell.

     

    Uansett så er det totalt umoralsk å gjengjelde slik oppmerksomhet. Det er veldig skadelig. Du snakker om at pedofile ikke tar initiativ - hva så, egentlig?

    • Liker 1
  12. Kanskje du kan byrje med å fortelja kva eit "born" er for noko?

    Nå er det heller ikkje slik at pedofile "flørtar" med ynge menneskje som ikkje har teke initiativ til slik kommunikasjon. Og du kan heller ikkje generalisera legninga til yngre menneske. Nokre har glede og lyst av kontakt med eldre menneske, medan andre har det ikkje.

     

    Det finnes pedofile som gjør det, jo.

     

    Jeg tror ikke barn ønsker noe seksuelt av voksne. Det er vel heller du som feiltolker dette. Tillitsfulle, oppsøkende barn som ikke aner ugler i mosen...

    • Liker 2
  13. Har ikke spist noe med tilsatt sukker på snart et halvt år nå, julen inkludert. Snop, kaker, brus, alt. Cold turkey.

     

    Nice. Bra jobba. Jeg hadde en periode for cirka ett år siden jeg og. Holdt ut i cirka 6 mndr. Drakk til og med ikke melk eller juice (for dette er søte saker det og). Men jeg drakk øl, da. Det er jo søtt. Men å ta seg et par pils på kvelden kan ikke sammenlignes med å drikke brus hele dagen, med tanke på sukkerinntak.

     

    Huff... er vel bare å hoppe i det, ja.

     

    Men noen dager uten brus... jeg føler meg så sliten, trøtt og nedstemt. Du føler jo ikke at det går over. :p

     

    Altså, sier ikke at det er heroin eller noe, det er jo viljestyrken min som er problemet da. Egentlig.

  14. Og om det er vanskeleg å la vera å leva ut lystene? Kva for lystar? Dei seksuelle?

    Me pedofile får større glede av å sjå at våre utvalde få leva ut sine lyster, enn å ha seksuell omgang med ein eller annan tilfeldig vaksen person. Eg kan også føye til at også yngre menneskje har ein seksualitet. Med dette vil regel i eit forhold mellom ein pedofil og eit yngre menneske vera den same som i andre forhold, nemleg at begge partar har lyst og glede i det som skjer mellom dei.

     

    Barn har ikke "lyst" på voksne... men hvis en voksen flørter (eller hva man skal kalle det), så er de ikke i stand til å motsette seg, fordi de har en tendens til å tro at alt de voksne kommer med er riktig...

     

    Dette er blant annet årsaken til at barn ikke er myndige...

    • Liker 2
  15. Det er fordi kvinner har to X-kromosomer, mens vi menn bare har ett. Fargesyn kommer av et dominant gen som finnes i X-kromosomet.

     

    Fett, det visste jeg ikke noe om! Men hvorfor det er sånn (som du sier), det må jo ha en evolusjonsmessig årsak...

     

    Men ja, off topic dette.

×
×
  • Opprett ny...