Gå til innhold

teaman

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teaman

  1. Hehe, var ikke helt det jeg mente. Lurte på hvor mye øving som trengs på parkeringsplass/utraffikert veistump før jeg går over til å kjøre litt på halvtraffikert vei.

     

    Det er veldig individuelt. Føler du deg trygg på parkeringsplassen og føler du har sånn nogenlunde kontroll på bilen, så er det på tide å prøve trafikken.

    Jeg hadde ca en time på parkeringsplass og en kjøretime før jeg beveget meg ut i trafikken for første gang. Bare ta det rolig å pent. Og kjør med L bakpå, så blir ikke de andre bilistene så sinte.

  2. kan bekrefte at steampowered fungerer gjennom proxy, men ikke elers. Har altibox gjennom skagerakk fiber, som er lyse det og, så det er nok lyse som har et eller annet problem. nesten litt rart at de ikke bare kan sende trafikken en annen vei, sånn at det fungere.

  3. Ikke for å være frekk eller motbydelig/angrep på person, men første tanken min av "idiot!".

     

    Jeg går førsteåret informatikk på ntnu, og det er vel sånn 15% som har noe mer erfaring enn <html><body></body></html> fra før av. dessuten er det folk opp i 28års alderen som begyte fra scratch i høst. Så eneste jeg har å si er "go for it!"

     

    Vi begynte med java i høst, det fungerte greit. sun har mange gode tutorials ;)

    ellers liker jeg denne litt(c++) cplusplus - tutorial

  4. Vi kan vel regne med at politiet har såpass med utsyr at de klarer å ta både registreringsnummer og fart når de står der med laseren sin.

    Men uten bilde av føreren så kommer de ikke så veldig langt.

    For med fotobokser ihvertfall, så er det sånn at de får tatt ca 20% av de som blir fotografer, og godt over 50% av de igjen er over 50.

    Det de gjør om de har et annsikt på bildet, er at de sender brev til eier av bilen, med bot. I brevet sier de også at det forleigger et bilde. Det er jo nå man da må stille spørsmål om man tror det er deg(personen) på bildet eller ikke. Er det ikke deg, så vel da har politiet ca 0% prosent sjanse til å finne ut hvem som førte bilen i gjerningsøyeblikket.

     

    Så sannsynlig hendelses forløp: vent, vent, vent, hmm, ingenting skjedde, ferdig med det, kanskje kjøre litt saktere den nærmeste måndten.

  5. Tror jeg gjør er forsøk på steg for steg liste jeg. Dere får rette på meg om noe er uklart/upresist elelr feil.

     

    1. fjern/ta ut/koble fra den disken du ikke skal installere win7 på

    2. boote på win7dvd

    3. når du kommer til det vinduet hvor du velger hdd, og sånt, så skal det være et valg der hvor du kan formatere disken. Dette skal da fjerne ALT som ligger på disken fra før av, og legge inn win7 clean. (en 100mb oppstartspartisjon som man ikke skal se eller ha tilgang til fra windows, og en vanlig partisjon som blir c disken.)

     

    (en litt mer teknisk/vannskelig versjon)

    punk 1 og 2 som over.

    3. velg rescue/gjenopprettnings-verktøyet som ligger på dvden. den vil gå gjennom og se om det er noe feil. Om den ikke finner feil, eller den feil finneren feiler, skal du komme til en meny . Velg den nederste(tror jeg), det er ihvertfall kommando linje ala cmd.

    4. (nå begynner det vannskelige) inne i cmd(kommandolinje) så skriver du

    - "diskpart" (diskbhandlings program for windows)

    - "list disk" (kommando for å liste opp diskene som er tilgjengelige.)

    se så etter den disken som har mest lagringskapasitet.

    - "sel disk <nummeret på disken>" velger den spesifikke disken <...> erstattes med nummeret på disken. eks 1

    - "clean" dette rengjør disken, altså fjerner alle partisjoner som er der.

    - "create part pri" dette oppretter er primær partisjon som opptar all plassen på disken.

    5. lukk programmet med "exit" kommandoen. (må muligens brukes to ganger).

    6. restart og boot inni win7 dvden

    7. nå som disken er helt ren, så innstallerer du bare helt vanlig uten noen krumspring, og alt skal være helt greit.

     

     

    Når du er inne i win så er ninite.com en fin side for en samle-installer som installerer mange programmer etterhverandre. fungerer herlig for å installere msn+ff+steam++++

     

    Håper det hjelper ;)

    -magnus

  6. Ta skoleplassen! Du kan holde kontakten med jenta via facebook eller msn eller tilsvarende og kjenne på feelinga når du kommer tilbake. Er den der fortsatt, så win win, og hivs ikke, så er det bare win(skoleplassen).

    Skipper du skoleplassen, så rissikerer du tap-tap serario, hviket ikke er noe hyggelig.

     

    Dessuten er fins det sånn ca 6,5 milliarder andre mennesker her på jorda, så lyke til med å ikke finne en annen du kommer til å like ;)

     

    Og vel i utlandet er det mange kule folk der og!

  7. Liker tråden. Vil si det desverre er et lite almendiskutert emne. Personlig syns jeg emnet er sterkt pirrende og interresant. Selv er jeg switch og mest glad i bondage og lakk/latex. Ser det har vært flere tråder oppe om BDSM/fetisher på forumet, men de har dabbet av etterhvert. Noe som kanskje kan legges til i førsteposten er hvor man får tak i i ting. feks tau er lett tillgjengelig i jernvarehandelen. Blindfold; på NSB nattoget får man jo utdelt sånn "få det mørkt for å sove blindfold ting"(uff for en beskrivelse). Disse linkene kan også være gode steder å starte for interreserte og nyskjerrige ;)

     

    Erotikknett - Bondage for nybegynnere

    Wikipedia - BDSM

    Wikipedia - Bondage

    Wikipedia - Self Bondage

×
×
  • Opprett ny...