Gå til innhold

Step_up

Medlemmer
  • Innlegg

    5 743
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Step_up

  1. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1457203&page=1

     

    Denne tråden handler jo om anmodning til anmeldese av en politiker.

     

    Noe enkelte mener ikke er mulig fordi han er politiker.

     

    Kan ta ut noen eksempler som impliserer at politikere kan gjøre straffbare handlinger uten å faktisk bli dømt for dem

     

    Hvem svarer du egentlig her?

     

     

    Dette ganske enkelt enda et bevis på at skytingen på utøya var en falsk flagg aksjon, og at regjeringen visste om hva som skulle skje.

    Eskil Pedersen visste nok om det han også, og hans jobb var å få fjernet båten slik at ungdommene ikke kunne rømme med den.

    Hvis alle hadde rent mel i posen her,så er det ikke noen grunn til å ikke offentliggjøre all informasjon.

     

     

    En kjenning dukker jo igjen opp og hevder følgende

     

     

     

     

    Kan ikke helt se hvorfor noen skulle motsette seg det å hjelpe noen i nød.

     

    At straffeloven ser ut til å gjelde Eskil Pedersen tyder mer på at der er noe feil med straffeloven, enn med Eskil Pedersen.

    Det at feighet skal være straffbart er noe som forekommer meg som svært merkelig.

    Noen personer er feige, andre er modige men for de fleste vet vi ikke hva vi er før vi er midt oppe i en farlig situasjon. Videre kan personer som er modige i EN situasjon, være feige i en ANNEN situasjon.

    Det hele koker ned til en naturlig reaksjon som kalles "fight or flight"http://en.wikipedia.org/wiki/Fight-or-flight_responseDog, loven er som loven er, og rent juridisk sett kan det jo se ut som om påtale burde uttas. Dog, politikere er som politikere er, og følgelig kan man ikke forvente at noen påtale uttas mot Eskil Pedersen.

     

     

     

     

     

    Samtidig mener jeg, som nevnt tidligere, at det synliggjør ett voldsomt gap mellom de forventningene mange har til ledere, og hva de faktisk er villige eller i stand til å gjøre ved en krisesituasjon.

     

    Joda, men man kan jo se ironien i at de forventninger, eller rettere sagt kravene, som politikerne har satt til resten av befolkningen i form av lov er noe representanter for politikereliten selv ikke er istand til å oppfylle.

    At man videre finner at loven "ikke gjelder" for politikere sier da mye om denne "rettsstaten". Jeg tror det hadde stått mer respekt av at de hadde tatt ut søksmål mot vedkommende for å konkludere med at vedkommende var uskyldig på ett eller annet juridisk grunnlag.

     

     

    Her impliserer jo han at å ta ut tiltale er uaktuelt fordi vedkommende er politiker.

     

     

    Uansett, det kryr av eksempler rundt om kring, jeg har dratt frem ett par tråder. Så dere ser hvem det er vinklet i mot. Det er langt mer enn en gruppe.

  2.  

     

     

    Alt av 22.juli-materiell er uspiselig for meg. Jeg skylder på DNA for hvordan de håndterte saken.

     

    Dette går det bare ikke an å ikke stoppe opp etter å ha lest. DNA????

    Det Norske Arbeiderparti. De endret vel navnet for ikke så lenge siden, nå heter de bare Arbeiderpartiet, litt mindre rasistisk. :hmm:

    Mener du at det norske arbeiderpartiet også skal ha makt utenfor Norges grenser eller er du hobbykverulant med en skjult agenda?

    feilsitering.
  3.  

     

    Alt av 22.juli-materiell er uspiselig for meg. Jeg skylder på DNA for hvordan de håndterte saken.

     

    Dette går det bare ikke an å ikke stoppe opp etter å ha lest. DNA????

    Det Norske Arbeiderparti. De endret vel navnet for ikke så lenge siden, nå heter de bare Arbeiderpartiet, litt mindre rasistisk. :hmm:

    Her inne er det lenge siden jeg har vært. Det var jo ikke noe å håndtere. En gal mann drepte en hel haug med uskyldige mennesker. Ingenting man kan gjøre da. Er politiet som ikke satte opp veisperringer. Hadde de gjort det, så hadde Breivik aldri nådd Utøya. Litt mødre rasistisk hæ??

  4. Fy faen dommer, hvis du nå ødelegger for oss på hjemmebane...

     

    Hvorfor faen skal Brann bli rævkjørt av dommeren i hver jævla kamp????

     

    Snytt for to straffer altså. Gratulerer dommer. Fantastisk bra dømt. Blir det tap, så ligger det på dommeren! Hands på Hanstveit? Hva med handsen innenfor 16 da?

