Gå til innhold

Alexnor

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alexnor

  1. Jeg støtter opp om mumble, uten tvil. Det å ha en spill uavhengig kommunikasjonskanal er veldig fint under loading, time outs, disconnets, kicks, på tvers av sessions, folk i mission, folk ikke i missions og slikt. Dessuten virker kvaliteten på lyden langt bedre enn de som bruker in-game, dem skjønner jeg stort sett ikke hva sier engang mens mumble er krystallklar når alle har satt den opp riktig.

  2. Prøv å ha tungen rett i munnen litt her nå... Hva slags ekstra signal/aktivitet/watt tror du blir sendt til din SSD når du bruker musa/pekeflaten? Du gjetter rett, ingenting....

     

    Det du hører er antageligvis chipset/hovedkortlyder, C-states som endres o.l.. Sett til full performance mode (bla. disable C-1), så kan du teste dette selv..

     

    Mye snakeoil her inne nå, men du kan altså ikke få lyd i en SSD ved å bevege musa.....

     

    Vær nå litt ydmyk, jeg forteller deg jo at over flere måneder har jeg opplevd at min Crucial M4 lager lyd.

    Selvfølgelig har jeg feilsøkt meg nærmest gal over dette, men det er ikke til å komme fra at denne SSDen lager en veldig høy frekvent lyd (rundt 16khz). Jeg har blant annet latt disken ligge alene på en flate, borte fra andre potensielle lydkilder, puttet den i docking stasjon, koblet den til flere maskiner osv. Tror du ikke jeg også stusset fælt over hvordan en disk uten bevegelige deler kunne lage lyd? Hvordan i alle verden dette kunne ha seg? Jeg måtte jo gjøre alt jeg kunne for å være sikker i min sak før jeg turte å si noe om dette til noen som helst i frykt for å bli latterliggjort. SSDer har jo ingen bevegelige deler, hvordan kan de lage lyd din tulling!? Ja, nettopp.

    Hvis du søker med din foretrukne søkemotor på noisy Crucial M4 vil du få opp flere som har problemet.

  3. Min M4 som står i en T61 lager også lyd, men har roet seg betraktelig siden jeg fikk den. Dette er som beskrevet tidligere i tråden lyd som oppstår tilogmed når jeg bare bruker museflaten. Det å scrolle opp og ned på nettsider lager også lyd.

     

    Men som sagt, den har roet seg noe ned. Håper den blir helt stille med tiden.

    Ja, kunne sent den tilbake men var usikker på om det skulle være slik, om det ville gå over osv. Maskinen var i daglig bruk på toppen av det hele.

  4. Hei

     

    Sitter i dag på en dual skjerm oppsett som består av min Eizo L565 og en Eizo L550. De kjører begge to native 1280x1024 noe som i 2010 er litt lite. I den forbindelse er jeg ute etter en oppgradering hvis det ikke byr på for mange problemer.

     

    Problemet er i grunnen slik jeg ser det at jeg i dag har en ordentlig kvalitetsskjerm (L565) og jeg er usikker på om to stk BenQ 24" LED V2410 Eco f.eks vil være en enorm skuffelse over denne. Hvis det skulle vise seg at jeg vil være i en bedre situasjon med f.eks en dyrere skjerm over to billige så er det også mulig. Har vært inne på tanken med å bare kjøpe en ny Eizo, en Foris f.eks men ønsker også å oppgradere skjermkortet mitt ved kjøp av ny(e) skjerm(er) og da blir det hele fryktelig dyrt plutselig.

     

    Håper derfor noen kan si noe som kan hjelpe litt.

  5. Det blir vel det samme som i fjor det. Ta kameraet ut av veska, ikke bare bære rundt på det. Også må jeg komme over den "frykten" jeg har for å ta bilder på steder med mange mennesker. Får ikke helt til det der. Det kan sikkert "trenes" bort.

     

    Ja! Kameraet er riktignok ikke i eska lenger, tror faktisk det aldri ble lagt oppi der igjen etter å ha blitt pakket ut men den fobien for å ta bilder blandt mange mennesker den kjenner jeg meg godt igjen i. Ikke bra.

  6. Hei

     

    Har Lightroom 2.6 installert på min maskin med en masse bilder, noen av disse bildene ønsker jeg å overføre til min fars laptop da han fikk Lightroom til jul.

     

    Jeg eksporterer bilder hele tiden men aldri før har jeg importert dem igjen en annen plass.

    Når jeg skal importere bildene igjen på fars laptop så mener lightroom at bildene er tatt idag og ikke for to uker siden da bildene faktisk ble tatt, slik at det kun blir opprettet en 2010/January/05 uavhengig av når bildene ble tatt. EXIF oppgir korrekte datoer. Disse bildene er forøvrig jpeg.

     

    Under dialogboksen eksport har jeg prøvd å eksportere orginaler og kopier, via minnepinne og minnebrikke. Det eneste som gir meg korrekte datoer er ved å eksportere RAW filer som RAW.

     

    Er det faktisk slik det skal være? Må bruke RAW for korrekte datoer? Virker på meg som om Lightroom bruker sist endret eller opprettelses datoen til de faktiske filene, og ikke EXIF når Lightroom oppretter mappestrukturen sin. Kan da ikke være sånn vel?

×
×
  • Opprett ny...