Gå til innhold

simonstrumse

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simonstrumse

  1. "Denne teknologien het ATRAC, et system som lot sangene krympes ned til en femtedel av den opprinnelige størrelsen, uten at det gikk nevneverdig utover lydkvaliteten."

     

    Spennende artikkel og god oppsummering. Må likevel si meg uenig i sitatet over. Hadde minidisc i mange år, og det som til slutt konverterte meg tilbake til en gammel discman var at lydkvaliteten var mye dårligere enn på CD. Du kunne tydelig høre komprimeringen. Men det er vel sikkert en smaks og hørselssak.

  2. Det finnes en nettaide med lignende funksjon: moreflicks.com. Her er nok ikke selve letingen og søkingen like intuitiv som i filmgrail, men hvis du først finner en film (eller tv-serie) du vil streame, vil du få en grei oversikt over leverandører.

     

    Merk at den er mest nyttig for folk med en vpn-tjeneste, da den baserer seg stort sett på amerikanske tjenester. Det beste er at man får opp hvilke netflix-regioner som har filmen/serien, slik at man har hele verdens netflix-utvalg. Fungerer ypperlig i samarbeid med unblock us siden man med den kan bytte netflix-regioner lett som en plett. For eksempel fant jeg ut med moreflicks at Fargo-serien kom ut episode for episode etter som sesongen gikk på den nederlandske netflix.

     

    Det kommer ikke frem i artikkelen, men Filmgrail finnes også på nett på www.filmgrail.com.

    Den inneholder kun filmer som er faktisk tilgjengelige i Norge. Flere soner kommer etterhvert.

  3. Hei Lasse.

    Oversikt over hvor ting kan streames ser jeg ikke helt behovet for enda. Er altfor mange leverandører med forskjellig innhold :)

     

    Nettopp det er grunnen til at vi tenker denne appen blir nyttig. Nå kan du få oversikt over alt innholdet på tvers av leverandører mye enklere.

     

    Helt enig i at IMDB er bra. Vi prøver ikke å konkurrere med dem, men å levere noe de ikke har. I dette tilfellet et enkelt og intuitivt sjangersøk. Prøv selv og se: https://itunes.apple.com/no/app/filmgrail/id896734318?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

    • Liker 2
  4. Bedriften min signerer nå Telenor bedriftspakke medium abbonenment, og i den sammenhenge blir vi tilbudt en HTC Desire. Knalltelefon, men jeg er avhengig av tastatur, ergo Desire Z.

    Merkelig nok har Telenor Desire Z i privat nettbutikken og ikke i bedriftsnettbutikken.

     

    Det jeg lurer på da er:

     

    1. Er det noen som har erfaringer med hvor lang tid det tar før telefoner går fra privat til bedriftsnettbutikken?

     

    2. Er det risiko for at profftelefonen Desire Z aldri blir tilbudt til bedrifter, eller er det bare et spørsmål om å vente? (Jeg har spurt telenor og de kan ikke si noe før den eventuelt er der)

     

    3. Om det er noen tungvektige argumenter for å velge Desire (eller noen av de andre i bedriftsnettbutikken til telenor) fremfor Desire Z så kom gjerne med dem... jeg er åpen for omvending.

     

    - Simon

     

    Eventuelt: er det noen som vet om subsidiering av telefoner i bedriftsnettbutikken bare gjelder ved nytegning av abbonement, eller kan legges til bindingstiden når som helst. De svarte litt uklart om det.

     

    Takk for all hjelp.

  5. For å pirke litt: SeaTools kan ikke bootes, det er et OS man må boote.

     

    Det er mange muligheter. Det enkleste kan være å boote DOS: http://www.bootdisk.com/pendrive.htm

     

     

     

    Hei.

     

    Jeg driver og fikser PCen til ei venninne og har akkurat samme problem med akkurat samme harddisk. Jeg gjorde det samme som deg og bootet opp i Linux. N[ er det slik at PC/en jeg holder p[ med kraesjet da den ble infisert av et virus. Det er ingenting som tilsier at det er harddisken det plutselig er noe feil med, saa jeg lurer nok paa om det kan vaere analyseverktoeyet til ubuntu som holder oss for narr... Hva tror dere...

  6. double folder ikke store tråden, men det er der jeg fant linken til bugrapporten.

     

    Har et øye med i Maemo 5 og N900 forumene..

    Kjekt å se hva folk sliter med, som man bør passe seg for.

     

     

    Jeg ble tilslutt så lei av å ikke finne noen løsning at jeg eMMC flashet (total reinstallering) telefonen. Det virket :) og, det var faktisk mye enklere og gikk mye raskere enn jeg hadde trodd.

     

    Instruksjonene finnes her (MEN bruk forsiktig. Gjør du noe feil eller avbryter operasjonen kan telefonen din være historie). http://wiki.maemo.org/Updating_the_tablet_...MMC_in_the_N900

  7. da dukket plutselig de dupliserte mappene opp igjen hos meg også, og denne gangen forsvinner de ikke ved reboot.

     

    Det første jeg gjorde var å cd-e meg inn til mappene i terminalen med håp om å kunne slette mappene som superuser, men som det står i bugrapporten, er dette virtuelle mapper (også derfor de ikke tar opp noe ekstra plass.

     

    takk for lenken til bugrapporten men hvor på maemo.org leste du mer om det? jeg klarte ikke finne noen diskusjoner om problemet...

     

    nå er resultatet hos meg at bildefremviseren ikke finner bildene, og mediespilleren finner ingen medier på telefonen. har du også det problemet Kluvert?

     

    Duplikate foldere er vist en bug, les bugrapporten.

    Veldig vanlig blandt mac-brukere.. Lest litt tråder på Maemo.org, men ikke sett noe løsning.

  8. Kan noen forklare hborfor jeg har to mapper på hver av dokument mappa,musikk,bilder? Eventuelt hvordan man fjerner det? :)

     

    Dette skjedde med meg også etter den første deloppdateringa for en uke siden. Den store oppdateringa nå nettopp fikset dette problemet, men jeg måtte restarte telefonen før det syntes. Håper det fungerer hos deg også.

×
×
  • Opprett ny...