  5. Haha!filmingen er straffe, mens denne klokkeklare fellingen er ikke straffe???? Nå sa Drillo at filmingen var klar straffe, så tar det med en klype salt selv om jeg ikke fikk sett reprisen skikkelig. Haha! Snytt for straffe og grønner driter seg ut! mojsov inn takk! Grønner skulle aldri fått muligheten!

  6. Hahaha! IKKE frispark?!?!

     

    Hold kjeft Drillo!!ingen spiller etter pissefilosofien din lenger!

     

    Dra til helvete pissdommer!

     

    Haha, ikke tvil???? Er jo klokkeklar dive! Hold kjeft Drillo!

     

    Faen, fikk ikke sett den andre reprisen.

     

    Hva i helvete Vadim?????

     

    Nå skal det sies at det aldri hadde blitt utligning hadde det ikke vært for dommeren!

     

    Faens tulling Haugen! Spill ballen!

     

    Hold kjeft med pipingen idioter!

     

    Wow, jeg blir så revet med av kampene jeg ser på.

  7. Også har vi fått en dommer som faen meg er dummere enn Edvartsen. Gratulerer!

     

    Hallo!!!!! Våkne! Det er totalt ulovlig for en motspiller å få ballen i beina i vårt felt! Helvete Birkir! Hvorfor skal du alltid gjøre en så horribelt dårlig markeringsjobb??

     

    Er forresten så lei pisslag som FKH som ikke kan annet enn å løpe som stukne griser!

  8. Hold kjeft jævla måker! Dere er faen meg ett latterlig drittfolk og må dere brenne sakte.ALDRI bråk under nystemten for faen! Dere er faen ikke verdt en bøtte med piss og nystemten er tusen ganger mer verdt enn deres avdøde bestemødre! Aldri bråk under nystemten. OK?

  9. Han er frisk nok til og stilles ansvarlig, fordi han hadde full kontroll og var helt klar over hva han gjorde.Alle mennesker har ulike sperrer som du kaller det. Man kan også trenes opp til og minske eller totalt fjerne slike «sperrer». Det har man sett tidligere i stater der tortur er vanlig. Man trenes opp til å bli torturister. Et menneske i en helt normal situasjon vil ha store vansker med og pine et annet menneske, som aldri har gjort noe i mot deg selv, eller dine. Men det kan læres. Tyskerne gjorde dette før krigen. Man hjernevasket unge mennesker til å se på jøder som pest og rotter. Så slikt er kjent.ABB stoppet flere ganger, så han hadde full kontroll og gikk ikke i svart som du påstår. Husk, ABB sparte livet til dem han selv synes og ligne høyreekstreme. Det sier oss rimelig mye om hans psyke der ute på øya. Han gikk ikke amok og drepte alle han så, han plukket dem ut.

    Siter meg når du svarer meg.

     

    En vet ikke hva en gjør og har ikke full kontroll når man dreper ett menneske ut fra grunnene han oppga og har man full kontroll så vet man å skille mellom rett og galt og har den sperren som forhindrer at man begår alvorlige forbrytelser. Det finnes riktignok mange som vet hva de gjør og som begår drap ut fra ulike motiver som hevn bl.a, men Breivik er nok ikke en av disse med grunnenehan oppga for drap. Hvis han ikke hadde gått i svart, så hadde han ikke drept ett eneste menneske. Enkelt og greit. Å plukke ut mennesker uten motiv(dvs ut fra absurde grunner) er både sykt og vitner om at magiker har kontroll på hva men gjør.

     

    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/skoleskyting-mistenkte-beskrives-som-et-mobbeoffer/a/10052833/

     

    DETTE er en person som det ikke trenger å være så mye galt med. Så klart så har det skjedd noe med folk som begår drap, men han her har jo motiv og tror ikke det var så mye galt med han. Tror han visste mer av hva han gjorde.

  10. Ironisk applaus på Mjelde i Bergen høres det ut som ut fra gutta i studio å dømme? For det finnes vel absolutt null andre grunner til å klappe. Finnes vel kun grunner til å gi fyren pipekonsert etter at han spilte pissdårlig og forsøkte alt han kunne på å fjerne fokuset fra å prestere på banen. Kunne kostet oss dyrt slik hans siste sesong utviklet seg. Så var applausen oppriktig, så må noen ha fått solstikk.

  11. Det er så godt som ingen forskjell i tilgjengelighet på TV2 PL og Cmore. Begge kanalene er betalkanaler, og begge er enkle å abonnere på.TV2 PL er også langt unna å være en kanal alle har.

    TV2 PL finnes vel ikke lenger. Premium derimot følger vel med på noen pakker hvis jeg har oppdatert meg riktig på disse kanalpakkene.

  12. C-More har rettighetene og kan gjøre akkurat som de vil, enkelt og greit.

    Men det er jo ett visst system som gjør at TV2 også har noen kamper. Da må jo Brann-kampene være med på det systemet. Det du skriver er jo greit hvis det opprettes på gratiskanaler.

  13. Er da ganske logisk at de vil ha lag med stor interesse rundt seg over på c-more slik at flest mulig oppretter abonnement. Så langt har vi vært heldig siden alle Brann-kampene har vært vist på Zebra, men mange av dem vil nok gå på c-more.

    det er ett argument på S08. Brann-kamper skal og må gå på en kanal ALLE har! Like stor skandale som om ingen norske kanaler hadde vist United som sagt.
  14. Cmore har førstevalget. Sånn det er.

    Skjønner ikke helt argumentasjonen din, det koster 200 i måneden å se cmore fotball. Det koster 300 eller mer å se tv2 sport Premium, som lar deg se United.

    Premium følger med på pakken og det gjør ikke c more.

  15.  

     

     

    Hvis man går å dreper flere titalls barn og ungdom på en politisk sommerleier, og heller ikke føler noen anger, eller føler noe som helst i etterkant: vitner dette om et psykisk friskt menneske? :)

    Det eneste disse psykiaterne ikke fant var diagnosen skizofreni, og de fant heller ikke at han var psykotisk i gjerningsøyeblikket. Men er han helt frisk i hodet? Neppe... Skal han straffes som tilregnelig? Ja...

     

    Du tenker helt normalt som de fleste mennesker gjør. Vi klarer ikke helt og forstå at mennesker som kan utføre groteske handlinger kan være og er ofte helt friske mennesker. Under krigen var det nazister som jobbet i konsentrasjonsleirene som utførte den grusomste tortur, mens de på ettermiddagen gikk hjem til kone og barn. Mange av disse har blitt studert av fagfolk i ettertid. Man finner ingen ting som tyder på at disse hadde noen psykiske lidelser eller på andre måter var avvikende. Meget interessant, men som sagt, ikke noe ukjent. Har selv erfaring med og jobbe med sadister som ikke føler noen skyld og som fungerer helt normalt, hadde det ikke vært for at de var tatt og under kontroll. ABB er etter psykiatrien frisk. Men han har selvsagt avvikende adferd i forhold til hva vi regner som normalt. Men normalt er et dårlig faglig utrykk som egentlig ikke holder. Normalt kan være så mangt. Men jeg forstår at folk flest ikke forstår og på en måte må si at ABB er syk i hode, det er dagligdagstale. Men faglig kan man ikke forholde seg til slikt.

    Han har psykiatriske diagnoser. Han er narsissist (en form for psykopat) for eksempel. Men nå (verken nå eller etter og under krigen) er psykiatrien svært ung som fag. For bare 20-30 år siden så holdt man på med lobotomering og sånt. Man vet ikke alt det er å vite. Så vi kan ikke vite så mye om det egentlig Psykiaterne er også uenige. Så man kan ikke si noe helt sikkert her.

    Det er ingen fasit. Men slik vi tolker det i dag, så er han frisk nok til og stå ansvarlig.

    Men hvordan frisk nok? Det er jo slik at han ikke har sperren som vi andre har og var kommet til det stadiet at han hadde null kontroll på det han gjorde selv. Han hadde på en eller annen måte rettferdiggjort det han skulle gjøre også gikk det i svart. Når den sperren ikke slår til så er han tilregnelig i form av at han ikke klarte å stoppe seg selv før han trakk av. Så nøyaktig hvordan er han tilregnelig når han ikke har kontroll på hva han gjør og sperren ikke slår inn???

  16. Det er fremdeles ingen politisk overbevisning. En politisk overbevisning går ikke ut på å drepe folk. En politisk overbevisning er det SP har i ostetollsaken.

     

    Fullstendige sprø ting du skriver om at hvis AUF ikke hadde hatt leir. Hva f... Har nå det med saken å gjøre? Standard prosedyre er å sette opp veisperringer når slike ting skjer. Hadde det blitt gjort, så hadde han aldri kommet frem til Utøya. Og slikt får de jo beskjed om umiddelbart. De ble jo stanset i å sette opp sperringer t.o.m.

  17.  

     

     

    Kan ikke helt se hvorfor noen skulle motsette seg det å hjelpe noen i nød.

    At straffeloven ser ut til å gjelde Eskil Pedersen tyder mer på at der er noe feil med straffeloven, enn med Eskil Pedersen.

    Det at feighet skal være straffbart er noe som forekommer meg som svært merkelig.

    Noen personer er feige, andre er modige men for de fleste vet vi ikke hva vi er før vi er midt oppe i en farlig situasjon. Videre kan personer som er modige i EN situasjon, være feige i en ANNEN situasjon.

    Det hele koker ned til en naturlig reaksjon som kalles "fight or flight"http://en.wikipedia.org/wiki/Fight-or-flight_response

    Dog, loven er som loven er, og rent juridisk sett kan det jo se ut som om påtale burde uttas. Dog, politikere er som politikere er, og følgelig kan man ikke forvente at noen påtale uttas mot Eskil Pedersen.

    Hvilke del av at dette gjelder for personer som ikke er i livsfare var det du ikke forsto??????? Politikere for faen?!?!?! Dette handler om at EP var i livsfare selv. Skjønner du ikke det, så håper jeg ikke at du kjører bil eller andre slike ting.
    Det du påstår , om unntak for livsfare, ser ikke ut til å være sådann beskrevet i loven. Om du skulle finne det må du gjerne peke det ut for oss som ikke er istand til å finne dette.

    Videre bare bemerke at jeg anser loven som idiotisk og at EP ikke har gjort noe som burde være straffbart på tross av hva loven sier.

    Det er underforstått at det ikke går når en selv er i livsfare og det står sikkert på en eller annen måte. Vet ikke hvorfor jeg leste det som at du har ett annet synspunkt enn meg. Men da er vi enige da.
  18. Leste jeg riktig på brann.no? Skal virkelig 5 eller 6 av de oppsatte tv-kampene gå på c more, en kanal jeg ikke har? Men det kan da umulig finnes større skandaler enn det. Blir som om ingen norske tv-kanaler skulle vist Unitedkampet. Det går ikke an!

     

    Greit at man setter S08-kamper på c more, men Brann???

  19.  

    Kan ikke helt se hvorfor noen skulle motsette seg det å hjelpe noen i nød.

    At straffeloven ser ut til å gjelde Eskil Pedersen tyder mer på at der er noe feil med straffeloven, enn med Eskil Pedersen.

    Det at feighet skal være straffbart er noe som forekommer meg som svært merkelig.

    Noen personer er feige, andre er modige men for de fleste vet vi ikke hva vi er før vi er midt oppe i en farlig situasjon. Videre kan personer som er modige i EN situasjon, være feige i en ANNEN situasjon.

    Det hele koker ned til en naturlig reaksjon som kalles "fight or flight"http://en.wikipedia.org/wiki/Fight-or-flight_response

    Dog, loven er som loven er, og rent juridisk sett kan det jo se ut som om påtale burde uttas. Dog, politikere er som politikere er, og følgelig kan man ikke forvente at noen påtale uttas mot Eskil Pedersen.

    Hvilke del av at dette gjelder for personer som ikke er i livsfare var det du ikke forsto??????? Politikere for faen?!?!?! Dette handler om at EP var i livsfare selv. Skjønner du ikke det, så håper jeg ikke at du kjører bil eller andre slike ting.

  20.  

    Hehe, du spøker sant? Det der orker jeg ikke å bruke krefter på. Ryddig verden? Men det finnes da null grunner til å ikke gjøre ett av de to alternativene. Kan ikke helt se hvorfor noen skulle motsette seg det å hjelpe noen i nød.

     

    Jeg snakker om hvor komplisert det er å dømme fra et personlig ståsted. Vi er alle personer med personlige kondisjoneringer, og basert på disse ser og forstår vi verden. Vi er altså for tiden, ca 8 milliarder mennesker som har hver vår personlige verden. Det ville vært umulig å forholde seg til 8 milliarder forskjellige verdener, så da har vi lagd oss konvensjoner og tydelige regler for å "avgrense og definer en felles verden", og i den "kompromissverden" er vi enige om at "Utøya" hadde en skyldig, og han sitter bak lås og slå. Men ser vi nærmere på hva som var med å lage "personen bb", så er det sikkert mange som har vært med å bidra til den "syke helheten".

     

    Så, jeg motsetter meg ikke at det finnes regler og verdier som forteller mennesket hva som for tiden er best å gjøre, jeg sier bare at det er vanskelig å dømme de som av en eller annen personlig grunn valgte å fravike "normen"

    Normen er det absolutt null problematisk med i den beskrevet situasjonen. Hva skulle normen vært? Å ville forlate mennesker i en muligens alvorlig tilstand? Men det er da en grunn til at det er straffbart...eller så må jo føreren ha noen problemer som gjør at vedkommende ikke burde kjøre bili utgangspunktet.

×
×
  • Opprett ny...